System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
434x230_PS4-System-Software_v1.png

آماده برای دانلود برای تمامی رجین ها

صفحه ۱ پست ۲

برای EU ارور میده
The server returned an invalid or incomplete response.

ویرایش: Never mind توی دانلود منیجر گذاشتم شروع به دانلود کرد.

بعد آپدیت قبلی همین تازگی ها اومده بود که! 2 هفته نمیشه! داستان چیه اینقدر آپدیت چه خبره؟:d

برای EU ارور میده
The server returned an invalid or incomplete response.

ویرایش: Never mind توی دانلود منیجر گذاشتم شروع به دانلود کرد.

بعد آپدیت قبلی همین تازگی ها اومده بود که! 2 هفته نمیشه! داستان چیه اینقدر آپدیت چه خبره؟:d

لینک ها سالم است دوستان

یک جا نوشته برای رفع ایراد
Error CE-34878-0

کسی نمی خواد جواب بده سوال منو ؟

کسی که میدونه . یه لطفی بکنه جای دوری نمیره

پست 192

دوست عزیز قبل از این مشکل با کنسول چه کارهای انجام دادی کامل بنویس

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭼﺠﻮﺭﻱ اﺯ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﭘﺪﻳﺘﻮ ﺩاﻥ ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﻛﻨﻢ?ﭼﻮﻥ ﺣﺠﻢ ﻛﻤﻪ ﺯﻭﺭﻡ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺎﺯﻡ 335 ﺗﺎ ﺣﺮﻭﻡ ﻛﻨﻢ ﺑﺎ اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﺧﻮﺩﻡ.

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭼﺠﻮﺭﻱ اﺯ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﭘﺪﻳﺘﻮ ﺩاﻥ ﻛﻨﻢ ﺑﻌﺪ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﻛﻨﻢ?ﭼﻮﻥ ﺣﺠﻢ ﻛﻤﻪ ﺯﻭﺭﻡ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺎﺯﻡ 335 ﺗﺎ ﺣﺮﻭﻡ ﻛﻨﻢ ﺑﺎ اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﺧﻮﺩﻡ.
آپدیتو از صفحه اول دانلود کن بریز تو فلش بعد طبق همون روشی که تو صفحه اول توضیح داده شده کنسولتو آپدیت کن

دوست عزیز قبل از این مشکل با کنسول چه کارهای انجام دادی کامل بنویس[/QUOTE]

ممنون .

بنده این کنسول رو 2 روز میشه خریدم و فقط روش کیلزون سینگل پلیر و انلاین بازی کردم .

2 بار هم اپدیت کردم . یعنی 1.60 و 1.61 . همینطور دوبار هم مولتی کیلزون رو اپدیت کردم که اخریش 335 مگابایت حجم داشت .

چندین بار هم وب گردی کردم . و یک بار هم playroom ویدیوش رو دانلود کردم . برای اولین بار هم که کنسول رو اجرا کردم پروفایل ساختم .

خلاصه همین کارهای عادی که همه میکنن .

ممنون از پاسخگویی

ممنون .

بنده این کنسول رو 2 روز میشه خریدم و فقط روش کیلزون سینگل پلیر و انلاین بازی کردم .

2 بار هم اپدیت کردم . یعنی 1.60 و 1.61 . همینطور دوبار هم مولتی کیلزون رو اپدیت کردم که اخریش 335 مگابایت حجم داشت .

چندین بار هم وب گردی کردم . و یک بار هم playroom ویدیوش رو دانلود کردم . برای اولین بار هم که کنسول رو اجرا کردم پروفایل ساختم .

خلاصه همین کارهای عادی که همه میکنن .

ممنون از پاسخگویی

بستگی به نوع آپ دیت داره برای بعضی ها آپ دیت مستقیم با دستگاه این مشکل پیش میاد

بیشتر سعی کن از سیف مود کنسول را آپ کنی

اگر باز این مشکل پیش بیاد ممکن است ایراد از HD کنسول باشه یک بار با در آوردن هارد و جا انداختن مجدد آن ممکن است ایراد رفع بشه

کلا زیاد نگران نباش

سلام . دستگاهی که تا حالا اپدیت نشده رو میشه مستقیم به 1.61 اپدیت کرد با USB ؟ واسه ریجن 2 باید EU رو گرفت ؟ با دستگاه بهتره اپدیت بشه یا USB ؟ ممنون دوستان

سلام . دستگاهی که تا حالا اپدیت نشده رو میشه مستقیم به 1.61 اپدیت کرد با USB ؟ واسه ریجن 2 باید EU رو گرفت ؟ با دستگاه بهتره اپدیت بشه یا USB ؟ ممنون دوستان

بله میشه

بله باید EU باشه

با ۲ تاش میشه ولی بهتره با USB اپدیت بشه

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or