kamranjk
کاربر سایت
اره داداش من بتلم بسته شد شانسیه دیگهی جوونمرد جواب مارو بده
اره داداش من بتلم بسته شد شانسیه دیگهی جوونمرد جواب مارو بده
هکی ها رو آره . من یه اکانت اردر داشتم بعد آپدیت 2.5 از کار افتاد و ساسپند شد البته خودم میدونستم هکیه و 30 تومن خریده بودم ولی غیر از این 11 تا بازی دیگه دارم که به گفته فروشنده با پی اس ان کارد قانونی خریداری شده و هیچکدام چه بعد 2.50 چه بعد 2.51 از کار نیفتاد و مشکلی براشون پیش نیامد اونها رو 80 تومن دونه ای خریده بودم .دوستان این ابدیت هم مثله 2.50 بازی های شیرینگ هکی رو از کار میندازه ؟کسی تاحالا با این ابدیت 2.51 بازی هاش قفل شده؟
خاموش باشه فقط هیچ فرقی هم نداره.سلام . من میخوام با فلش آپدیت کنم. توی پست اول مورد سوم نوشتین که باید سیستمو کامل خاموش کنم. این همون خاموش کردن معمولی هستش یا گزینه خاصی وجود داره که دستگاه کامل خاموش بشه؟؟
رسما کنسولم داغون شده از فریمور 2.5 به این ور...توی themes میخوام برم هنگ میکنه...بین منو ها هم میخوام جابجا شم هی تیک میزنه و گیر میکنه...یعنی داغووووون
به سونی بابن این همه زحمات تبریک ویژه میگم
دقیقا من هم بعد اپدیت 2.5 این مشکلاتو دارم! از پایین اومدن سرعت نت تا لود نشدن فرند لیست تا همین هنگی ها و ...!
از 2.5 خیلی بهتره اصلا 2.5 کنسول هنگ بود ولی تو اینم هستم اما یکم کمتر.آپدیت 2.51 چه خصوصیاتی داره؟
XPERIA Z3
منم این مشکل رو داشتم.
دیشب با LAN وصلش کردم دیدم مشکلی نداشت. از این به بعد خواستم آنلاین بزنم مجبورم با LAN وصلش کنم تا وقتی که درست بشه.
هنگ کردن هارو نمیشه کاریش کرد البته
آپدیت 2.51 چه خصوصیاتی داره؟
XPERIA Z3