Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس Sagat رو چي ميگي؟ من بهش لقب رگبار دادم.:biggrin1: تنها راه فرار از تيربارش (!) اينه كه با Vega هي پشتك بارو بزني.:biggrin1:

این سقط کارکتر من هست ..:biggrin1: خدای از همشون قوی تره..

كاراكتر فقط Akuma !!!
در ضمن بالاخره امروز Gouken هم Unlock شد :biggrin1:
Sagat & Ken هم خوب هستن !!!
من با El Fuerte & Dhalsim اصلا نميتونم بازي كنم !!!
Guile هم زياد خوب نيست !!!

كاراكتر فقط Akuma !!!
در ضمن بالاخره امروز Gouken هم Unlock شد :biggrin1:
Sagat & Ken هم خوب هستن !!!
من با El Fuerte & Dhalsim اصلا نميتونم بازي كنم !!!
Guile هم زياد خوب نيست !!!
تبريك ميگم نويد.:biggrin1:
اين Akuma خيلي Offence قوي داره ولي شStamina خيلي كمه و با دوتا ضربه سريع ميتركه. من زياد خوشم نمياد.
Sagat هم خيلي خوبه. هم قويه هم خيلي سخت نيست. (فقط ضدش كاراكترهاي سرعتين.)
Dhalism هم مقابل چند تا كاراكتر خاص خوبه ولي در كل چنگي به دل نميزنه!
ولي El Fuerte خيلي باحاله.:biggrin1::love: سرعتي در حد گودزيلا.:biggrin1: ميزنه Zangief رو ميتركونه.
Guile هم من بلد نيستم باهاش بازي كنم. ولي فنهاي خوبي داره.

كاراكترهاي خودم هم چند نفر ميدونن كين.:biggrin1: E.Honda و Cammy.:love: همتون رو به مبارزه ميطلبم.:p:biggrin1:

دالسیم یه کاراکتر دفاعی ـه که خوب ضرباتش کم Damage میده!ولی یه فاصله ی طولانی رو طی میکنه و خوب کمبوی قوی داره!(فکر کنم)
همینجوریه.
اگه بخوای دالسیم باشی باید خیلی با حوصله بازی کنی. ولی اگه موقعیتش گیر بیاد، می‌تونی کمبوهای بسیار خفنی بزنی. دالسیم جزو کاراکترهاییه که میتونن Super Combo رو به Ultra Combo، کمبو کنن (یعنی این دو تا رو پشت سر هم به طرف بزنن).

تبريك ميگم نويد.:biggrin1:
اين Akuma خيلي Offence قوي داره ولي شStamina خيلي كمه و با دوتا ضربه سريع ميتركه. من زياد خوشم نمياد.
Sagat هم خيلي خوبه. هم قويه هم خيلي سخت نيست. (فقط ضدش كاراكترهاي سرعتين.)
ولي El Fuerte خيلي باحاله.:biggrin1::love: سرعتي در حد گودزيلا.:biggrin1: ميزنه Zangief رو ميتركونه.
Guile هم من بلد نيستم باهاش بازي كنم. ولي فنهاي خوبي داره.

كاراكترهاي خودم هم چند نفر ميدونن كين.:biggrin1: E.Honda و Cammy.:love: همتون رو به مبارزه ميطلبم.:p:biggrin1:

قربونت بابك جون تازه ساعاتي قبل هم Seth گشوده شد :biggrin1:
نگو دلت مياد !!! در مورد سرعت من Fei Long رو بيشتر قبول دارم چون با Combo هاش بهتر كنار اومدم !!! بابا امشب Zangief وحشي شده بود :biggrin1: تا ميرفتي جلوش سريعا اقدام به زدن اون حركت ناشايستش ميكرد :biggrin1: ينجش زياد شده بود فكركنم :laughing:
El Fuerte يكم غير قابل كنترل بيد :biggrin1: من وقتي رسيدم به Fight Your Rival با Mr El Fuerte 8 9 بار از Zangief باختم !!! :eek: اين در اين مدت كه SF4 بازي ميكنم بي سابقه بود :eek: :)
Guile مگه سر جمع چندين تا حركت داره :confused::biggrin1: يكي كه تيريپ Fire Ball پرتاپ ميكنه يكيم كه ميشيني شارژ ميكني بعد با پاش ميره هوا :biggrin1: زياد من خودمو درگير اين شارژيا نميكنم :biggrin1:
ابته Mr Bison خوبه :love: اون يكي بوكسوره كيه !!!! :confused: Balrog يه همچين چيزايي اونم خيلي بد Damage ميده :biggrin1:
ولي خدايي تو بازيت خيلي خوبه اون سري با هم بازي كرديم حسابي حال داد :cool::biggrin1::laughing::)
راستي جدا Cammy & Honda خوبن :confused:

