Gouken هم مثل آکوما باز میشهعجب گيري كرديما !!!
akuma راحت بود !!! 2 3 تا prefect ميخواست !!!
ولي براي اون يكي كه فكر كنم Gouken هستش
بايد 3تا ultra بزنم با 3تا prefect round!!!
اين كارارو كردم نداد بهم !!!!!!!!!!!!!
من فقط 2تا كاراكتر ديگه ميخوام !!!
Gouken هم مثل آکوما باز میشه
من همون جوری بازش کردم
نمیدونم شما کجاش مشکل داری:confused:

خوب تو راهنماییش زده بود بود عین هم باز میشن فقط وقتی آکوما رو باز کردی باید یه بار با اون تا آخر بری بعد واسه باز کردنGouken باید دوباره با یه نفر همون کارایی رو که واسه آکوما کردید رو انجام بدینمنم نميدونم !!!
3تا Ultra زدم با 4تا Prefect round خوشحال ازينكه Gouken رو ميده !!!
بعد Seth رو كه شكست دادم ديدم دوباره بايد با Akuma بازي كنم !!!
گفتم شايد دوباره بكشمش Gouken رو بده ... ولي ديدم هيچ كسو نداد![]()
در باز کردن guken اول باید قسمت arcade mode akuma تمام کنی سپس باید با هر کسی مثلا ryo در قسمتمنم نميدونم !!!
3تا Ultra زدم با 4تا Prefect round خوشحال ازينكه Gouken رو ميده !!!
بعد Seth رو كه شكست دادم ديدم دوباره بايد با Akuma بازي كنم !!!
گفتم شايد دوباره بكشمش Gouken رو بده ... ولي ديدم هيچ كسو نداد![]()
قضیهی شارژ کردن و Super زدنِ کاراکترهای شارژ خور رو توضیح داده بودم تو همین تاپیک...دوستان دو تا سوال !
1. من این Ultra های آدمیزادی (ریو , دالسیم و ...) رو خیلی راحت میزنم ولی اونایی که برای مثلآ چان لی هست یا وگا رو نمیتونم (اونایی که نوشته شارژی !) کلآ این شارژی ها چطوریه ؟! عکسش یه کم نامفهومه
2. در قسمت Trial Challenge Normal , سری پنجم تمرین های ریو باید چیکار کرد ؟! خیلی ساده نوشته دو بار بشین و لگد بزن (یادم نیست کدوم لگد) ولی هرکاری میکنم و با هر سرعتی میزنم نمیشه![]()
ببین بازی کردن با کاراکترهای شارژی فلسفهی کاملاً متفاوتی داره. اصلاً وقتی یه کاراکتر شارژی ور میداری، بازی رو یه جور دیگه میبینی. یعنی موقعیتهای بازی اصلاً یه جور دیگه به نظر میان. و خو آره سختتر به نظر میاد اما وقتی عادت کنی، قضیه کاملاً منطقی به نظر میاد و واست یه چیز عادی میشه.اون شارژی ها هم هنوز امتحان نکردم ولی یه کم پیچیده به نظر میادچرا این یکی ها انقدر آسون باید باشه و شارژی ها انقدر سخت ؟!!
آريا اتفاقا اينها آسونترن. ببين حتما لازم نيست بلند شي بعد شارژو شروع كني. رو زمينم افتاده باشي عقبو نگه دار، تا بلند شدي سريع جلو و دكمه ي مورد نظر رو با هم بزن.ممنون حمید جان !
اون قضیه Trial حل شد ولی فکر کنم قسمت Hard ـش رو تا ابد نتونم تموم کنم
اون شارژی ها هم هنوز امتحان نکردم ولی یه کم پیچیده به نظر میادچرا این یکی ها انقدر آسون باید باشه و شارژی ها انقدر سخت ؟!!
) از همه قويترن. مخصوصا Zangief.
Zangief هم قلق خاص خودش رو داره. توی همهی SF ها میتونی حرکت 360 درجه رو اینجوری بزنی که در واقع به جای 360 درجه، 270 درجه بزنی. یعنی چرخش رو از جلو شروع کنی و به سمت پایین، عقب، بالا بری و همون لحظه مشت رو بزنی. البته به قول خودت، چرخش رو میشه از قبل Buffer (بافـِر) کرد. یعنی موقعی که در حال پرش هستی، یا موقعی که روی زمین پهن شدی یا حتی موقعی که کاراکترت مشغول اجرای یه حرکت دیگه است (مثلاً موقع Dash یا هر کار دیگهای)، 360 درجه یا 720 درجه رو بزنی، و بعد توی لحظهی آخر، دکمه مشت رو بزنی.آريا اتفاقا اينها آسونترن. ببين حتما لازم نيست بلند شي بعد شارژو شروع كني. رو زمينم افتاده باشي عقبو نگه دار، تا بلند شدي سريع جلو و دكمه ي مورد نظر رو با هم بزن.
به جاش يكي مثل Zangief بيچاره ميكنه آدمو ميخواي يه Ultra Combo بزني. بايد دو بار آنالوگو به طور كامل و بدون وقفه بچرخوني كه تقريبا امكان ناپذيره.:biggrin1: من كلك ميزنم.:biggrin1: ميپرم رو هوا سريع اين كارو ميكنم بعد كه مياد زمين Ultra رو ميزنه.:biggrin1: [/spoiler]
الآن این حرکت معمولی هاشون رو تقریبآ یاد گرفتم ولی هنوز Super و Ultra هاشون سختهآريا اتفاقا اينها آسونترن. ببين حتما لازم نيست بلند شي بعد شارژو شروع كني. رو زمينم افتاده باشي عقبو نگه دار، تا بلند شدي سريع جلو و دكمه ي مورد نظر رو با هم بزن.
سلام
راستش این بازی رو گرفتم ولی ازش خوشم نیومد مثل بازی های سگا میمونه انصافا در سبک مبارزه ای Tekken یه چیز دیگه است.:biggrin1:
فقط Tekken و فقط KING
:\ 
!خیلی راحته..هر دفعه هی دسته رو میگیری هر چی دکمه داره میزنی میری تو شکم حریف!خوبی SF به اینه که طرفدار کم داره ولی همه یجورایی حرفه ای هستن تازه این حرکات و کمبوها همه جا ریخته!یه سر به gamefaqs بزنید راحت همشو میفهمید!مگه اینکه طرف nub باشه!هرکی میاد فقط خواهشا گلاب بروتون دیگه ubern00b نباشه که تاکتیک های ابتدایی SF رو ندونه