karbar20
کاربر سایت
یه سوال اپدیت هایی که لینک دانلودش و گذاشتید هر دو 1.61 هستن...یکی 900 مگ و اون یکی 300 تا .. باید کدومشو دانلود کنیم ؟!
شما 300 مگی را دانلود کنید
نکته مهم فقط باید آپدیت با ریجن دستگاه یکی باشد.
یه سوال اپدیت هایی که لینک دانلودش و گذاشتید هر دو 1.61 هستن...یکی 900 مگ و اون یکی 300 تا .. باید کدومشو دانلود کنیم ؟!
تو اين آپديت جديد APP جديدى اضافه شده بنام WWE.
NETWORK
هر ماه ۱۰ دلار باید پول بدهی با کامپیوتر نگاه کن ولی باز هم پولی است ip آدرست که مال آمریکا هم نیست کریدیت کارت هم نداری میخواهی کنسولت را خراب کنی برای WWE
WWE Network | WWE.com
چرا میترسونیش اشکان جان؟کی گفته کنسول خراب میشه؟
Sent from my ST27i using Tapatalk
عزيزان يه سئوال تخصصى
ميشه آپديت ريجن 1 رو روى ريجن ديگه اى مثلاً ريجن 2 ريخت ؟
حالا يا فايل 900 مگى كاملش يا آپديت 300 مگيش؟
PS4 منفجر نشه؟
ميخوام ببينم اگه هارد و عوض كنم ميتونم تو ريجن 2 فايل 900 مگى ريجن 1 رو بريزم؟
اصلاً ميشه ريخت؟
اقا چرا بازی کیلزون رو برای اولین بار گذاشتم تو دستگاه ارور اپدیت میده؟ وقتی میزنم اپدیت کنه ارور میده که نمیشه دانلود کرد؟ مگه واسه افلاین هم اپدیت میخوا؟ از روی کنسول باید چجوری بفهمم ریجن 2 هست یا نه اخه کارتنش دستم نیست.
الان اپدیت 300 مگ رو دانلود کنم بریزم اوکی میشه؟ میشه بفرمایید از کجا باید ریجن کنسول رو در بیارم؟برای آفلاین آپدیت نمیخواد،اما بازیها یه نوع سیستم امنیتی توشون دارن که حتما فریمور سیستم باید تا یه حدی بالا باشه که اجرا بشن،اگه نباشه میزنه که آپدیت کنید،توی خودشون هم اپدیت رو ندارن و از نت اول دانلود میکنن بعد نصب میکنن............
بهترین کاری که شما میتونی بکنی اینه که اول از طریق PC آپدیت رو دانلود کنی،بعد با فلش کنسول رو آپدیت کنی.............
یک سوال هرچند میدونم قبلا هم پرسیده شده!
این اپدیت 900 مگی فرقش بل 300 مگی چیه؟!
ممنون از جواب دوستان!!!!!
شما 300 مگی را دانلود کنید
نکته مهم فقط باید آپدیت با ریجن دستگاه یکی باشد.
قاعدتا موقع نصب باید اررور بزنه حالا شما که نصب کردی احتمالا درست دانلود کردیداداش گلم من این نکته شما رو نمیدونستم و اپذیت 320 مگی رو از قسمت us ریجن 1 ریختم تو فلش و نصب کردم تو دستگام ولی دستگام ریجنش 2 هست و خدا رو شکر نه جیزی شد نه اروری داد نه کرشی نه خرابی الان قضیه چی میشه برای من؟؟؟
شما منبع دارید که اگه اپدیت ریجنش فرق میکنه یا مشکل ساز میشه؟؟؟؟