Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی دیشب دیگه اشک من را در آورد.چه قدر سخت است این لعنتی.من اصلا نمی تونم یک حرکت SC بزنم چه برسه به Ultra !!!تازه دور Medium را هم که نگو که جون بکنم تا مرحله 4 پیش می رم...

چرا این بازی این جوریه؟

این بازی دیشب دیگه اشک من را در آورد.چه قدر سخت است این لعنتی.من اصلا نمی تونم یک حرکت SC بزنم چه برسه به Ultra !!!تازه دور Medium را هم که نگو که جون بکنم تا مرحله 4 پیش می رم...

چرا این بازی این جوریه؟
اتفاقا بازی خیلی خوبی هم هست!
خوب سخت که هست ولی این مشکل رو فقط شما داری گویا!اولش برا همه سخت هست!شما با کدوم کرکتر هستی؟
اینم بگم که بازی با دسته ی XBOX360 اصلا خوب نیست و واقعا رو اعصابه
خوب نارحتید برید تکن بازی کنید!خلایق هر چه لایق :دی
ولی بازیش از نظر من بهترین فایتینگ ـه

الان سخت در اشتباهی :biggrin1:
یه نگا به یوزرای Online اینجا بنداز: http://forums.shoryuken.com
حالا نمیدونم شاید منظورت ایران بوده..
منظورم تو ایران ـه :دی توی xfire که من نیستم :دی ولی به غیر از من تو و حمیدوس و برادر امیر(aerelm)و کیوان رو میبینم!ولی خوب همه حرفه این :دی این برادر m_g_s هم خوب چیزی ـه گویا!
حالا یه سوال از کنثولی های شریف:بازی کردن با اسک باسک سخت نیست با این دسته ای که شما دارین؟چون اصولا D-Pad ش که خیلی مزخرفه و با آنالوگ هم تقریبا کمبو زدن ممکن نیست!

خو همينجا ميگم که افراد پايه لايو IV خودشونو نشون بدن يه چند دست باهم بزنيم
تنها کسي که ديدم Dreadlord بود که چند پست قبل تر اعلام آمادگي کرده بود
امروز يه 20 تايي مچ باهم زديم
و بسيار زيبا هم از خجالتم دراومديد.:biggrin1:

Server هاي بازي هم خوبه و زياد لگي مشاهده نكردم. (غير از دو سه تا مچ)
در هر صورت همونطور كه گفته شد ما اعلام آمادگي كرديم. و در لايو منتظرتون هستيم. فقط خواستيد بياييد قبلش تمرين كنيد تا اون بلايي كه ايشون سر من آورد سر شما نياد.:biggrin1:
حالا که کسي اينجا بحثي نميکنه يه چيزي در مورد کاراکترها بگين استفاده ببريم
خوب وگا آره. ولي نميدونم چرا خارجيا اكثرا اون يارو آشپز مكزيكيه رو برميداشتن. هيچي هم نيستا.:biggrin1: من بيشتر با Blanka,Ken,Ryu,Chun Lee و E.Honda راحتم.
در مورد قوي بودن هم باز ميگم. به نظر من Zangief در صورتي كه راحت Super و Ultraشو بزنيد حريفي نداره.

بازی کردن با اسک باسک سخت نیست با این دسته ای که شما دارین؟چون اصولا D-Pad ش که خیلی مزخرفه و با آنالوگ هم تقریبا کمبو زدن ممکن نیست!
به شدت.:biggrin1: من با آنالوگ ميزنم چون D-pad ش فقط به درد تفنگ عوض كردن تو GOW ميخوره.:biggrin1:

من پایم حریف میخوام:-":biggrin1:
منتظريم.:boxing:

