Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه یک کم کمک کنید بگید در دور medium یا hard چه طور بازی می کنید؟ این بازی خیلی اعصاب خرد کن است همین جور تند تند SC یا Ultra می زنه ....من که نمی تونم به اون سرعت رمز بزنم .تازه با این رمزهای سخت مثلا دو تا ربع دایره +هر سه مشت:mad:

دو تا دست کم میاد.
پاسخ سوال شما خيلي طولانيه. تا 5-6 صفحه ي قبل رو مطالعه كنيد تمام جوابهاتون داده شده.
اين بازي فقط به تمرين احتياج داره. با تمرين حتي با گيم پد 360 هم ميتونيد راحت بازي كنيد.

میشه یک کم کمک کنید بگید در دور medium یا hard چه طور بازی می کنید؟ این بازی خیلی اعصاب خرد کن است همین جور تند تند SC یا Ultra می زنه ....من که نمی تونم به اون سرعت رمز بزنم .تازه با این رمزهای سخت مثلا دو تا ربع دایره +هر سه مشت:mad:

دو تا دست کم میاد.
بله پس ما چی کشیدیم.دوست من شما مثل من اول با Ken یا Ryu یا هر کی که راحت تره برو و درجه رو هم بزار روی Easiest .چندین ماه کار میبره.این بازی یکی از اعصاب خورد کن ترین بازی هایی بود که بازی کردم.

Tekken بهترین بازی فایتینگ در تمام دنیاست!
:دی
بله البته درون که شکی نیست.
ولی در صورتی که توی اونم شما نیای به صورت احمقانه دکمه ها رو فقط پشت سر هم بزنی
یا از فن قشنگ ضبدر ضبدر و ... هورانگ استفاده کنی:sick:
دوست من شما اقلآ بزار یک ماهی از اشنایت با سبک فایتینگ بگذر بعد نظر های قشنگت رو پخش کن.

خوب من بازی رو دیروز رفتم کلوپ یک دو ساعتی بازی کردم زدن الترا ها و سوپر کمبو هاش اونقدری هم سخت نبود دوتا مایل کشیدن که دیگه این حرف ها رو نداره.

فقط من الان هر چی دنبال کمبو هاش می گردم چیز بدر بخوری پیدا نمی کنم.
مثلآ کمبوش اینه که دو تا مشت میزنه بعد یک شوریکن بعد التراش رو میزد که زیاد جالب نیست من دنبال یک کمبوی میگردم که طولانی تر باشه, چند تا دمو از استریت فایتر دو دیدم اونا قشنگ بودن از اون کمبو ها واسه چهارش نیست؟

بله البته درون که شکی نیست.
ولی در صورتی که توی اونم شما نیای به صورت احمقانه دکمه ها رو فقط پشت سر هم بزنی
یا از فن قشنگ ضبدر ضبدر و ... هورانگ استفاده کنی:sick:
بالاخره یه نفر پیدا شد که بگه Tekken رو اونجوری بازی نمیکنه!
بله، Tekken هم سطح Pro داره، منتها وقتی که خیلیها میان به استریت فایتر فحش میدن بدون اینکه 2 دقیقه وقت بذارن ببینن اصولاً چه جوری باید این گیم رو بازی کرد و میگن « فقط Tekken رو عشق است» به خاطر اینکه توی Tekken فقط دکمه‌ها رو می‌کوبن تا فن از آب در بیاد، به ما حق بدین که به Tekken بازها تیکه بندازیم.
فقط من الان هر چی دنبال کمبو هاش می گردم چیز بدر بخوری پیدا نمی کنم.
مثلآ کمبوش اینه که دو تا مشت میزنه بعد یک شوریکن بعد التراش رو میزد که زیاد جالب نیست من دنبال یک کمبوی میگردم که طولانی تر باشه, چند تا دمو از استریت فایتر دو دیدم اونا قشنگ بودن از اون کمبو ها واسه چهارش نیست؟
راستش اگه کلی بخوای نیگاه کنی، SF4 کمبوهای طولانی‌تری نسبت به SF2 داره و اصولاً بیشتر از اون به کمبوها وابسته است. و خو آره، کمبوهای معمولیش به همین صورته که گفتی.
اما از طرف دیگه، کمبوهای خیلی طولانی هم نداره، یعنی داره ولی نمی‌صرفه بزنی، چون شیب کاهش Damage به ازای تعداد ضربه‌های کمبو، زیاده. یعنی هر چی تعداد ضربه‌های کمبو بیشتر باشه، درصد قدرت اون ضربه هم کمتر میشه.

