System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آپدیت 1.61 اومده؟؟؟
الان برای من همش اتوماتیک خودش میخواد 1.61 رو نصب کنه..
برای شما پیش نیومده همچین چیزی؟

اگر به نت وصل شی خودش اتوماتیک میگرده اگر اپدیتش اومده باشه بهت پیغام میده تا نصب بشه، من چک نکردم ولی اگر پیغام میده خوب حتما اومده دیگه!

1.61 برای من رفته تو لیست دانلود ولی دانلود نمیکنه و بعد چند دقیقه ارور میده...کسی همچین مشکلی داره؟فکر کنم سروراش مشکل پیدا کرده...تا 1 ساعت پیش راحت ساین میشد الان که آپدیت اومده داستان شده..ریجن یک هست...
تو این جور آپدیت ها که 0.01 میره بالا تغییرات خیلی کوچیکه و در حد رفع باگی چیزی هست...هر موقع آپدیتی یه پرش تو عددش داشت میشه حدس زد تغییرات عمده تره و میتونه اپشن هایی اضافه شده باشه

دوستان سونی اعلام نکرده چه قابلیتهای توی این ورژن 1.61 اضافه کرده ایا قابلیت پخش فیلم 3d بهش اضافه شده!!
System software stability during use of some features has been improved.

1.61 برای من رفته تو لیست دانلود ولی دانلود نمیکنه و بعد چند دقیقه ارور میده...کسی همچین مشکلی داره؟فکر کنم سروراش مشکل پیدا کرده...تا 1 ساعت پیش راحت ساین میشد الان که آپدیت اومده داستان شده..ریجن یک هست
مشکلی نداره ... راحت دانلود میشه ....

من ریجن 1 هستم . امروز 1.61 اومده بود رو دستگاهم زدم راحت دانلود کرد و راحت هم نصب شد .

فقط دوستان یک مساله لطفا کسی که اطلاعات داره کمک کنه .

من الان میخواستم کنسول رو روشن کنم . وقتی دکمه وسط کنترلر رو زدم . علامت پلی استیشن رو صفحه بود و چراغ کنسول ابی . همینجوری مونده بود و هیچ کاری نمیکرد .

دکمه کنسول و کنترلر رو هر چقد میزدم بازم هیچ فرقی نمیکرد و توی اون حالت مونده بود . بعدش مجبور شدم از برق بکشم . روشن کردم بدون مشکل رفت تو کنسول و راحت کارمو انجام دادم .

اتفاقا بعد از این ماجرا که وارد کنسول شدم ازم خواست که اپدیت کنم .

به نظرتون این مساله مشکلی پیش نمیاره ؟؟ علتش چی بود اونطوری کرد ؟؟ نگرانی داره این مساله ؟؟

434x230_PS4-System-Software_v1.png

آماده برای دانلود برای تمامی رجین ها

صفحه ۱ پست ۲

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or