System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی هست که کنسولش از طریق خود PS4 آپدیت نشه ؟! یعنی وقتی میخواید با خود کنسول آپدیت کنید بگه که Latest Version Installed و هنوز آپدیتی نیومده باشه ؟!

برای من هنوز آپدیتی نیومده !! ریجن 2 هم هستم ...

نیما جان مشکل از isp هستش واسه منم پیدا نمی کرد وایمکس مین نت زدم اوکی شد اگه 2 تا اینترنت داری با اون یکی هم تست کن اگه نداری با چیز پی ان یا کریو شیر کنی آپدیت رو پیدا کنه سریع نت اصلیتو بزار دانلود کن دیشب منو 2 تا از بچه های سایت این مشکل رو اینجوری حل کردیم!!!

- - -ویرایش - - -

احتمالا اپدیت اتوماتیک شده ورژن چک کن

نه فراز جان باید خودت تایید کنی که آپدیت کنه مثل ps3 ! اتومات داناود می کنه اما نصب نمی کنه تو قسمت download هم یه نگاهی بنداز نیما جان شاید دانلود کرده اما هنوز تایید نصب رو بهش ندادی!!

کسی هست که کنسولش از طریق خود PS4 آپدیت نشه ؟! یعنی وقتی میخواید با خود کنسول آپدیت کنید بگه که Latest Version Installed و هنوز آپدیتی نیومده باشه ؟!

برای من هنوز آپدیتی نیومده !! ریجن 2 هم هستم ...

من ریجن 1 ام همین مشکل رو دارم البته نمیدونم اسمشو بذارم مشکل یا نه چون میشه انلاین بازی کرد :دی جالبه ...

من ریجن 1 ام همین مشکل رو دارم البته نمیدونم اسمشو بذارم مشکل یا نه چون میشه انلاین بازی کرد :دی جالبه ...
کیا جان شما هم روش بنده رو یه تست بزن اوکی میشه درسته میشه آنلاین زد اما آپدیت خبری نیست این مشکل جدید اینترنت ایرانه که بعضی از isp ها نمی تونن آپدیت رو واسه کنسول پیدا کنن!!

نیما جان مشکل از isp هستش واسه منم پیدا نمی کرد وایمکس مین نت زدم اوکی شد اگه 2 تا اینترنت داری با اون یکی هم تست کن اگه نداری با چیز پی ان یا کریو شیر کنی آپدیت رو پیدا کنه سریع نت اصلیتو بزار دانلود کن دیشب منو 2 تا از بچه های سایت این مشکل رو اینجوری حل کردیم!!!

مرسی ... همین بود مشکل !!! با * پی ان درست شد !!

کیا جان شما هم روش بنده رو یه تست بزن اوکی میشه درسته میشه آنلاین زد اما آپدیت خبری نیست این مشکل جدید اینترنت ایرانه که بعضی از isp ها نمی تونن آپدیت رو واسه کنسول پیدا کنن!!

ولی من فکر میکنم مشکل از جای دیگه باشه نت ما که خراب اوکی نمیذاره اپدیت کنیم از انور چی سرور پلی استیشن نمیفهمه یکی اپدیت نکرده نباید بذاره به سرور وصل شه ؟!

ولی من فکر میکنم مشکل از جای دیگه باشه نت ما که خراب اوکی نمیذاره اپدیت کنیم از انور چی سرور پلی استیشن نمیفهمه یکی اپدیت نکرده نباید بذاره به سرور وصل شه ؟!

نه داداش ps3 هم می گذاشت انلاین شی تو بعضی از اپدیت ها!

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا من اپدیت کردم ولی الان هر کار میکنم به نت وصل نمیشه
ای پی دستی دادم
وا فای .... لن
همه چی رو تست کردم...نمیییییییییشه!!!
اینم اررورشه
ce-33991-5

اقا من اپدیت کردم ولی الان هر کار میکنم به نت وصل نمیشه
ای پی دستی دادم
وا فای .... لن
همه چی رو تست کردم...نمیییییییییشه!!!
اینم اررورشه
ce-33991-5
[LTR][TABLE="class: style-6, width: 777"]
[TR]
[TD]CE-33991-5[/TD]
[TD]Connection error.[/TD]
[TD]Retry Internet Connection test.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/LTR]

PS4>UPDATE>PS4UPDATE.PUP

نمیخوام نگرانتون کنم ولی یکی توی فروم سونی گفته بود وقتی آپدیت کرده (1.60) دستگاهش بلو پالس شده:-"
البته بین این همه آدم فقط ایشون اینطوری شدن

من الان داشتم 1.60 دانلود میکردم نصب کنم دیگه بیخیال شدم :دی

ادیت :

دل زدم به دریا اپ میکنم ببینم چی میشه !

آخرین ویرایش:
آقا سلام . من تازه امروز دستگاه رو خریدم . فروشنده اپدیت 1.52 کرد و گفت فعلا آپدبت نکن . میخوام بدونم واقعا باس چکار کنم ؟ چون الان میخوام به PSN وصل شم همش میگه اول آپدیت

آقا سلام . من تازه امروز دستگاه رو خریدم . فروشنده اپدیت 1.52 کرد و گفت فعلا آپدبت نکن . میخوام بدونم واقعا باس چکار کنم ؟ چون الان میخوام به PSN وصل شم همش میگه اول آپدیت

سلام
تبریک
همه فروشندها همین حرف را میزنند اگر میخواست خراب بشه روی همان ۱.۵۲ هم ریسک خراب شدنش هم وجود داشت

این روش سونی و دیگر کنسولها دیگر است و اجباری است و باید حتما باید آپ دیتش کنی

من الان داشتم 1.60 دانلود میکردم نصب کنم دیگه بیخیال شدم :دی

ادیت :

دل زدم به دریا اپ میکنم ببینم چی میشه !

منم بعد از دوبار اپ کردن توسط خود کنسول به نتیجه نرسیدم چون همش رو پریپیرینگ بود اینستال نمیکرد اخر اپدیت با پی سی دانلود کردم به 1.60 , رفتم PSN

منم بعد از دوبار اپ کردن توسط خود کنسول به نتیجه نرسیدم چون همش رو پریپیرینگ بود اینستال نمیکرد اخر اپدیت با پی سی دانلود کردم به 1.60 , رفتم PSN
واسه منم زد پریپیرینگ......................ولی رفتم ستینگ دستگاه بعد سیستم آپدیت......روی گزینه آپدیت زدم خودش نصبش کرد....................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or