آخرین ویرایش:
چ کارکتر هایی قابل بازی هستن؟
هنوز قراره رو نمایی بشه از بقیه کارکتر ها؟
خب سوپرمنش برای اینجاستیس بود. مگر اینکه باز یه راه جدید برای بد کردن سوپرمن پیدا کرده باشن اصلا همه پدرکشتگی دارن انگار با این بدبختSefton Hill بعد تریلر اومد صحبت کرد درباره بازی خیال من یکی که راحت شد.
ادامه سگانه آرکهام.
چه عجب یکی خوشش اومد...دلیل اصلی که بعلاوه بر دوتا دلیل بالا، اینکه مثل GK بی روح نیست.من خیلی با تریلر بازی حال کردم دیزاین ها که عالیه و بازی رو به صورت سینگل هم میشه رفت. بازی هم توی Arkhamverse جریان داره.
به نظر میومد که توسط Brainiac داره کنترل میشه.خب سوپرمنش برای اینجاستیس بود. مگر اینکه باز یه راه جدید برای بد کردن سوپرمن پیدا کرده باشن اصلا همه پدرکشتگی دارن انگار با این بدبخت
آف تاپیک: بگم GK هم میشه کاملا تک نفره رفت. و حتی گفتن حد اکثر Coopش دو نفرست که نشون میده لول دیزاین و طراحی بازی برای تعداد کم (1 یا دو نفر) طراحی شده نه 3-4 نفر و بیشتر...چه عجب یکی خوشش اومد...دلیل اصلی که بعلاوه بر دوتا دلیل بالا، اینکه مثل GK بی روح نیست.
خبر خوبیه ولی من بیشتر مشکلم با کمبت، طراحی ها و اینکه ممکن GaaS باشه هست.آف تاپیک: بگم GK هم میشه کاملا تک نفره رفت. و حتی گفتن حد اکثر Coopش دو نفرست که نشون میده لول دیزاین و طراحی بازی برای تعداد کم (1 یا دو نفر) طراحی شده نه 3-4 نفر و بیشتر...