مثلا با کی مشکل داری؟با Ken یا Ryu که از همه راحتتر میتونی بزنی.من اصلا کلا با اولترا کومبوی همه مشکل دارم ...
چیکار کنم ؟ هرکار میکنم نمیشه زد![]()
ببين ميتوني سوپر كمبو بزني ؟ اگر ميتوني همون دو تا ربع دايره از پايين به راست رو انجام بدهمن اصلا کلا با اولترا کومبوی همه مشکل دارم ...
راحتترین راه برای کسانی که تا به حال اولترا کومبو نزدن:مثلا ریو رو انتخاب میکنی .با دست چپت تندتند ربع دایره میزنی(لازم نیست خودتو اذیت کنی فقط با سرعت انگشت شستت رو از روی فلش پایین بکش روی فلش جلو) و با دستت راستت تندتند LB رو می زنی .به راحتی اولترا میزنه.من اصلا کلا با اولترا کومبوی همه مشکل دارم ...
منظورت رو درست نگرفتم.من نمی دونم در نسخه کامپیوتر کمبو ها و آلترا ها چگونه است؟
نسخه ی IV که فعلا نیومده ولی در کل کنترل با کیبورد از دسته ایکس باکس بهتره!آن قدرها هم با دسته ایکس باکس سخت نیست و فقط به تمرین نیاز داره.
من نمی دونم در نسخه کامپیوتر کمبو ها و آلترا ها چگونه است؟
در کل کنترل با کیبورد از دسته ایکس باکس بهتره!

البته درسته که زدن حرکات ۳۶۰ درجه ای Zangief و بقیه با کیبورد سخته ولی طرز قرار ګرفتن دکمه های کیبورد به ترتیب از ضربات ضعیف تا قویه
اگه بخوای بشینی با ken مثلا cHK ول بدی یا shoryuken و haduken اسپم کنی چرا همینیه که میگی
ولی میشه بگی چطوری با کیبورد Suplex میزنی ؟
در مورد Dpad کنترلر ایکس باکس اصلا شکی نیست اصلا قابل استفاده نیست اما با thumb stick من نه با شوتو ها نه با شارژ خور ها و بقیه هیچ مشکلی ندارم از کیبورد هم بنظرم خیلی بهتره
همین بابک Dreadlord خودمون می تونه تایید کنه چجوری Suplex ه Zangief و میزنم:biggrin1:
خو دستهه اصولا خراب بوده خو:biggrin1:در کل من زیاد با دسته ایکس باکس بازی نکردم ولی به نظرم این analog مشکل داشت چون اصلا نتونستم یک fireball ول کنم از اون بدتر وقتی خواستم نشسته مشت بزنم اصلا عمل نمیکرد.
مهرداد اي كاش يه Replay چيزي از بازيمون ميداديم ببينن.:biggrin1:
آره خوب!ولی نمیدونم چرا هر جا میرم به این بیچاره میگن ضعیفه؟ :neutral: :baby:خو چندین بار اینو گفتی
عجله داشتم اون موقع سریع نوشتم رفتم!اسم این بیچاره دالسیمه
خوب کل بازی به تمرین نیاز داره!ولی دسته ی Crapbox یجوری ـه که راحت تری با اون analogش بازی کنیآن قدرها هم با دسته ایکس باکس سخت نیست و فقط به تمرین نیاز داره.
:Oهمین بابک Dreadlord خودمون می تونه تایید کنه چجوری Suplex ه Zangief و میزنم:biggrin1: