آخرین ویرایش:
البته از کسی که بین سری آرکهام، اوریجینز بازی مورد علاقش باشه توقعی هم نمیره با این نمایشها حال کنه!(شوخی)فقط منم یعنی که از هیچکدوم این دوتا عنوان راضی نیستم؟
گاتهام نایتس باز بیشتر به دلم میشینه ولی، با وجود اینکه اوریجینز نسخه مورد علاقه من تو سری آرکهامه، در WBM نمیبینم کار بالغ و انقلابیای ازش دربیاره. محفل جغدها خیلی راحت اگر نگیم بهترین comic event کل دیسی تو این چند سال بوده، یکی از بهترینهاست. این چه آرتاستایل و مخصوصا طراحی کاراکتریه آخه؟ چرا همه چی یجور فورتنایت ماننده؟
SS هم من هیچوقت نه طرفدار کامیکهاش بودم، نه از دوتا فیلمش لذت چندانی بردم، نه کلا ایده جالبیه برام. حین دیدن تریلر حاضرم شرط ببندم خیلیهای دیگه هم ترجیح میدادن بازی Rocksteady راجع به همین قهرمانهایی باشه که الان با این گروه خل و چل و دیالوگهای بیمزهشون قراره باهاشون روبرو بشیم. بعد مخصوصاً اون صحنه که ماشین از دروازه اصلی تیمارستان میره داخل رو با آرکهام نایت مقایسه میکنم، واقعا نهتنها پیشرفتی نمیبینم، اونجا حداقل طراحی هنری، کار رو میبرد بالا.
واقعاً امیدوارم جفتشون ثابت کنند که اشتباه میکنم ولی هرچقدر بیشتر میبینم از این دوتا بازی، کمتر علاقهمند میشم.
من حاضرم بیام مقایسه کنم بگم چرا بهترینهالبته از کسی که بین سری آرکهام، اوریجینز بازی مورد علاقش باشه توقعی هم نمیره با این نمایشها حال کنه!(شوخی)
مشخص بود که با Gotham Knights همزمان عرضه نمیشه