آخرین ویرایش:
اینا هم مثل ما احتمالا از مارول و DC خسته شدن! یک درصد فرض کنید تیمی با این استعداد برن سمت آمازون و یه بازی از یونیورس the boys بسازن، تصورشم لذت بخشه که با بیلی بوچر چه ها که نمیشه کردSefton Hill و Jamie Walker موسس های Rocksteady قرار تا پایان 2022 از استودیو جدا شن. تو پیامی گذاشتن گفتن کار ساخت SS تقریبا تموم شده.
احتمالا بعدا واسه خودشون یه استودیو بزنن و بقیه اعضای Rocksteady رو جذب کنن. اگه عنوان بعدی در کار باشه میره اواخر نسل یا اوایل نسل بعد. اینم از شانس ما Rocksteady فن ها.
اسنرایکینگ دیستنس یک استودیو متعلق به ناشری به اسم کرافتون هستدقیقا نظر منم همینه، چند روزپیش که این خبر اومد، بحث سر این بود که Sefton Hill بعد Arkham Knight تمایل داشته رو یه عنوان غیر DC کار کنه که Warner Bros اجازه نداده و مجبور شدن رو Superman کار کنن که اون هم بعد تغیر کرده به SS.
واقعا جالب میشه اگه برن سمت The Boys به DNA شون هم میخوره. چیزی که مطمئن هستم اینه که اینبار مستقل میمونن مثل KojiPro یا Striking Distance.
یه توضیح میدین مشکلش چیه؟
یه نیکا به اون قسمت استور و بتل پس بنداز میفهمی مچمیکینگ قشنگی هم دارهیه توضیح میدین مشکلش چیه؟
بتل پس مشکلی نداره اکثر بازیا دارن و داره بهشون اضافه میشه کم کمیه نیکا به اون قسمت استور و بتل پس بنداز میفهمی مچمیکینگ قشنگی هم داره
عزیز مثل اینکه شما نگرفتیبتل پس مشکلی نداره اکثر بازیا دارن و داره بهشون اضافه میشه کم کم
Rocksteady امتحانشو پس داده قبلا . امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد
بازی سرویس هم که شده باشه باز نمیشه پیش بینی کرد.عزیز مثل اینکه شما نگرفتی
بازی GaaS شده!
Crystal Dynamics هم استودیو خوبی بود ولی دیدیم Avengers چی شد با اینکه خودم خیلی RS قبول دارم ولی خب نحسی GaaS یا Games as a Service کاری به استودیو نداره.بتل پس مشکلی نداره اکثر بازیا دارن و داره بهشون اضافه میشه کم کم
Rocksteady امتحانشو پس داده قبلا . امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد