Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حمید جون Ultra هم زدم :دی.
کرکترهای شارژی هم SC و هم UC هاشون رو میزنم. واسه Bison فاجعه ست لعنتی اصلا راه فرار نداره طرف :دی.
در بخش ارکید 5-6 نفر رو که میزنم دیگه نفر بعدی رو نمیتونم رد کنم!. مثل گرگ گرسنه میمونه لعنتی. 4-5 تا فن رو همزمان میزنه! :دی. خدائی اصل حاله.
لذت میبریم :دی.
فریدون توی 360 که 3 تا مشت و 3 تا لگد به ترتیب LB و LT هستن. احتمالآ توی PS3 هم L1 و L2 باشن.
مشکل از من بود چون R2 رو میزدم درحالی که باید L2 رو میفشاردم :دی. اقا فاز خفنی داره. بازی جهت خورش ملسه :دی.

مشکل از من بود چون R2 رو میزدم درحالی که باید L2 رو میفشاردم :biggrin1:. اقا فاز خفنی داره. بازی جهت خورش ملسه :biggrin1:.

منم مثل شما تا همين لحظه RT رو ميزدم :biggrin1: دست همتون درد نكنه داشتم دق ميكردم :laughing:
اين Seth لعنتي رو مگه ميشه كشت !!! آخر هم بستمش به رگبار!! ( خالي بستم :-" )

اون Ultra چون دفاع معاع (:دی) رو مشکونه خیلی بهتره
البته Ultra دفاع رو نمیشکونه و همه‌ی Ultra ها قابل دفاع هستن به جز Gouki (همون Akuma) که Super و Ultraــش قابل دفاع نیستن.

البته مقابل ِ Super و Ultra ی Gouki یه کار ساده می‌تونی بکنی. وقتی که Gouki یکی از این حرکتها رو میزنه، از روی Gouki بپر و فرار کن! به همین سادگی :baby:

البته Ultra دفاع رو نمیشکونه و همه‌ی Ultra ها قابل دفاع هستن به جز Gouki (همون Akuma) که Super و Ultraــش قابل دفاع نیستن.

البته مقابل ِ Super و Ultra ی Gouki یه کار ساده می‌تونی بکنی. وقتی که Gouki یکی از این حرکتها رو میزنه، از روی Gouki بپر و فرار کن! به همین سادگی :baby:
مقابل Ultra ي Seth ميشه دفاع كرد ؟؟

Seth تو قسمت Arcade خيلي شاخه! يعني Ultraش به احتمال 80% بهتون برخورد ميكنه ولي وقتي خودتون برداريد بسيار Ultraي مزخرفي داره.
تنها راه دفاعش اينه كه بپري. هر چي بهش نزديكتر باشي و بپري احتمال برخودش كمتره.

آره. فقط کافیه عقب رو نیگه داری!
من خودم زیاد مقابل Seth توی مرحله آخر Arcade بازی نکردم، اما اگه میبینی هر چی Ultra میزنه، بهت میخوره، دلیلش احتمالاً اینه که توی موقعیت درست میزنه. یعنی موقعی که تو قادر به دفاع کردن نباشی.

مثلاً یه نمونه‌ی ساده می‌تونه این باشه که تو یه Shoryuken می‌زنی و اون دفاع میکنه، حالا چند فریم طول می‌کشه تا تو برگردی به حالت عادی (یعنی Recover کنی). توی همین فاصله، Seth هم Ultra میزنه و تو هم قادر به دفاع کردن نیستی.

در واقع تمام کاراکترها میتونن توی یه همچین موقعیتی بهت Ultra بزنن، منتها از اونجایی که Capcom قصد داشته مبارزه با Seth، سخت‌تر از بقیه باشه، به AIـِـش اجازه داده که توی این جور موقعیت‌ها، تو رو با Ultra «شکار» کنه.

آره. فقط کافیه عقب رو نیگه داری!
من خودم زیاد مقابل Seth توی مرحله آخر Arcade بازی نکردم، اما اگه میبینی هر چی Ultra میزنه، بهت میخوره، دلیلش احتمالاً اینه که توی موقعیت درست میزنه. یعنی موقعی که تو قادر به دفاع کردن نباشی.

مثلاً یه نمونه‌ی ساده می‌تونه این باشه که تو یه Shoryuken می‌زنی و اون دفاع میکنه، حالا چند فریم طول می‌کشه تا تو برگردی به حالت عادی (یعنی Recover کنی). توی همین فاصله، Seth هم Ultra میزنه و تو هم قادر به دفاع کردن نیستی.

