System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخرم زد فايل پاک کرد احمق فکر کنم بد دانلود کرده بوده
لينک درست حسابی آمريکا نيومد
دوست عزیز منم با کنسول آپدیت کردم............وقتی دانلود تموم میشه شما باید بری قسمت setting بعد sistem update اونجا یه گزینه هست نوشته update همون اوکی کن حله ....خوده دستگاه ریست میشه و آپدیت رو انجام میده............

تجربه نشون داده وقتي يه اپديت اومد هول نكنيد و همون موقع اپديت نكنيد بذاريد چندين ساعت بگذره و بعد اپديت كنيد !
يكي از اخرين اپديت هاي PS3 بود كه با اپديت كردنش دستگاه داغون ميشد و از كار مي افتاد ! بعضي از بچه ها همون موقع برداشتن فرمت كردن و كلي ضرر كردن
يكي از دوستاي خودم با همين كار نزديك 700 گيگ از بازي ها و ديتاهاش پاك شد :ژ حالا حساب كنيد با اين نت ايران اين چه ضرري بوده :|

صبر كنيد تا فيدبك ها بياد و يه سرجي توي گوگل بزنيد ببينيد مشكلي باشه بعد اپديت كنيد !

دیدید همون لینکی من دادم بودش:d

درست است
ولی
کار از محکم کاری عیب پیدا نمیکنه کپی برابر با اصل :ok:

دوست عزیز منم با کنسول آپدیت کردم............وقتی دانلود تموم میشه شما باید بری قسمت setting بعد sistem update اونجا یه گزینه هست نوشته update همون اوکی کن حله ....خوده دستگاه ریست میشه و آپدیت رو انجام میده............

[LTR]To install it, go to the function screen, select
in_notification_new.gif
(Notifications) > [Downloads], and then follow the screens to perform the installation.[/LTR]

آخرین ویرایش:
دوستان ریجن 1 عصر تاحالا ورژن 1.60 را برای دانلود توی سایت گذاشته اما یادشون رفته از روی عکس pS4ی که گذاشتن 1.52 را بردارن، اما همه جای سایت نوشته 1.6
[h=3]About PlayStation®4 system software update version 1.60[/h]PS4™ system software version 1.60 was released on February 4, 2014. Version 1.60 adds or updates the following features.
[h=3]Main features in system software update version 1.60[/h]
  • Wireless stereo headsets (CECHYA-0080 / CECHYA-0083 / CECHYA-0086) and a stereo headset (CECHYA-0088) are now supported.
  • You can now mute the microphone for PlayStation®Camera.

در مورد دوستانی که سوال پرسیده بودن سونی هنوز توی این آپدیتش هنوز pause را برای دانلودش قرار نداره

سلام... دوستان اپدیت ریجن 1 و 2 چه فرقی داره مثلا من رو ریجن 1 اپدیت 2 بریزم مشکلی داره؟ و حتما باید کنسول خاموش باشه؟

حتمآ باید آپدیت ریجن خود کنسول رو بریزید ریجن 2 رو به هیچ وجه روی 1 نریزید!!! بله موقع آپدیت باید خاموش کنین بعد طبق آموزش صفحه اول آپدیت کنید دقت کنید standby هم نباشه حتمآ باید خاموش باشه!!

حتمآ باید آپدیت ریجن خود کنسول رو بریزید ریجن 2 رو به هیچ وجه روی 1 نریزید!!! بله موقع آپدیت باید خاموش کنین بعد طبق آموزش صفحه اول آپدیت کنید دقت کنید standby هم نباشه حتمآ باید خاموش باشه!!
یه سوال اگه یه ریجن دیگه بخوای بریزی چه اتفاقی میفته اطلاع داری؟ کلا میپرسم

دوستان لطفا یه راهنمایی کنین!!
من آپدیتو دانلود کردم ولی از رو فلش نمیخونه آپدیتو..
مجبور شدم از طریق اینترنت آپدیت کنم ولی خیلی خیلی کند داره آپدیت میشه..
چجوری میشه آپدیتو کنسل کرد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or