System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم آپدیت کردن مشکلش چی بود مگه؟ خیلی ساده و سریع سیستم رو آپدیت میکنه! بعد چه خطری داره که گفتن آپدیت نکن؟ مثلا میترکه دستگاه؟:d این شرکت های بدبخت این آپدیت هارو میدن بیرون که Performance کنسول هارو بهبود ببخشن....بعد فروشنده ها میگن خراب میشه آپدیت کنی؟
What a load of crap!

واسه منم زد پریپیرینگ......................ولی رفتم ستینگ دستگاه بعد سیستم آپدیت......روی گزینه آپدیت زدم خودش نصبش کرد....................

من 2 بار همین روش رفتم دیدم دوباره از اول شروع کرد به دانلود دیگه خسته شدم با پی سی اپ کردم

اقا دستم به دامنت این مشکل منو حل کن!
دستگاه رو از طریق وای فای گذاشتم اپدیت کنه! وقتی تموم شد ! نوشت ready to instal وقتی رو اون اوکی کردم نوشت دستگاه ریستارت میکنه و اپدیت شروع میشه الان حدود 1 ساعت یه صفحه برفکی میاد دوباره سیاه میشه دوباره برفکی میشه! الان چی کار کنم؟؟؟ یه بار دستگاه رو از برق کشیدم دوباره روشن کردم ولی دوباره شروع میکنه به ادامه ی همون کار! تو رو خدا راه حل بده

من هاردو میزنم برای اپدیت توی سیف مود دستگاه نمیشناطه..حروف هم بزرگ و دقیقه..چی کار کنم؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

منظور از هارد چیه هارد دیسکه!!! با فلش مموری باید این کار را انجام بدهی

- - -ویرایش - - -

اقا دستم به دامنت این مشکل منو حل کن!
دستگاه رو از طریق وای فای گذاشتم اپدیت کنه! وقتی تموم شد ! نوشت ready to instal وقتی رو اون اوکی کردم نوشت دستگاه ریستارت میکنه و اپدیت شروع میشه الان حدود 1 ساعت یه صفحه برفکی میاد دوباره سیاه میشه دوباره برفکی میشه! الان چی کار کنم؟؟؟ یه بار دستگاه رو از برق کشیدم دوباره روشن کردم ولی دوباره شروع میکنه به ادامه ی همون کار! تو رو خدا راه حل بده

از طریق سیف مود آپ دیت کن

از طریق سیف مود آپ دیت کن[/QUOTE]
داش نمیره روی safe mode اصلا!
دستمو 7 ثانیه نگه میدارم 2تا صدا میده ولی باز همون صفحه برفکی و سیاه میاد!
تو رو خدا کمک کنید

تو رو خدا کمک کنید

اگر از کابل HDMI داخل جعبه کنسول استفاده می کنی عوضش کن[/QUOTE]

عوض کردم بازم نشد! فک نکنم ربطی داشته باشه چون قبلش داشتم بازی میکردم با همون کابل

تو رو خدا کمک کنید

دوست عزیز داری عجله میکنی ۲ تا بیپ نشانه خاموش شدن کنسول است برای سیف مود باید ۳تا بیپ بدهد

با آرامش کامل دو باره امتحان کن

دوست عزیز داری عجله میکنی ۲ تا بیپ نشانه خاموش شدن کنسول است برای سیف مود باید ۳تا بیپ بدهد

با آرامش کامل دو باره امتحان کن

وقتی دستمو میزارم رو پاور با 1بیپ روشن میشه بعد از چند ثانیه یه بیپ دیگه میکنه هیچ اتفاقی نمیافته و بعد از چند ثانیه که بیپ سوم هم میده کنسول خاموش میشه!

وقتی دستمو میزارم رو پاور با 1بیپ روشن میشه بعد از چند ثانیه یه بیپ دیگه میکنه هیچ اتفاقی نمیافته و بعد از چند ثانیه که بیپ سوم هم میده کنسول خاموش میشه!

کنسول را به روش معمولی روشن کن

به رنگ ال ای دی کنسول نگاه کن ببین چه رنگی میشه بنویس برام

اول ابیه بعدشم سفید میشه
یه سوال:
رزولیشن صفحه در حالت سیف مود چنده؟

تا اینجا دستگاه سالمه
درست نمیدانم باید همان تنظیمات اولیه که خودت انتخاب کردی باشه

اگر میتوانی با یک تلوزیون دیگر امتحان کن

کنسول را کامل خاموش کن

تمام کابلها را بیرون بکش

چندین دقیقه صبر کن و تمام کابلها را وصل کن گیم پد را با سیمش به کنسول وصل کن

TV را روشن کن انگشت را به مدت ۷ ثانیه روی دکمه پاور فشار بدهید بعد از ۷ ثانیه شنیدن بیپ ۲ باید به سیف مود وارد بشی

دکمه PS دسته را فشار بده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or