کلا من توی این بازی زیاد ندیدم کسی لگ داشته باشه!توی GGPO هم با پینگ بالا میشه بازی کرد و واقعا من هنوز تو کفشم چیکار کردن اینجوری شده؟
دالسیم هم خوب چیزی ـه بچه ها!فقط سیستمش یجوری ـه که بیشتر باید دفاع کنید و Defensive ـه از نظر من!
این Guile هم خیلی کاراکتر خوبی باید باشه!بلانکا هم باحاله.
راستی دقت کردین این یارو که به جای Zangief توی SF جاپونی حرف میزنه توی ناروتو هم صدا داشته؟اگه اشتباه نکنم Jirōbō بود(هر چند من زیاد ناروتو باز نیستم).
این یارو Yuji ueda هم که Voice actorـه بلانکا هست جای تاکشش توی پوکمون و توی دیجیمون هم بوده!
اطلاعات بالاست دیگه :دی البته این به لطف داداش عشق کارتون جاپونی ـه منه.من خودم از اینا بد میاد!

و خو البته ناگفته نمونه که ااین گیم، Client-Server خور نیست، Peer2Peer ــه. بنابراین موقعی که داری بازی میکنی، از طریق «سـِرور» با هم بازی نمیکنین.
فقط یه سرور Match Maker وجود داره که اولش به اون کانکت میشین و همدیگه رو پیدا میکنین، ولی وقتی رفتین تو بازی، دیگه به اون سرور کاری ندارین، تا موقعی که بازی تموم شه و نتیجه‌ش به سرور گزارش بشه.

GGPO هم همینجوریه تقریباً.

سلام دوستان.2 تا سوال:
1.برای ازاد کردن akuma باید با کدوم کرکتر بریم و 2 تا perfect و 2 تا ultra finish بزنیم؟(اصلا همین کارو بکنیم کافیه؟)
2.این علامت charge که می نویسه و یه جهت راست و چپ نشون میده چطوریه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.2 تا سوال:
1.برای ازاد کردن akuma باید با کدوم کرکتر بریم و 2 تا perfect و 2 تا ultra finish بزنیم؟
2.این علامت charge که می نویسه و یه جهت راست و چپ نشون میده چطوریه؟ صفحه های قبل رو خوندم نفهمیدم
ببينيد شما بايد عقب رو نگه داريد و بعد از تقريبا دو ثانيه به سرعت جلو و دكمه ي مورد نظر (مثلا Punch) رو بزنيد.

پاسخ شما در صفحات قبل هست .
از dreadlord عزیز هم تشکر میکنم .حالا یه سوال جدید دارم این title هایی که برات ازاد میکنه چیه؟ به چه درد میخوره؟ممنون میشم کمک کنین
در ضمن من تو یه فن sagat مشکل دارم .اینطوری نوشته:
چطوری باید زدش؟ ( begin with standing heavy kick) heavy kick

آخرین ویرایش:
این اچیومنتهاشو باید چه جوری بگیری..؟

راستی این بازی چه طور اینقدر فروش داشته..!!! این که گرافیک و گیم پلیش مثل بازی شورش تو سگا میمونه.!!

این اچیومنتهاشو باید چه جوری بگیری..؟

راستی این بازی چه طور اینقدر فروش داشته..!!! این که گرافیک و گیم پلیش مثل بازی شورش تو سگا میمونه.!!
امين جان دلبندم...:biggrin1:
شك نكن كه اگه گرافيكش واقع گرايانه بود عمرا انقدر فروش نميكرد. چون شماره هاي قبلي اين بازي خيلي قديميه و گرافيكش هم دو بعدي بود. طرفداراش هم اصلا دوست ندارن سه بعدي شه.

اچيومنتهاشم كه مشخصه اكثرش. مثلا آسونترينش اينه كه يه بار حالت Arcade رو تا آخر بري. يا 10 تا Perfect بگيري. و از اين قبيل.:biggrin1:

میشه یک کم کمک کنید بگید در دور medium یا hard چه طور بازی می کنید؟ این بازی خیلی اعصاب خرد کن است همین جور تند تند SC یا Ultra می زنه ....من که نمی تونم به اون سرعت رمز بزنم .تازه با این رمزهای سخت مثلا دو تا ربع دایره +هر سه مشت:mad:

دو تا دست کم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or