playchar
کاربر سایت
دوستان این ریجن 2 رو از کجا میشه تشخیص داد که واسه ژاپن هست یا اروپا ؟؟
توی منوی اصلی اگر با ضربدر وارد میشه اروپاست و اگر با دایره ژاپنه
دوستان این ریجن 2 رو از کجا میشه تشخیص داد که واسه ژاپن هست یا اروپا ؟؟
اره منم بعضا وقتا موقع خاموش شدن خیلی طول میکشه و بوق میزنه
سلام دوستان
بعد از این اپدیت اخری
هر ازگاهی خود بخود دستگاه خاموش میشه
وسط بازی تا حالا اتفاق نیفتاده ولی توی منو تا حالا پنج یا شیش بار اینجور شده
قبل از این اپدیت اصلا اینجور نمیشد
کسی مشکل مشابه داره؟ممنون میشم راهنمایی کنین
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
یا اشتباه دان کردی ریجن را.سلام دوستان
من ps4 ام رو تازه خریدم.رفتم فایل آپدیت 2.51 رو از سایت سونی دانلود کردم و طبق آموزش ها ریختم رو فلش.وقتی میرم تو سیف مود می زنم که آپدیت بشه اون صد در صد رو پر میکنه اما موقع نصب یهو می نویسه update file is corrupted.مطمینم فایل کامل دانلود شده و مشکلی هم نداره.فلشمم درسته با این وجود با یه فلش دیگه هم تست کردم همین طور شد.فرمت هم کرده بودم فلش رو.به نطرتون مشکل کجاس؟
ممنون
خیلیا دقیقا اشتباهی راهنمایی میکننسلام دوستان
بعد از این اپدیت اخری
هر ازگاهی خود بخود دستگاه خاموش میشه
وسط بازی تا حالا اتفاق نیفتاده ولی توی منو تا حالا پنج یا شیش بار اینجور شده
قبل از این اپدیت اصلا اینجور نمیشد
کسی مشکل مشابه داره؟ممنون میشم راهنمایی کنین
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
من اینکارو کردم نشد،ریجن ژاپندوستان یه چتی با ساپورت سونی داشتم در مورد یه مساله ای بعد در مورد مشکل اپدیت برای بعضیا هم سوال کردم مثل هنگ کردن توی تم ها . گفت که دوباره اپدیت رو از سیف مود با فلش نصب کنید و REBUILD DATABASE انجام بدید .
کسانی که مشکل دارن تست کنن
انقدر تو این تاپیک همه رو ترسوندین از آپدیت 2.51 که من ترجیح میدم کنسولم آپدیت نباشه
معمولا وقتی مشکل داره سریع آپدیت بعدی میاد ولی هنوز خبری از 2.52 نیست!
ریجن دستگاه مهمه نه اکانت اگه بصورت انلاین از خود دستگاه اپدیت رو میگیرید فرقی نداره با چه ریجنی آپدیت کنیددوستان برای آپدیت مثال کنسول ریجن 2 هست ولی اکانت ریجن 3 از طریق اکانت ریجن 3 آپدیت کنیم مشکلی داره ؟
سلام منم مشکل دارم با این آپدیته 2.51 دیشب داشتم درایو کلاب بازی میکردم دستگاه خودش دیسکو داد بیرون حالا هر چی دیسکو میفرستیم داخل دستگاه قبولش نمیکنه کسی این مشکلو داشته ؟لطفا راهنمایی کنید.