Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا شخصیتها چرا ظاهر نمیشن ؟چجوری باید همرو ظاهر کرد ؟ من بازیرو با سه نفر تو قسمت Story تموم کردم فقط یه نفر ظاهر شد : l
;)(
Cammy: End the arcade mode with Crimson Viper

Dan: End the arcade mode with Sakura

Fei Long: End the arcade mode with Abel

Gen: End the arcade mode with Chun-Li

Rose: End the arcade mode with M.Bison

Sakura: End the arcade mode with Ryu

Seth: End the game with all the other characters

Akuma: After unlocking Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose, Play with someone you've beat the game with and get at least 1 perfect (on single round matches) and use no continues

Gouken: Complete the game with Akuma. Then (in single round matches) get at least 1 perfect, 3 Ultra Finishes, 5 first attacks and don't use any continues..

البته Ultra دفاع رو نمیشکونه و همه‌ی Ultra ها قابل دفاع هستن به جز Gouki (همون Akuma) که Super و Ultraــش قابل دفاع نیستن.

البته مقابل ِ Super و Ultra ی Gouki یه کار ساده می‌تونی بکنی. وقتی که Gouki یکی از این حرکتها رو میزنه، از روی Gouki بپر و فرار کن! به همین سادگی :baby:

شما می تونی با من بازی کنی تا به تو نشان بدم چی جور Akuma's Ultra رو استفاده کنی.

من همه رو invite به این بازی می کنم. می خوام قویترین بازی کن تو این site رو بی بینم:

كاراكتر فقط Akuma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]
prepare YOURSELF!!!!!!!
best move:Raging Demon

آخرین ویرایش:
شما می تونی با من بازی کنی تا به تو نشان بدم چی جور Akuma's Ultra رو استفاده کنی.

من همه رو invite به این بازی می کنم. می خوام قویترین بازی کن تو این site رو بی بینم:

prepare YOURSELF!!!!!!!
بازی کردن حمید رو ندیدم ولی میگن نمیشه 2 سانت هم تکون خورد :دی. خلاصه نبرد دیدنی میشه. لطفا یه ویدئو از تهیه کنید ها! :دی.

prepare YOURSELF!!!!!!!
best move:Raging Demon

:biggrin1:;)
آخه بااا تو ملبورن ای خو نمیشه بازی کرد اینجوری
حمید با پینگ 90 من بازی نمیکنه حالا با پینگ 500 اونجا :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من هنوز اصولاً SF4 رو بیشتر از چند ساعت بازی نکردم، حالا مثلاً بیام اینجا کـَل کـَل کنم؟ :دی
فعلاً همچنان منتظر عرضه بازی برای PC هستم، که تقریباً 2 ماه دیگه است. فعلاً فقط 3rd Strike ;)

من اصلا حریف نمی طلبم چون هیچی تو این بازی بارم نیست :d ... ولی بیاین تو تکن حال همتونو بگرم
آفرین :دی ولی اینجا فعلا بحث ـه SFـه!
;)
گفتم تاپیکو بیارم بالا بلکه چند نفر ببینن بیان پست بدن بحثی چیزی را بندازن
یعنی همه SF بازای 360 همین چند نفر(nub:biggrin1:) بودن که هنوز نمی تونن 2 تا qcf بزنن واسه یه ultra :-للللللللللللللللل
یا شایدم Console Pro Gamer های عزیز(بقول حمید) اچیومنت های افتخار:)(بد تازه اون easy هاش !) رو harvest کردن رفتن سراغ بازی بعدی....!

تنها کسی که باهاش درست حسابی آنلاین بازی کردم همین بابک بود که نمی دونم چرا بن شد اینجا
کلا مثل اینکه ترکیده;)
ولی به هرحال من هنوز منتظر چند تا ایرانی هستم که بتونم راحت باهاشون بازی کنم دیگه عقده ای شدم واقعا...
آخه چرا اسپم میدی؟ :دی
:baby:
والا کسی نخواست یاد بگیره...
در ضمن همین برادر حمید اول از همه طرح SF رو داد اینجا :دی فک کنم الان از همه شاخ تر باشه :دی
خلاصه نبرد دیدنی میشه. لطفا یه ویدئو از تهیه کنید
شدیدا موافقم :دی انصافا یه ویدیو بذارید :دی
منم بالاخره SFIV زدم :دی از طریق سگایی ثونی ثه!
به به :دی جالب بود!
ولی آخه چرا گرافیکش 3بعدی شد؟ :دی

من این بازی رو تازه خریدم هیچی از کومبوها حالیم نمیشه.
توی کومبولیستش یه چیزهایی نوشته که منظورش رو نمیفهمم.
اگه میشه بهم بگید چی کار کنم؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or