آخرین ویرایش:
هرچی از بازیای AAA فاصله بگیری وضع بهتره به نظرم. من تقریبا همه بازیایی که تو چند سال اخیر خوشم اومده یا ایندی بودن و یا AA.واقعا این ناامیدی از صنعت خیلی چیز بدیه
عملا بعد rdr2 و tlou2 هیچیییی نیومده
هیچی نیست واقعا
یا ما پیر شدیم یا واقعا خراب کردن رفت
بچه های جوون تر اگه اینجا هستن بگن آیا واقعا بازی های این پنج شیش سال اخیر به دلشون میشینه؟
بازی GaaS هم باشه اوکیه. فقط یک کمپین خفن و وحشیانه داشته باشه... من همیشه تو ذهنم برای این بازی تلفیقی از GTA V و بتمن آرکام ها تو نظر داشتم. هیست ها و ماموریت های خفن داشته باشیم (بشه مدیریت کرد هم خفن میشه). بعد مثلا با هارلی بپریم وسط و سوپرایز، همون عان سوییچ کنیم روی ددشات و از بالای ساختمون کناری اسنایپ کنیم. این وسط سریع سوییچ کنیم روی مثلا کینگ شارک یا ...
کلا ایده های خفنی تو ذهنم ازین بازیه. فقط امیدوارم مثل اونجرز نشه
ایول فقط دوس دارم هارلی کویین دوس داشتنی رو درست حسابی روش کار کنن + دد شات
بقیه زیاد برام مهم نیس
یعنی میشه با دِدشات مغز سوپرمنو بترکونیم؟
I'm in! ?
انتظار برای معرفی بازی هم سخته چه برسه برای لانچش
تریلر که cg اما بشدت جالب بود
خدا رو شکر این رو هم میشه سولو بازی کرد.
من خیلی با تریلر بازی حال کردم دیزاین ها که عالیه و بازی رو به صورت سینگل هم میشه رفت. بازی هم توی Arkhamverse جریان داره.
چقدر هایپ بودیم......View attachment 161831View attachment 161832View attachment 161833View attachment 161834
گفتند تنوع مووست کرکترها حتی از بتمن هم بیشتره. همینطور روی سولو میشه هر زمان خواستی بین کرکترها سوییچ کرد.
بازی کلا از اون چیزی که فکرش رو میکردم خیلی بهتر هست. از راکستدی کمتر از این هم انتظار نمی رفت.
واقعا این ناامیدی از صنعت خیلی چیز بدیه
عملا بعد rdr2 و tlou2 هیچیییی نیومده
هیچی نیست واقعا
یا ما پیر شدیم یا واقعا خراب کردن رفت
بچه های جوون تر اگه اینجا هستن بگن آیا واقعا بازی های این پنج شیش سال اخیر به دلشون میشینه؟