System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این ابدیت هم مثله 2.50 بازی های شیرینگ هکی رو از کار میندازه ؟کسی تاحالا با این ابدیت 2.51 بازی هاش قفل شده؟​

:|
هکی ها رو آره . من یه اکانت اردر داشتم بعد آپدیت 2.5 از کار افتاد و ساسپند شد البته خودم میدونستم هکیه و 30 تومن خریده بودم ولی غیر از این 11 تا بازی دیگه دارم که به گفته فروشنده با پی اس ان کارد قانونی خریداری شده و هیچکدام چه بعد 2.50 چه بعد 2.51 از کار نیفتاد و مشکلی براشون پیش نیامد اونها رو 80 تومن دونه ای خریده بودم .

خداروشکر ما که 6 تا بازی هکی ظرفیت یک فقط دوتاش ظرفیت دوم هستن رو کنسول از این آپدیت هم جون سالم بدر بردیم و ظرفیت یک ها همچنان سالمه...خیلی نفس گیر بود لحظه آپدیت^:)^

سلام . من میخوام با فلش آپدیت کنم. توی پست اول مورد سوم نوشتین که باید سیستمو کامل خاموش کنم. این همون خاموش کردن معمولی هستش یا گزینه خاصی وجود داره که دستگاه کامل خاموش بشه؟؟

سلام . من میخوام با فلش آپدیت کنم. توی پست اول مورد سوم نوشتین که باید سیستمو کامل خاموش کنم. این همون خاموش کردن معمولی هستش یا گزینه خاصی وجود داره که دستگاه کامل خاموش بشه؟؟
خاموش باشه فقط هیچ فرقی هم نداره.

رسما کنسولم داغون شده:| از فریمور 2.5 به این ور...توی themes میخوام برم هنگ میکنه...بین منو ها هم میخوام جابجا شم هی تیک میزنه و گیر میکنه...یعنی داغووووون

به سونی بابن این همه زحمات تبریک ویژه میگم

رسما کنسولم داغون شده:| از فریمور 2.5 به این ور...توی themes میخوام برم هنگ میکنه...بین منو ها هم میخوام جابجا شم هی تیک میزنه و گیر میکنه...یعنی داغووووون

به سونی بابن این همه زحمات تبریک ویژه میگم

دقیقا من هم بعد اپدیت 2.5 این مشکلاتو دارم! از پایین اومدن سرعت نت تا لود نشدن فرند لیست تا همین هنگی ها و ...!

دقیقا من هم بعد اپدیت 2.5 این مشکلاتو دارم! از پایین اومدن سرعت نت تا لود نشدن فرند لیست تا همین هنگی ها و ...!

منم این مشکل رو داشتم.
دیشب با LAN وصلش کردم دیدم مشکلی نداشت. از این به بعد خواستم آنلاین بزنم مجبورم با LAN وصلش کنم تا وقتی که درست بشه.
هنگ کردن هارو نمیشه کاریش کرد البته =((

منم این مشکل رو داشتم.
دیشب با LAN وصلش کردم دیدم مشکلی نداشت. از این به بعد خواستم آنلاین بزنم مجبورم با LAN وصلش کنم تا وقتی که درست بشه.
هنگ کردن هارو نمیشه کاریش کرد البته =((

داداش ربطی به LAN نداره. مشکل اینترنت سراسری داریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or