System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو اين آپديت جديد APP جديدى اضافه شده بنام WWE.
NETWORK

هر ماه ۱۰ دلار باید پول بدهی با کامپیوتر نگاه کن ولی باز هم پولی است ip آدرست که مال آمریکا هم نیست کریدیت کارت هم نداری میخواهی کنسولت را خراب کنی برای WWE
WWE Network | WWE.com

US EU JP
3-----2------1
آپدیت کامل 01.610.000 با حجم 900 مگ برای هر سه ریجن
MD5 checksum
361f9bba6207f434e6cd75bf00162936
=======================================
US EU JP
3-----2------1
آپدیت کامل 01.610.000 با حجم 300 مگ برای هر سه ریجن
MD5 checksum
4e4f7b5cef168ead0519cb0dfd2ebda6

هر ماه ۱۰ دلار باید پول بدهی با کامپیوتر نگاه کن ولی باز هم پولی است ip آدرست که مال آمریکا هم نیست کریدیت کارت هم نداری میخواهی کنسولت را خراب کنی برای WWE
WWE Network | WWE.com

چرا میترسونیش اشکان جان؟کی گفته کنسول خراب میشه؟

Sent from my ST27i using Tapatalk

چرا میترسونیش اشکان جان؟کی گفته کنسول خراب میشه؟

Sent from my ST27i using Tapatalk

:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

عزيزان يه سئوال تخصصى
ميشه آپديت ريجن 1 رو روى ريجن ديگه اى مثلاً ريجن 2 ريخت ؟
حالا يا فايل 900 مگى كاملش يا آپديت 300 مگيش؟
PS4 منفجر نشه؟

ميخوام ببينم اگه هارد و عوض كنم ميتونم تو ريجن 2 فايل 900 مگى ريجن 1 رو بريزم؟
اصلاً ميشه ريخت؟

اقا چرا بازی کیلزون رو برای اولین بار گذاشتم تو دستگاه ارور اپدیت میده؟ وقتی میزنم اپدیت کنه ارور میده که نمیشه دانلود کرد؟ مگه واسه افلاین هم اپدیت میخوا؟ از روی کنسول باید چجوری بفهمم ریجن 2 هست یا نه اخه کارتنش دستم نیست.

اقا چرا بازی کیلزون رو برای اولین بار گذاشتم تو دستگاه ارور اپدیت میده؟ وقتی میزنم اپدیت کنه ارور میده که نمیشه دانلود کرد؟ مگه واسه افلاین هم اپدیت میخوا؟ از روی کنسول باید چجوری بفهمم ریجن 2 هست یا نه اخه کارتنش دستم نیست.

برای آفلاین آپدیت نمیخواد،اما بازیها یه نوع سیستم امنیتی توشون دارن که حتما فریمور سیستم باید تا یه حدی بالا باشه که اجرا بشن،اگه نباشه میزنه که آپدیت کنید،توی خودشون هم اپدیت رو ندارن و از نت اول دانلود میکنن بعد نصب میکنن............
بهترین کاری که شما میتونی بکنی اینه که اول از طریق PC آپدیت رو دانلود کنی،بعد با فلش کنسول رو آپدیت کنی.............

برای آفلاین آپدیت نمیخواد،اما بازیها یه نوع سیستم امنیتی توشون دارن که حتما فریمور سیستم باید تا یه حدی بالا باشه که اجرا بشن،اگه نباشه میزنه که آپدیت کنید،توی خودشون هم اپدیت رو ندارن و از نت اول دانلود میکنن بعد نصب میکنن............
بهترین کاری که شما میتونی بکنی اینه که اول از طریق PC آپدیت رو دانلود کنی،بعد با فلش کنسول رو آپدیت کنی.............
الان اپدیت 300 مگ رو دانلود کنم بریزم اوکی میشه؟ میشه بفرمایید از کجا باید ریجن کنسول رو در بیارم؟

یک سوال هرچند میدونم قبلا هم پرسیده شده!
این اپدیت 900 مگی فرقش بل 300 مگی چیه؟!

900 مگی برای وقتی هستش که شما هارد رو عوض کردی و از اول میخوای روی هارد فریمور بریزی!!!
300 مگی هم برای وقتی هستش که حداقل یکی از فریمورهای سونی(حتی 1.01) روی دستگاه هستش و شما فقط میخوای آپدیتش کنی..................

شما 300 مگی را دانلود کنید

نکته مهم فقط باید آپدیت با ریجن دستگاه یکی باشد.

داداش گلم من این نکته شما رو نمیدونستم و اپذیت 320 مگی رو از قسمت us ریجن 1 ریختم تو فلش و نصب کردم تو دستگام ولی دستگام ریجنش 2 هست و خدا رو شکر نه جیزی شد نه اروری داد نه کرشی نه خرابی الان قضیه چی میشه برای من؟؟؟
شما منبع دارید که اگه اپدیت ریجنش فرق میکنه یا مشکل ساز میشه؟؟؟؟

داداش گلم من این نکته شما رو نمیدونستم و اپذیت 320 مگی رو از قسمت us ریجن 1 ریختم تو فلش و نصب کردم تو دستگام ولی دستگام ریجنش 2 هست و خدا رو شکر نه جیزی شد نه اروری داد نه کرشی نه خرابی الان قضیه چی میشه برای من؟؟؟
شما منبع دارید که اگه اپدیت ریجنش فرق میکنه یا مشکل ساز میشه؟؟؟؟
قاعدتا موقع نصب باید اررور بزنه حالا شما که نصب کردی احتمالا درست دانلود کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or