ای بابا;) بازم میگم کسی نیست اینجا SFIV رو آنلاین خور کنیم ؟ فقط باید این بابک Dreadlord و KK کنم:biggrin1:

GTمو که تو امضام هست اد کنین ببینم چی میگین شماها

ای بابا;) بازم میگم کسی نیست اینجا SFIV رو آنلاین خور کنیم ؟ فقط باید این بابک Dreadlord و KK کنم:biggrin1:

GTمو که تو امضام هست اد کنین ببینم چی میگین شماها
آرههههههههه؟!:biggrin1::biggrin1::biggrin1: ما رو كه هر شب كتك خور ميكني بست نيست؟:biggrin1: (اين دفعه واست دارم.:evil:)
نگو دلت مياد !!! در مورد سرعت من Fei Long رو بيشتر قبول دارم چون با Combo هاش بهتر كنار اومدم
اين Fei long خيلي سرعت ضرباتش خوبه ولي من با نوع ضربه هاش حال نميكنم. همه گير نيست.:biggrin1:
ابته Mr Bison خوبه :love: اون يكي بوكسوره كيه !!!! :confused: Balrog يه همچين چيزايي اونم خيلي بد Damage ميده :biggrin1:
اسم اين Bison رو نيار كه اعصابمو خورد ميكنه.:evil::(( Bolrog هم ماهه.:love: سومين (يا چهارمين) كراكترمه. سرعت و قدرت رو با هم مخلوط كرده.:biggrin1:
راستي جدا Cammy & Honda خوبن :confused:
امتحانش مجانيه.:biggrin1: ميتوني از مهرداد (m_g_s) هم بپرسي كه با اين دوتا به چه صورت بازي ميكنم.:biggrin1:
خوب ویجگیش به همینه دیگه!Ultraش خیلی Damge میندازه ولی خوب خیلی سخته زدنش!مخصوصا با اون کنترلر خوشحال شما :biggrin1:
نه خوب Ultra ي Akuma و Sagat و همينطور كن هم خيلي Damage ميده ولي راحت ترن. فقط خوبيه Ultra ي Zangief اينه كه اگه طرف همون اول نتونه در بره ديگه هيچ راه فراري نداره.:biggrin1:

فقط خوبيه Ultra ي Zangief اينه كه اگه طرف همون اول نتونه در بره ديگه هيچ راه فراري نداره.:biggrin1:

اين الان يعني چي بابي :biggrin1:
مگه با Akuma اگه همون اول در نره در ادامه راه فرار داره ؟؟؟ :confused:
شفاف سازي كن ببينم چي ميگي :biggrin1:

نه خوب Ultra ي Akuma و Sagat و همينطور كن هم خيلي Damage ميده ولي راحت ترن. فقط خوبيه Ultra ي Zangief اينه كه اگه طرف همون اول نتونه در بره ديگه هيچ راه فراري نداره.:biggrin1:
عمراً Damageـه اینایی که گفتی به این غول دنگ دنگال نمیرسه!ولی خوب خیلی سخت ـه!از Liquid Snake بپرسین!
مهرداد
جمع کن اون کارکترـه خیکیتو :دی (شوخی)
برو کوچولو!کاراکترـه من همین دالسیم ـه!
خوب دالسیم اصولا اگه باهاش خوب بلد باشی بازی کنی خوب ـه!همونطور که حید گفت ولی خوب پیش میاد در مقابل کارکترای سریع کم بیاره!
من که خودم بلانکا دوس دارم :دی با اون رنگش :دی
ولی خوب کلا من از همین الان بگم:
کسی که خودش به زبان انگلیسی تسلط داره و حس و حال سوال پرسیدن اینجا نداره یه راس میره www.gamefaqs.com قشنگ میبینه شاد میشه!

