System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من امروز کنسولمو گرفتم تا روشنش کردم آپدیته 1.60 رو ازم خواست موقعی که میخواستم به PSN وصلشم ، منم گذاشتم واسه دانلود یکم طول کشید! ولی بالاخره تموم شد . ریجن دستگاهمم 3 هستش .

دوستان ریجن 1 عصر تاحالا ورژن 1.60 را برای دانلود توی سایت گذاشته اما یادشون رفته از روی عکس pS4ی که گذاشتن 1.52 را بردارن، اما همه جای سایت نوشته 1.6
About PlayStation®4 system software update version 1.60

PS4™ system software version 1.60 was released on February 4, 2014. Version 1.60 adds or updates the following features.
Main features in system software update version 1.60

• Wireless stereo headsets (CECHYA-0080 / CECHYA-0083 / CECHYA-0086) and a stereo headset (CECHYA-0088) are now supported.
  • You can now mute the microphone for PlayStation®Camera.

در مورد دوستانی که سوال پرسیده بودن سونی هنوز توی این آپدیتش هنوز pause را برای دانلودش قرار نداره
خوب شد گفتيد:)
من از اون موقع منتظره آپديتم:|
بالاخره هدست استريو ساپورت شد#:-s

آخرین ویرایش:
اصولا این صدای هدسا وقتی کنسول رو نو میگیرید فقط رو حالت چت تنظیم شده و صدایی ازش نمیاد،باید برید تو تنظیمان و تنظیماتشو بزارید رو all تا بتونید تمام صدا ها رو از تو هدست گوش بدید!! حداقل برای من اینطوره ،مشکل از خود کنسول نیست

سلام وقتی میخوای رجین 1 رو دانلود کنی حجم فایل میگه 320 مگه . میخواستم بپرسم اپدیت 1.60 برا رجین 1 حجمش همین قدره؟ ممنون میشم دوستان زود بهم پاسخ بدن

ممنون دوست عزیز خیالم راحت شد اخه من تا حالا یه بار بیشتر اپدیتش نکردم اونم توسط خود دستگاه بود ولی اینبار نمیشه ازطریق خود دستگاه اپدیت کنم همش ارور میده میخوام از این روش اپ کنم

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

میگم همه کارها رو دقیق انجام دادم ولی اپدیت رو تو قسمت سیف مود پیدا نمیکنه باید چیکار کنم؟

- -

میگم همه کارها رو دقیق انجام دادم ولی اپدیت رو تو قسمت سیف مود پیدا نمیکنه باید چیکار کنم؟

PS4>UPDATE>PS4UPDATE.PUP
دوپوشه رو دقیقا اینطوری توی فلش درست کن.حروفش هم بزرگ باشه

- - -ویرایش - - -

نمیخوام نگرانتون کنم ولی یکی توی فروم سونی گفته بود وقتی آپدیت کرده (1.60) دستگاهش بلو پالس شده:-"
البته بین این همه آدم فقط ایشون اینطوری شدن

کسی هست که کنسولش از طریق خود PS4 آپدیت نشه ؟! یعنی وقتی میخواید با خود کنسول آپدیت کنید بگه که Latest Version Installed و هنوز آپدیتی نیومده باشه ؟!

برای من هنوز آپدیتی نیومده !! ریجن 2 هم هستم ...

کسی هست که کنسولش از طریق خود PS4 آپدیت نشه ؟! یعنی وقتی میخواید با خود کنسول آپدیت کنید بگه که Latest Version Installed و هنوز آپدیتی نیومده باشه ؟!

برای من هنوز آپدیتی نیومده !! ریجن 2 هم هستم ...
احتمالا اپدیت اتوماتیک شده ورژن چک کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or