nero_devilhunter
کاربر سایت
اقا شخصیتها چرا ظاهر نمیشن ؟چجوری باید همرو ظاهر کرد ؟ من بازیرو با سه نفر تو قسمت Story تموم کردم فقط یه نفر ظاهر شد : l
اقا شخصیتها چرا ظاهر نمیشن ؟چجوری باید همرو ظاهر کرد ؟ من بازیرو با سه نفر تو قسمت Story تموم کردم فقط یه نفر ظاهر شد : l
(البته Ultra دفاع رو نمیشکونه و همهی Ultra ها قابل دفاع هستن به جز Gouki (همون Akuma) که Super و Ultraــش قابل دفاع نیستن.
البته مقابل ِ Super و Ultra ی Gouki یه کار ساده میتونی بکنی. وقتی که Gouki یکی از این حرکتها رو میزنه، از روی Gouki بپر و فرار کن! به همین سادگی :baby:
بازی کردن حمید رو ندیدم ولی میگن نمیشه 2 سانت هم تکون خوردشما می تونی با من بازی کنی تا به تو نشان بدم چی جور Akuma's Ultra رو استفاده کنی.
من همه رو invite به این بازی می کنم. می خوام قویترین بازی کن تو این site رو بی بینم:
كاراكتر فقط Akuma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]
prepare YOURSELF!!!!!!!
بهت پیشنهاد میکنم با Darkfinalgod (جعفر) نجنگی چون تو کمتر از 10 ثانیه..............................حریف میطلبم بد جور:boxing:

شما می تونی با من بازی کنی تا به تو نشان بدم چی جور Akuma's Ultra رو استفاده کنی.
من همه رو invite به این بازی می کنم. می خوام قویترین بازی کن تو این site رو بی بینم:
كاراكتر فقط Akuma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]
prepare YOURSELF!!!!!!!
best move:Raging Demon

کمتر از 10 ثانیه میبرمبهت پیشنهاد میکنم با Darkfinalgod (جعفر) نجنگی چون تو کمتر از 10 ثانیه..............................![]()
:coolgun:کمتر از 10 ثانیه میبرم:coolgun:
آفرینمن اصلا حریف نمی طلبم چون هیچی تو این بازی بارم نیست :d ... ولی بیاین تو تکن حال همتونو بگرم
آخه چرا اسپم میدی؟
گفتم تاپیکو بیارم بالا بلکه چند نفر ببینن بیان پست بدن بحثی چیزی را بندازن
یعنی همه SF بازای 360 همین چند نفر(nub:biggrin1بودن که هنوز نمی تونن 2 تا qcf بزنن واسه یه ultra :-للللللللللللللللل
یا شایدم Console Pro Gamer های عزیز(بقول حمید) اچیومنت های افتخار(بد تازه اون easy هاش !) رو harvest کردن رفتن سراغ بازی بعدی....!
تنها کسی که باهاش درست حسابی آنلاین بازی کردم همین بابک بود که نمی دونم چرا بن شد اینجا
کلا مثل اینکه ترکیده![]()
ولی به هرحال من هنوز منتظر چند تا ایرانی هستم که بتونم راحت باهاشون بازی کنم دیگه عقده ای شدم واقعا...
:baby:شما می تونی با من بازی کنی تا به تو نشان بدم چی جور Akuma's Ultra رو استفاده کنی.
شدیدا موافقمخلاصه نبرد دیدنی میشه. لطفا یه ویدئو از تهیه کنید
بیخیال شی بهترهبچه ها یکی بگه من چجوری از این بازی اچیومنت بگیرم ؟![]()