Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اصلا کلا با اولترا کومبوی همه مشکل دارم ... :-"
چیکار کنم ؟ هرکار میکنم نمیشه زد :((
ببين ميتوني سوپر كمبو بزني ؟ اگر ميتوني همون دو تا ربع دايره از پايين به راست رو انجام بده
بعدش LB رو بزن Ultra ميزنه به شرط اينكه اون دايره ي اولترا فعال بشه

من اصلا کلا با اولترا کومبوی همه مشکل دارم ... :-"
چیکار کنم ؟ هرکار میکنم نمیشه زد :((
راحتترین راه برای کسانی که تا به حال اولترا کومبو نزدن:مثلا ریو رو انتخاب میکنی .با دست چپت تندتند ربع دایره میزنی(لازم نیست خودتو اذیت کنی فقط با سرعت انگشت شستت رو از روی فلش پایین بکش روی فلش جلو) و با دستت راستت تندتند LB رو می زنی .به راحتی اولترا میزنه.

من اونایی که با دسته ایکس باکس بازی میکنن رو تحسین میکنم!
اصلا این دسته واسه این بازی مناسب نیست.D-pad هم که حرفشم نزن
تازه نظرات بسیار جالبی هم شنیدیم
یک نمونه:این بازی در حد ایکس باکس نیست!:-"

در کل کنترل با کیبورد از دسته ایکس باکس بهتره!
;)
اگه بخوای بشینی با ken مثلا cHK ول بدی یا shoryuken و haduken اسپم کنی چرا همینیه که میگی
ولی میشه بگی چطوری با کیبورد Suplex میزنی ؟;)
در مورد Dpad کنترلر ایکس باکس اصلا شکی نیست اصلا قابل استفاده نیست اما با thumb stick من نه با شوتو ها نه با شارژ خور ها و بقیه هیچ مشکلی ندارم از کیبورد هم بنظرم خیلی بهتره

همین بابک Dreadlord خودمون می تونه تایید کنه چجوری Suplex ه Zangief و میزنم:biggrin1:

بله من به شدت تاييد ميكنم.:biggrin1:

در كل فقط Guile و Vega زدن اولتراشون يكم سخته (و البته Zangief) ولي اصلا غير ممكن نيست.
بقيشون هم كه آب خوردنه. ما كه ديگه عادت كرديم. واست ultra ميزنيم اساسي.:biggrin1:

مهرداد اي كاش يه Replay چيزي از بازيمون ميداديم ببينن.:biggrin1:

;)
اگه بخوای بشینی با ken مثلا cHK ول بدی یا shoryuken و haduken اسپم کنی چرا همینیه که میگی
ولی میشه بگی چطوری با کیبورد Suplex میزنی ؟;)
در مورد Dpad کنترلر ایکس باکس اصلا شکی نیست اصلا قابل استفاده نیست اما با thumb stick من نه با شوتو ها نه با شارژ خور ها و بقیه هیچ مشکلی ندارم از کیبورد هم بنظرم خیلی بهتره

همین بابک Dreadlord خودمون می تونه تایید کنه چجوری Suplex ه Zangief و میزنم:biggrin1:
البته درسته که زدن حرکات ۳۶۰ درجه ای Zangief و بقیه با کیبورد سخته ولی طرز قرار ګرفتن دکمه های کیبورد به ترتیب از ضربات ضعیف تا قویه
در کل من زیاد با دسته ایکس باکس بازی نکردم ولی به نظرم این analog مشکل داشت چون اصلا نتونستم یک fireball ول کنم از اون بدتر وقتی خواستم نشسته مشت بزنم اصلا عمل نمیکرد.
اون دسته تنها مزیتش موقع بازی کردن با زانګیفه!:biggrin1:

در کل من زیاد با دسته ایکس باکس بازی نکردم ولی به نظرم این analog مشکل داشت چون اصلا نتونستم یک fireball ول کنم از اون بدتر وقتی خواستم نشسته مشت بزنم اصلا عمل نمیکرد.
خو دستهه اصولا خراب بوده خو:biggrin1:
مهرداد اي كاش يه Replay چيزي از بازيمون ميداديم ببينن.:biggrin1:

Replay م میزاریم:biggrin1:
کجایی تو ؟
patch جدیدو گرفتی ؟

خو چندین بار اینو گفتی
آره خوب!ولی نمیدونم چرا هر جا میرم به این بیچاره میگن ضعیفه؟ :neutral: :baby:
اسم این بیچاره دالسیمه
عجله داشتم اون موقع سریع نوشتم رفتم!
آن قدرها هم با دسته ایکس باکس سخت نیست و فقط به تمرین نیاز داره.
خوب کل بازی به تمرین نیاز داره!ولی دسته ی Crapbox یجوری ـه که راحت تری با اون analogش بازی کنی :) با آنالوگ هم خوب نمیشه کمبو زد!
:O

در ضمن به کنثول داران عزیز تبریک میگم که این پچ جدید اومده براشون!
به PC داران عزیز یه تبریک ویژه میگم که دیگه مجبور نیستن این پچ رو دانلود کنن (:<

مآ اومدیمُ عآمُ علیک :دی
بلاخره بعد از 2-3 ساعت کُشتی گرفتن با اون یارو اشغاله، اشمس چیه؟، همونه یه چشمه (:دی) رسیدم به غیل آخرش :دی. یارو موکوجین ـه تکن بود که :sick:.
فعلا دارم برو بیسون کار میکنم :دی. فنون خُفنی داره لعنتی، خوب چیزی ه
247.gif

;)
گفتم تاپیکو بیارم بالا بلکه چند نفر ببینن بیان پست بدن بحثی چیزی را بندازن
یعنی همه SF بازای 360 همین چند نفر(nub:biggrin1:) بودن که هنوز نمی تونن 2 تا qcf بزنن واسه یه ultra :-للللللللللللللللل
یا شایدم Console Pro Gamer های عزیز(بقول حمید) اچیومنت های افتخار:)(بد تازه اون easy هاش !) رو harvest کردن رفتن سراغ بازی بعدی....!

تنها کسی که باهاش درست حسابی آنلاین بازی کردم همین بابک بود که نمی دونم چرا بن شد اینجا
کلا مثل اینکه ترکیده;)
ولی به هرحال من هنوز منتظر چند تا ایرانی هستم که بتونم راحت باهاشون بازی کنم دیگه عقده ای شدم واقعا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or