اين الان يعني چي بابي :biggrin1:
مگه با Akuma اگه همون اول در نره در ادامه راه فرار داره ؟؟؟ :confused:
شفاف سازي كن ببينم چي ميگي :biggrin1:
خوب Akuma هم همونطوريه. ولي راحت تر ميشه از دستش در رفت. به جاش كله Stage رو براي رسيدن به يار (:biggrin1:) طي ميكنه.
منظورم از اون جمله اين بود كه اگه نزديك Zangief باشي و Ultra رو بهت بزنه و خدايي نكرده زبونم لال :biggrin1: نتوني در بري ديگه دفاع اينا در كار نيست و بايد خرد شدن استخوانهايت رو مشاهده كني.:biggrin1:
عمراً Damageـه اینایی که گفتی به این غول دنگ دنگال نمیرسه!ولی خوب خیلی سخت ـه!از Liquid Snake بپرسین!
نقل قول:
من تقريبا دارم هر شب بازي ميكنم و اينجوري بوده. Damage ي كه Ultra ي Akuma ميده دقيقا هيچ كاراكتري نميده. حالا شايد تو IV اينجوري شده.
ولي كاراكترها تا حد خيلي زيادي Balance هستن كه نميشه گفت كدوم به طور مطلق قويتره. بستگي به نوع بازي طرف مقابل و خودت داره.
برو کوچولو!کاراکترـه من همین دالسیم ـه!
خوب دالسیم اصولا اگه باهاش خوب بلد باشی بازی کنی خوب ـه!همونطور که حید گفت ولی خوب پیش میاد در مقابل کارکترای سریع کم بیاره!
من که خودم بلانکا دوس دارم :biggrin1: با اون رنگش :biggrin1:
جانم؟!!:eek::biggrin1:
داليسم در مقابل مثلا Zangief يا Balrog خيلي خوبه ولي مثلا Vega ميخورتش.:biggrin1:
بلانكا هم جزو پنج كاراكتر اصليمه. خيلي دوستش دارم.:love:
با Honda جونم درست صحبت كن.:mad::biggrin1::love:

من تقريبا دارم هر شب بازي ميكنم و اينجوري بوده. Damage ي كه Ultra ي Akuma ميده دقيقا هيچ كاراكتري نميده. حالا شايد تو IV اينجوري شده.
چمیدونم!من که تا الان به IV افتخار ندادم!
ولي كاراكترها تا حد خيلي زيادي Balance هستن كه نميشه گفت كدوم به طور مطلق قويتره. بستگي به نوع بازي طرف مقابل و خودت داره.
منظور از بالانس بودن اینکه مثلا بین هر کی یه سری نقاط ضعف و قوت به صورت مساوی پخش شده؟!خوب قبول دارم!همونطور که گفتم هر کاراکتری یه استیل ـه خاصی داره!مثلا یه سری تهاجمی و این تیریپسا که خوب تا حدود زیادی به سلیقه/استیل خود گیمر بستگی داره!

در مورد کارکتر ها بنظرم هر کدوم سبک خاص خودشونو دارن و در نوع خودشون قوین و مسله اینه که بلد باشی یا حتی تواناییشو داشته باشی با بعضی هاشون بازی کنی مثل Gen یا Fei Long که جزو کارکتر های سختن مثلا
در کل همه کارکتر ها(بجز Sagat که بشدت overpowered ه بنظرم) خوبن و فقط احتیاج به تمرین دارن

رنکینک و Match up های نسخه کنسولی SFIV دیروز اومد جالبه حتما ببینین
April 2009 Tier Rankings

اسم اين Bison رو نيار كه اعصابمو خورد ميكنه
((;

Damage ي كه Ultra ي Akuma ميده دقيقا هيچ كاراكتري نميده.
در SFIV قدرت و Damage ه Full Ultraه Sagat و Akuma و Zangief اتفاقا دقیقا مساویه
که البته ممکنه برای Sagat کامل Ultraه land نشه و خسارت مقدار زیادی کم بشه

داليسم
:biggrin1:خو چندین بار اینو گفتی
بااا دالیسم یه مکتبه فلسفیه که خودش حالا جایه بحث داره:)
اسم این بیچاره دالسیمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or