اگه کاراکتری می‌خوای که کمبوهای نسبتاً طولانی داشته باشه، میتونی Gouki (همون Akuma) رو ور داری. یا مثلاً Balrog هم کمبوهای طولانی داره. Abel هم همینطور. Gen هم کمبوهای زیادی داره اما سخت‌ترین کاراکتر بازیه و انتخاب کردنش جرأت می‌خواد.

روی Youtube میتونی ویدیوهای زیادی برای هر کاراکتر پیدا کنی که کمبوها رو نشو بدن. مثلاً این یه ویدیو برای Gouki که یه سری کمبوی نه چندان سخت‌ رو نشون میده:
http://www.youtube.com/watch?v=buYHgLBP21U

این یه کمبوی 12 ضرب برای Gouki مثلاً:
http://www.youtube.com/watch?v=wFFPpaNuoUM&feature=related

آخرین ویرایش:
بالاخره یه نفر پیدا شد که بگه Tekken رو اونجوری بازی نمیکنه!
بله، Tekken هم سطح Pro داره، منتها وقتی که خیلیها میان به استریت فایتر فحش میدن بدون اینکه 2 دقیقه وقت بذارن ببینن اصولاً چه جوری باید این گیم رو بازی کرد و میگن « فقط Tekken رو عشق است» به خاطر اینکه توی Tekken فقط دکمه‌ها رو می‌کوبن تا فن از آب در بیاد، به ما حق بدین که به Tekken بازها تیکه بندازیم.
دقيقا...
اصلا كسي كه تكن رو اينجوري بازي ميكنه بيخيال شه سنگينتره.:biggrin1: صبر كن تكن بياد همينايي كه تكن تكن ميكنن رو يه گوش مالي حسابي بديم تا به اون بازي هم بگن "اَه اين چيه ديگه چقدر سخته".:biggrin1:
من هر دو تقريبا راحت بازي ميكنم و به نظر من هر كدوم به يه شكل حرفه اين. اصلا ماهيت اين دو بازي كاملا با هم فرق داره و نميشه به طور دقيق گفت كدوم حرفه اي تره. (بستگي به طرف مقابل داره).
مثلا تو SF از دور هم ميشه همديگه رو زد ولي در تكن همچين چيزي نداره و به جاش مبارزات نزديك تكن از SF حرفه ايتر و عميقتره. ميشه حريف افتاده رو زمين رو هم زد. بعضي شخصيتهاش ميتونن بدل بزنن و كمبوهاي خيلي بيشتر و طولاني تري نسبت به SF داره. سبك زدن كمبوهاش هم 180 درجه با SF فرق داره. كمبوها در حين زدن دكمه ها اجرا ميشه و ميشه به صورت نصفه هم ولش كرد ولي كمبوهاي SF رو يه بار ميزني و بعد تماشا ميكني (Super و Ultra) كه از ديد يكي نكته ي مثبته و از ديد يكي نكته ي منفي. يا زمان بندي اجراي فن در SF از تكن مهمتره.
و در كل اين دو بازي هيچ نقطه ي اشتراكي با هم ندارن!:biggrin1: اصلا هر چي فكر ميكنم نميشه اين دو تا رو با هم مقايسه كرد.:biggrin1:

صبر كن تكن بياد همينايي كه تكن تكن ميكنن رو يه گوش مالي حسابي بديم تا به اون بازي هم بگن "اَه اين چيه ديگه چقدر سخته".:biggrin1:
نمدونم، فعلاً که هـــــیـــــچ برنامه‌ای برای ورود به دنیای تکن ندارم :biggrin1:
تازه اگه یه موقعی بخوام یه فایتینگ 3D رو شروع کنم، یه حسـّی بهم میگه که باید Virtua Fighter خور کنم :دی

پ.ن: اینم یه ویدیو از کمبوهای Sakura که کمبوهای طولانی رو نشون میده.

اقا دمو ها رو دیدم قشنگ بودن از همه با حال تر به نظرم همون Balrog بود Akuma هم خیلی خوبه.
تازه اگه یه موقعی بخوام یه فایتینگ 3D رو شروع کنم، یه حسـّی بهم میگه که باید Virtua Fighter
Virtua Fighter که خیلی ضایعس ادم احساس میکنه جاذبه اصلآ وجود نداره تو بازی کارکتر میره رو هوا دیگه پایین نمیاد:-".
Dead or Alive که خیلی قشنگ تر همگی کلا بزنیم تو کار Dead or Alive حال کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or