ما از چپ راست بالا عقب هر جور دیدیم اعصاب خرد کن بود.مگه شما از چه دیدی دیدی؟!
با این دید که برم قشنگ command list کاراکتری رو که میخوام بردارم رو از تو سایتای مختلف پیدا کنم..فیلمای بازی بازیکنای معروف رو از تو youtube پیدا کنم بشینم با دقت ببینم..combo های کاراکترمو بشینم تمرین کنم..با چند نفر online بازی کنم که بفهمم سطح بازیم در چه حدیه..فروم های SF رو برم بشینم بخونم..هر روز با افراد مختلف بازی کنم که بازیم پیشرفت کنه..برم توی تورنمنت های SF شرکت کنم مقام بیارم مثلا:biggrin1

در آینده قراره تورنومنت تشکیل بدیم)..برم Fighting Stick بخرم که سرعت عملم بیشتر شه و کارای دیگه..
من این کارا رو واسه هر بازی آنلاینی که ازش خوشم بیاد و بخوام اونو به صورت حرفه ای بازی کنم انجام میدم..
اینکه آدم بشینه فقط آفلاین با cpu بازی کنه و بگه که "وای..چه فن های سخت و پیچیده ای داره..من چه جوری این همه دکمه رو حفظ کنم؟" یا مثلا "این چرا اینقدر سخته؟نمیتونم اچیومنت هاش رو بگیرم" .. چون این بازی ای نیس که بری بخریش بعد 2 روز بندازیش دور بری دوباره یه بازی دیگه بخری بشینی بازی کنی! .. اینجوری بازی کردن هیچ کیفی به آدم نمیده..حالا این وسط هم ممکنه یه نفر اصن از این بازی خوشش نیاد..قرار نیس که همه از یه بازی خوششون بیاد...
این چیزای هم که گفتم با شما نبودم..کلی گفتم.اینم بگم که SF رو تا وقتی که با یه نفر دیگه نشینی بازی کنی هیچ حالی به آدم نمیده! مثه PES یا FIFA یا CS مثلا!
فقط من الان هر چی دنبال کمبو هاش می گردم چیز بدر بخوری پیدا نمی کنم.
مثلآ کمبوش اینه که دو تا مشت میزنه بعد یک شوریکن بعد التراش رو میزد که زیاد جالب نیست من دنبال یک کمبوی میگردم که طولانی تر باشه
یه نکته ای رو هم بگم که چه توی تکن چه توی SF توی مسابقات(تورنومنت ها مثلا) زیاد کمبوهای طولانی نمیزنن تا اونجایی که من دیدم..چون یکی اینکه همیشه موقعیتش پیش نمیاد..یکی دیگه هم همونطور که دوستان گفتن ممکنه damageِّ ِ کمتری رو نسبت به یه ضربه ی معمولی بده...البته بعضی کاراکترا استثنا هستن این وسط مثه Yun توی SF3 یا Hworang توی تکن..اصولا کارای خیلی مهمتری هس که طرف باید روی اونا متمرکز بشه مثه zone control و set up و از این کارا..
Dead or Alive که خیلی قشنگ تر همگی کلا بزنیم تو کار Dead or Alive حال کنیم.
البته من خودم DOA رو خیلی بازی نکردم و نظری ندارم در موردش ولی تا حالا خیلی شده که تو فروما ببینم این بازی رو مسخره میکردن!:confused: نمیدونم..
شما احتمالا Virtua Fighter رو با Tekken اشتباه نگرفتی ؟
VF رو نمی دونم ولی tekken تا اونجایی که میدونم بازیش بر اساس پرش های کوتاهه و کلا خیلی کم پیش میاد که توی این بازی کسی بپره!
سبك زدن كمبوهاش هم 180 درجه با SF فرق داره. كمبوها در حين زدن دكمه ها اجرا ميشه و ميشه به صورت نصفه هم ولش كرد ولي كمبوهاي SF رو يه بار ميزني و بعد تماشا ميكني (Super و Ultra) كه از ديد يكي نكته ي مثبته و از ديد يكي نكته ي منفي
اینی که میگی Super art هست که توی SFIV اسمش شده Ultra Combo..یعنی همون لحظه ای که دوربین میاد جلو و یه animation کوتاه نشون میده..این Ultra Combo ها به تنهایی کمبو نیستن خودشون..فقط توی اسمش combo داره..تو SF هم مثل Tekken
کمبو داریم و اینجوری نیس که فقط نگاه کنیم...باید پشت سر هم (با فاصله های زمانی خاص) دکمه ها رو فشار بدی و فن بزنی..مثل
این ویدیو
-------------------
دلیل اینم که توی تکن یه کسی که چیزی از فن ها نمیدونه راحت تر بازی میکنه به خاطر نحوه ی اجرای فن هاش هست که مثلا اکثرا این طورین که جلو رو همزمان با یه دکمه دیگه بزنی یا مثلا عقب+عقب(در حالت نگه داشتن..یعنی دکمه رو همینجوری نگه داری) + kick + punch مثلا ..که این باعث میشه کسی که دکمه ها رو همینجوری پشت سر هم با جهت ها الکی تند تند فشار میده(Mashing اصطلاحا) احتمال اینکه اون فن بگیره بیشتر میشه..و فک کنم این ویژگیشه که بیشتر باعث شده اینقدر معروف بشه...ولی تو SF چون حرکات بیشتر بر اساس ربع دایره نیم دایره هستن یا charge کردن احتمال اینکه فن ها بگیرن کمتره..نمیدونم منظورمو میفهمین با نه :-؟
البته این اصلا به این معنی نیس که tekken بازیِ noob یه...چون همین بازی رو هم میشه به صورت اصولی و حرفه ای بازی کرد.
من خودم شخصا fighting های 2d رو به 3d ترجیح میدم.