Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من تو اولترای vega مشکل دارم .بعد از اینکه عقب و پایی رو شارژ میکنی باید چی کار کنی؟؟
CH db,d,df,d,db,uf + KKK
این واسه سوپر و اولترا Vega و Guile ه که شاید اصولا خیلی ها باهاش مشکل داشته باشن
اما خب واسه Vega یه راه دیگم وجود داره که تو command list نیست

اگه CH db,d,df,d,db,uf + KKK رو بزنی وگا Walljump می کنه به طرف دیواره مقابل و بعد اولترا رو میزنه که هم زدن موشنش سخته هم کلا موقعیت خیلی کمی پیش میاد که این اولترا لند شه یا بگیره مثلا

راه دیگه زدن اولترا با walljump کردن از طرف خود وگا ه که خیلی راحت تر و کارآمدتره

CH db,d,df,d,db,ub + KKK
بجا ub uf و میزنی که خیلی کارو راحت تر می کنه

سلام...ازت خیلی خیلی ممنونم و اما یه سوال دیگه دارم :
این لباسای جدیدشون که توی مجلات عکسشون هست چطوری باز میشه؟؟؟؟اصلا میشه باز کرد یا خریدنیه؟؟؟؟

ایوووول حالا که آنی بگو ببینم این new title ها به چه درد میخوره؟؟؟؟و یه سوال دیگه وقتی وسط بازی personal action میزنی فایده ای هم داره ؟؟؟؟

ایوووول حالا که آنی بگو ببینم این new title ها به چه درد میخوره؟؟؟؟و یه سوال دیگه وقتی وسط بازی personal action میزنی فایده ای هم داره ؟؟؟؟
تایتل ها که واسه بازی آنلاین و خب تایتله دیگه مثلا تایتل Ruler of Darkness بایسن :biggrin1: کار خاصی قرار نیست بکنه
Personal Action هم همینجور Taunt ه کار خاصی نمی کنه

بخش آنلاین این بازی چقدر طرفدار داره اینجا !
به غیر از M_G_S کسی SF بازی نمیکنه اینجا؟
دااشت همین m_g_s رو میخوره.:biggrin1: ازش بپرس. (شاخ بازی:biggrin1:)
تا یه هفته دیگه گلدم جور شه دوباره SF ردیف میشه.
چند Point ؟
معمولا دور و بر 100-150 پوینت. چندتا هم 250 تایی بود.

چند Point ؟
Pack ایه. مثلا Shoryuken Pack :biggrin1: واسه ryu,ken,akuma,dan و داره... 150 پوینت
الان کاملشم اومده مثکه 800 پوینت

بخش آنلاین این بازی چقدر طرفدار داره اینجا !
به غیر از M_G_S کسی SF بازی نمیکنه اینجا؟
:) این چندوقته که dered م:biggrin1: نیست میرم لایو بلکه آلمانیی فرانسوی چیزی پیدا کنم باهاش بزنم

دااشت همین m_g_s رو میخوره. ازش بپرس. (شاخ بازی)
تا یه هفته دیگه گلدم جور شه دوباره SF ردیف میشه.
:-/\/\ :biggrin1: scrub
سریعتر گلد بگیر KK ت کنم

اینطوریشو دیگه ندیده بودیم!:biggrin1:
کپکام اقرار کرده که دو کاراکتر Seth و Sagat ،قدرت بیشتری نسبت به بقیه داشتن و به نوعی Overpowered شدن!:biggrin1:
و گفته که قدرتشون از اون حد انتظار بیشتر بوده!
__________________________-
البته به نظرم Zangief هم خیلی در حقش اجحاف شده و خیلی کاراکتر قوی ایه،همچنین Cammy.
بر عکس اون یارو مرتاض هندیه رو بینیش رو بگیری جونش در میاد!:biggrin1:

اینطوریشو دیگه ندیده بودیم!:biggrin1:
کپکام اقرار کرده که دو کاراکتر Seth و Sagat ،قدرت بیشتری نسبت به بقیه داشتن و به نوعی Overpowered شدن!:biggrin1:
و گفته که قدرتشون از اون حد انتظار بیشتر بوده!
__________________________-
البته به نظرم Zangief هم خیلی در حقش اجحاف شده و خیلی کاراکتر قوی ایه،همچنین Cammy.
بر عکس اون یارو مرتاض هندیه رو بینیش رو بگیری جونش در میاد!:biggrin1:
اول که گفتن یه کم قویترن نه اونقدر که هرکی برداره دیگه همرو درو میکنه.
دوم هم اون مرتاض هندیه اسم داره.:evil: Dhalsim
اتفاقا من جدیدا یاد گرفتم با دالسیم بازی کنم. خیلی کاراکتر ملسیه.:biggrin1: یعنی حال میده باهاش میزنی. جلوی Bison,Zangief و Bolrog خیلی عالیه و یکی از کاراکترهاییه که رو اعصاب طرف مقابل اسکی میره.:biggrin1:تنها کاراکتری هم هست که من تونستم Ultra و Super شو با هم به حریف بزنم که به شدت به F میده.:biggrin1:

اول که گفتن یه کم قویترن نه اونقدر که هرکی برداره دیگه همرو درو میکنه.
دوم هم اون مرتاض هندیه اسم داره.:evil: Dhalsim
اتفاقا من جدیدا یاد گرفتم با دالسیم بازی کنم. خیلی کاراکتر ملسیه.:biggrin1: یعنی حال میده باهاش میزنی. جلوی Bison,Zangief و Bolrog خیلی عالیه و یکی از کاراکترهاییه که رو اعصاب طرف مقابل اسکی میره.:biggrin1:تنها کاراکتری هم هست که من تونستم Ultra و Super شو با هم به حریف بزنم که به شدت به F میده.:biggrin1:

آره مخصوصا این که حریف مقابلت SAGAT باشه :biggrin1: یا Fai Long ! :-"

ممنون آقا بابک،یادم رفت اون a bit رو بگم.:biggrin1::biggrin1:
البته Seth که واقعا خیلی قدرتمنده،و Zangief که واقعا قدرتش بسیار نسبت به بقیشون زیاده.
ببشخید اسم Dhalsim رو یادم رفته بود.:biggrin1:
آره واقعا حرکتاش روی اعصاب آدم میره،مخصوصا اون پا دراز کردنش.:biggrin1:
ما که هر کاری کردیم ازش خوشمون نیومد!:biggrin1:

پیشنهاد میکنم بازی lyo رو با دالسیم حتما ببینید..با دالسیم Sagat رو لت و پار میکنه:biggrin1:
البته من خودم شخصا از دالسیم اصلا خوشم نمیاد..چون کاراکتر دفاعیه بیشتر و کلا خیلی "ضدّ فوتبال" بازی میکنه:biggrin1:
بازی کردن باهاش هم نسبتا سخته..به شدت به حوصله و فکر نیاز داره..

آیا میشه وقتی دو نفره داریم بازی می کنیم هر نفرمون چند تا کاراکتر بگیریم(مثلآ نفری 3 تا) که هر وقت کاراکتری ناکوت شد کاراکتر بعدی بیاد و هی نخوایم کاراکتر انتخاب کنیم؟ اگه میشه چه جوری ؟
توی آلفا 3 که میشد
آقایون بابک و LiQuiD SnakE و m_g_s خیلی ممنون که این تاپیکو میچرخونین :biggrin1:
بذارین adsl م جور بشه میام لایو تا بهتون street fighter یاد بدم:biggrin1: من از زمان نینتندو (میکرو) همه ی سری هاشو بازی کردم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or