دوستان من آخرین بار 2-3 ماه پیش که چنتا بازی به روش شیرینگی خریدم کنسول رو به نت وصل کردم و آپدیت کردم...الان اون بازی ها رو تموم کردم میخام دوباره بازی بخرم، حتما باید به نت وصل شد و کنسول رو آپدیت کرد...شنیدم از آپدیت2.50 به بعد رو ک نصب کنی بعضی بازی های شیرینگی میپره...میخواستم بدونم فقط ظرفیت سوم ها میپره یا اون بازی های ظرفیت یک و دو ک نیاز به اینترنت نداره هم میپره ؟ ...کلا اگه نکته ای واسه آپدیت دستگاه هست بگید چون دو سه ماهه آپدیت نکردم....خیلی ممنون
فعلا آپدیت نکن، منم پشیمونم که آپدیت کردم چون هکی که برزیلیا انجام دادن فقط روی آپدیت 2.5 به قبل کار میکنه
اگه نمیخوای کنسولت رو کپی خور کنی با خیال راحت آپدیت کن
راستی دوستان اگه بخوام کل آپدیت های نصب شده رو پاک کنم و به شرایط اولیه برگردونم امکانش هست؟ تو منو گزینه ای شبیه به reset to factory نداره!
آپدیت برزیلیا که به درد نمیخوره ! برای هر بازی که میخوای کپی کنی باید کنسول باز کنی لحیم کاری کنی !
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
فعلا آپدیت نکن، منم پشیمونم که آپدیت کردم چون هکی که برزیلیا انجام دادن فقط روی آپدیت 2.5 به قبل کار میکنه
اگه نمیخوای کنسولت رو کپی خور کنی با خیال راحت آپدیت کن
راستی دوستان اگه بخوام کل آپدیت های نصب شده رو پاک کنم و به شرایط اولیه برگردونم امکانش هست؟ تو منو گزینه ای شبیه به reset to factory نداره!
لحیم کاری؟ از کجات در اوردی داداش؟
ذهن خلاقت تا کجا رفته...
منتطر اپدیت ریباگ . از اینجور تیمهای قوی باش
در کل اپدیت نکن بنطرم،کسی ک با دیسک بازی میکنه نیازی ب اپدیت نداره
- - -ویرایش - - -
جایی نوشته شده قبل از اپدیت 2.50 ؟؟؟؟؟؟/؟
یذره عجله میکنید همتون بخدا
درسته قبول دارم اپدیت نباید کرد،ولی جایی ننوشته تا فلان ورژن
منبع قصه ای ک نوشتی از فروشنده های برزیلیه؟این متد کار بریزیلی هاست ، در واقع هک نیست ، کارش اینه که یک اکانت با بازی PSN روی دستگاه Active می کنن بازی ها رو روش دانلود می کنن بعد از NAND/NOR دستگاه Backup می گیرن اکانت رو روی دستگاه Deactive می کنن بعد Backup گرفته شده رو فلش می کنن روی دستگاه
از Rasberry Pi برای این منظور استفاده می کنن
این متد روی 2.50 پچ شده و روی 2.51 کسی این کار رو بکنه کنسولش بریک می شه
این حالت کلیش بود
اما......
متد بریزیلی ها روی 2.51 هم جواب می ده ، جوری فلش می کنن که کنسول بریک نمی شه و این که چه جوری فلش می کنن کسی نمی دونه
اما در کل برای این روش هر دفعه دستگاه شما باز می شه چند تا سیم بهش لحیم می شه ، هک هم نیست ، ناتوانی سونی در مدیریت کردن محتوای دیجیتال هست 
-----
در ضمن شعور حرف زدن هم چیزیه که خیلیها ندارن . البته تقصیر ندارن از ننه باباشون یاد گرفتن !
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
بله دوست عزیزحتمن اپدیت کنید.سلام دوستان عزیز
تایپیک رو خوندم (مربوط به 2.51)
حالا ممنون میشم مشورت بدید آیا آپدیت کنم به 2.51 یا نه ؟
(تازه PS4 گرفتم ،ورزنش 1.76 هستش)
چون بعضیا مشکل دارن با این آپدیت بعضیا ندارن
با تشکر
بله دوست عزیزحتمن اپدیت کنید.
اپدیت نکردن کنسول خطرش خیلی بیشتره تا اپدیت کردن.
تا آپدیت نکنی نمیشه انلاین شی چون سرورهای سونی اجازه نمیدنمرسی امین جان
اخه بعضیا میگن هنگ داره
آپدیت نکردن چه خطری میتونه داشته باشه ؟
البته یکی از اهدافم واسه خرید PS4 آنلاین بازی کردن بود
مطمئنی پوشه هاشو درست گذاشتی و بزرگ نوشتی؟CE 30774-1
آقا من هاردمو عوض کردم الان موقع نصب رو گزینه 7 مینویسه CANNOT FIND UPDATE FILE چیکار کنم؟
OKAY درست شدمطمئنی پوشه هاشو درست گذاشتی و بزرگ نوشتی؟