در واقع تمام کاراکترها میتونن توی یه همچین موقعیتی بهت Ultra بزنن، منتها از اونجایی که Capcom قصد داشته مبارزه با Seth، سخت‌تر از بقیه باشه، به AIـِـش اجازه داده که توی این جور موقعیت‌ها، تو رو با Ultra «شکار» کنه.
دقيقا درسته !
من هر وقت ميخواستم به Seth يه ultra بزنم اون يا دفاع ميكرد يا ميپريد يا يه Fireball ( فكر كنم اسمش همين باشه )‌ ميزد Ultra ي منو خنثا ميكرد :(

سلام دوستان میشه به سوال من جواب بدید. من اکوما رو ازاد کردم و ارکید مد رو هم باهاش تموم کردم .ولی وقتی 2 تا perfect و 2 تا ultra finish زدم بعد از seth دوباره به اکوما رسیدم اون رو هم perfect کردم ولی هیچی نشد. چرا gouken ازاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان میشه به سوال من جواب بدید. من اکوما رو ازاد کردم و ارکید مد رو هم باهاش تموم کردم .ولی وقتی 2 تا perfect و 2 تا ultra finish زدم بعد از seth دوباره به اکوما رسیدم اون رو هم perfect کردم ولی هیچی نشد. چرا gouken ازاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
خو برای Gouken اصولا یک Perfect , سه Ultra Finish و پنج تا First Hit لازمه و خب البته تموم کردن آرکید بدون Continue

First Hit هم همون زدن ضربه اول در هر رانده که خیلی راحته

ّّ

همه مشکل در اون سه Ultra finish است؟سخته!:(
شما اگه رو Easiest بريد هيچ مشكلي نخواهيد داشت. به اين صورت بريد فكر نميكنم مشكلي پيدا كنيد :
نفر اول رو چون خيلي آسونه Perfect كنيد. اصلا هم به فكر فن زدن روش نباشيد. با ضربات معمولي Perfect ش كنيد.
3 نفر بعدي رو ultra كنيد. زياد سخت نيست چون وقتي Ultra رو بزنيد دفاع نميكنن (در حالت Easiest). صبر كنيد خونشون كه خيلي كم شد بزنيد.

خیلی ممنونم;)
با کمک شما من که از ضعیف ترین ها در این بازی بودم حالا از خوف های بازی شدم.همه را لوله می کنم((فقط با ریو)):cheesygri البته زنگیف هم عالیه!

از کرکترهای که صدم ثانیه به صدم ثانیه فایربال ول میدن متنفرم :دی.

شارژی ـه فنونش یا مثل ریو قوچی قوچی؟
پس Sagat رو چي ميگي؟ من بهش لقب رگبار دادم.:biggrin1: تنها راه فرار از تيربارش (!) اينه كه با Vega هي پشتك بارو بزني.:biggrin1: (اينو Bison اعصابمو خورد ميكنن:evil:)

zangief قوچي قوچيه خيلي بيشتر از ريو. من كه از Ultra ش صرف نظر كردم.:biggrin1: ضربه هاي فوق العاده قوي داره، سرعتش پايينه و بيشترين Stamina رو در بين تمام كاراكترها داره. جوري كه با دو تا Ultra ي Ken خونش نصف ميشه.:biggrin1:

پس Sagat رو چي ميگي؟ من بهش لقب رگبار دادم
آی گفتی :دی
zangief
خوب ویجگیش به همینه دیگه!Ultraش خیلی Damge میندازه ولی خوب خیلی سخته زدنش!مخصوصا با اون کنترلر خوشحال شما :دی
و خوب پایین بودن سرعت از ویژگی همین غول دنگ هاست دیگه!ولی خوب ضربات قوی داره!
کلا توی SF هر کاراکتری یه استیل ـه خاصی داره که گیمر باید با توجه به اسیل خودش کارکتر مورد نظر رو انتخاب کنه!
یه مثال میزنم:
دالسیم یه کاراکتر دفاعی ـه که خوب ضرباتش کم Damage میده!ولی یه فاصله ی طولانی رو طی میکنه و خوب کمبوی قوی داره!(فکر کنم)
کلا از اینجور مقالات توی Gamefaqs زیخته برید شاد شید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or