آخرین ویرایش:
بدم همین کینگ شارک بخورتت
With DC Fandome soon approaching, I thought I'd drop you guys a bit more info about how the live-service components of this game will work. Everything I say here is as much as I'm able to get away with telling, as far as I'm currently aware, a major focus on the game's panel will be the live-service functionality.
So, here's all I know:
Welp, that's all. All of this will be showcased on October 16th during the game's featured panel. Have a good one.
- Pre-ordering will get you early access to a 'raid'-esque set of storyline missions in which you take on Ra's al Ghul.
- Rocksteady have been spending a lot of time focusing on crafting a roadmap that they know they'll be able to deliver on for around the first year of content, delivering content consistently whilst also living up to promises that they are giving has been a huge focus for them.
- New members being added to the Squad isn't a priority, while adding more playable characters is a possibility, the majority of content updates will be related to continual story and location additions with new missions, loot, etc.
- Loot is a pretty big part of the game (obvious with it being a looter-shooter) and mainly impacts weapons and the mobility capabilities of all of the characters.
https://www.reddit.com/r/GamingLeak...bit_more_clarification_on_suicide_squad_kill/
به نظرم چیز خارج از ذهنی نگفتهیک شایعه ای توی reddit از پنل امسال پخش شده که شخصا حس نمیکنم درست باشه ولی :
بنظر تمرکز این پنل امسال روی لایو سرویس بودن بازیه.
- با پیش خرید کردن بازی به استوری لاین راس الغول دسترسی پیدا میکنیم.
- راک استدی با دقت مجتوای سال اول رو انتخاب کرده و فوکس بالایی روی محتوا دارن
- اضافه کردن افراد جدید به اسکواد اولویت مهمی برای استدیو نیست ولی اضافه شدن شخصیت های قابل بازی ممکن هست. اپدیت ها اکثرا روی ادامه داستان، اضافه کردن مکان ها و ماموریت ها خواهد بود.
- لوتینگ قسمت بزرگی از گیمپلی لوپ بازیه که روی اسلحه ها و قابلیت های تحرک کاراکتر ها اثر میزاره.
پ.ن. نظر شخصی: FAKE اگر این درست باشه، تاریخ عرضه هم اعلام میشه (برای پیش خرید). ولی فکر کنم پارسال گفته بودن که بازی لایو سرویس نیست و در مورد لووت هم چیزی نگفته بودن.
هرچند با لایو سرویس مخالف نیستم اصلا ولی از وارنر میترسم اگه این باشه هر ماه یک اپدیت 10 دلاری میخواد تو پاچمون کنه...
مورد سوم میگه استدیو فوکسی روی اضافه کردن playable character های متنوع نداره ولی این کار خیلی هم غیر ممکن نیست.به نظرم چیز خارج از ذهنی نگفته
و جز خط اول بقیش احتمالشون خیلی زیاده!
با توجه به سابقه WB هم اصلا و ابدا سرویس محور شدن و لوت کردن دور از ذهن نیست! (در واقع اگر نباشه عجیبه برام!)
همون بتمن ها هم یه عالمه DLC چلنج و اسکین داشتن(و کمی داستانی)
وقتی بازی CO OP میدن باور نمیکنم بقیه چیزا هم نیاد!
فقط مورد سوم رو نفهمیدم یعنی چی
یک شایعه ای توی reddit از پنل امسال پخش شده که شخصا حس نمیکنم درست باشه ولی :
بنظر تمرکز این پنل امسال روی لایو سرویس بودن بازیه.
- با پیش خرید کردن بازی به استوری لاین راس الغول دسترسی پیدا میکنیم.
- راک استدی با دقت مجتوای سال اول رو انتخاب کرده و فوکس بالایی روی محتوا دارن
- اضافه کردن افراد جدید به اسکواد اولویت مهمی برای استدیو نیست ولی اضافه شدن شخصیت های قابل بازی ممکن هست. اپدیت ها اکثرا روی ادامه داستان، اضافه کردن مکان ها و ماموریت ها خواهد بود.
- لوتینگ قسمت بزرگی از گیمپلی لوپ بازیه که روی اسلحه ها و قابلیت های تحرک کاراکتر ها اثر میزاره.
پ.ن. نظر شخصی: FAKE اگر این درست باشه، تاریخ عرضه هم اعلام میشه (برای پیش خرید). ولی فکر کنم پارسال گفته بودن که بازی لایو سرویس نیست و در مورد لووت هم چیزی نگفته بودن.
هرچند با لایو سرویس مخالف نیستم اصلا ولی از وارنر میترسم اگه این باشه هر ماه یک اپدیت 10 دلاری میخواد تو پاچمون کنه...
من از این میترسم که مثل اینجاستیس 2 و یا MK 11 بیان هر DLC و یا اسکین و یا حتی کاراکتر هارو به یک بهونه با قیمت 5 تا 15 دلاری بزارن برای فروش. تهشم بعد یک سال نسخه لجندری/آلتیمیت/GOTYـش با تمام کانتنت ها بیاد فول پرایس.آقا اخبار این چند روز گیم رو هم گذاشتم تاپیک همسایه:
DC FanDome
دیگه خیلی تاپیک تو تاپیک شده گفتم یه جا همه رو باهم بذارم
فکر میکنم سال پیش تایید شد که Suicide Squad قراره GAAS باشه! ولی بالعکس از اون طرف سر Gotham Knights گفتند که محاله GAAS بشه و سر و ته ـش رو با همون داستان co-op میبندن.
من که بعید میدونم راک استدی خودش رو این طوری بفروشه به وارنر... اگر هم گیم ـشون لایو سرویس بشه بازم quality content تحویل پلیرا میدن و به هر شکل اون داستان Avengers پیش نمیاد
خیلی چیز عجیبی نیست این مورد بین فایتر ها، برو یه نگاه به دی ال سی های DoA5 یا SFV بنداز.من از این میترسم که مثل اینجاستیس 2 و یا MK 11 بیان هر DLC و یا اسکین و یا حتی کاراکتر هارو به یک بهونه با قیمت 5 تا 15 دلاری بزارن برای فروش. تهشم بعد یک سال نسخه لجندری/آلتیمیت/GOTYـش با تمام کانتنت ها بیاد فول پرایس.
پریروزا رفتم استور و add on های injustice 2 رو دیدم و از این حجم از in app purchase گرخیدم واقعا
یا خود خدا