Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب گيري كرديما !!!
akuma راحت بود !!! 2 3 تا prefect ميخواست !!!
ولي براي اون يكي كه فكر كنم Gouken هستش
بايد 3تا ultra بزنم با 3تا prefect round!!!
اين كارارو كردم نداد بهم !!!!!!!!!!!!!
من فقط 2تا كاراكتر ديگه ميخوام !!!

عجب گيري كرديما !!!
akuma راحت بود !!! 2 3 تا prefect ميخواست !!!
ولي براي اون يكي كه فكر كنم Gouken هستش
بايد 3تا ultra بزنم با 3تا prefect round!!!
اين كارارو كردم نداد بهم !!!!!!!!!!!!!
من فقط 2تا كاراكتر ديگه ميخوام !!!
Gouken هم مثل آکوما باز میشه
من همون جوری بازش کردم
نمیدونم شما کجاش مشکل داری:confused:

Gouken هم مثل آکوما باز میشه
من همون جوری بازش کردم
نمیدونم شما کجاش مشکل داری:confused:

منم نميدونم !!!
3تا Ultra زدم با 4تا Prefect round خوشحال ازينكه Gouken رو ميده !!!
بعد Seth رو كه شكست دادم ديدم دوباره بايد با Akuma بازي كنم !!!
گفتم شايد دوباره بكشمش Gouken رو بده ... ولي ديدم هيچ كسو نداد :((

منم نميدونم !!!
خوب تو راهنماییش زده بود بود عین هم باز میشن فقط وقتی آکوما رو باز کردی باید یه بار با اون تا آخر بری بعد واسه باز کردنGouken باید دوباره با یه نفر همون کارایی رو که واسه آکوما کردید رو انجام بدین
من هر جفتشم با ساگات آزاد کردم:biggrin1:

منم نميدونم !!!
در باز کردن guken اول باید قسمت arcade mode akuma تمام کنی سپس باید با هر کسی مثلا ryo در قسمت
arcade mode همه ی حریفاتو بدون باخت ببری در ضمن در 5 بازی زربه ی اول رو خودت بزنی در ضمن باید 3 تا perfect و ultra هم رو حریفات بزنی(k.o)
فکر کنم مشکل شما به خاطر همون قضیه ی arcade mode akuma هستشکه باید پس از باز کردن akuma بخش
arcade mode شو بری.

دوستان دو تا سوال !
1. من این Ultra های آدمیزادی (ریو , دالسیم و ...) رو خیلی راحت میزنم ولی اونایی که برای مثلآ چان لی هست یا وگا رو نمیتونم (اونایی که نوشته شارژی !) کلآ این شارژی ها چطوریه ؟! عکسش یه کم نامفهومه :دی
2. در قسمت Trial Challenge Normal , سری پنجم تمرین های ریو باید چیکار کرد ؟! خیلی ساده نوشته دو بار بشین و لگد بزن (یادم نیست کدوم لگد) ولی هرکاری میکنم و با هر سرعتی میزنم نمیشه :دی

دوستان دو تا سوال !
1. من این Ultra های آدمیزادی (ریو , دالسیم و ...) رو خیلی راحت میزنم ولی اونایی که برای مثلآ چان لی هست یا وگا رو نمیتونم (اونایی که نوشته شارژی !) کلآ این شارژی ها چطوریه ؟! عکسش یه کم نامفهومه :دی
2. در قسمت Trial Challenge Normal , سری پنجم تمرین های ریو باید چیکار کرد ؟! خیلی ساده نوشته دو بار بشین و لگد بزن (یادم نیست کدوم لگد) ولی هرکاری میکنم و با هر سرعتی میزنم نمیشه :دی
قضیه‌ی شارژ کردن و Super زدنِ کاراکترهای شارژ خور رو توضیح داده بودم تو همین تاپیک...
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=634057&postcount=100

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=643946&postcount=122

برای اون مشکلی هم که توی Trial Challenge ریو داری، به خاطر اینه که فاصله‌ی زمانی درست برای زدنِ مشت و لگدها رو درست رعایت نمیکنی. اون کمبو از نوع لینک می‌باشد، یعنی باید انیمیشنِ ضربه‌ی اول کامل تموم شه و بعد ضربه‌ی بعدی زده بشه. هائوون؟:biggrin1:
برای اینکه ببینی چه‌جوریه، توی Youtube یه سـِرچ بزن برای Ryu Trial Challenge :smile:

ممنون حمید جان !
اون قضیه Trial حل شد ولی فکر کنم قسمت Hard ـش رو تا ابد نتونم تموم کنم :دی
اون شارژی ها هم هنوز امتحان نکردم ولی یه کم پیچیده به نظر میاد :دی چرا این یکی ها انقدر آسون باید باشه و شارژی ها انقدر سخت ؟!!

اون شارژی ها هم هنوز امتحان نکردم ولی یه کم پیچیده به نظر میاد :دی چرا این یکی ها انقدر آسون باید باشه و شارژی ها انقدر سخت ؟!!
ببین بازی کردن با کاراکترهای شارژی فلسفه‌ی کاملاً متفاوتی داره. اصلاً وقتی یه کاراکتر شارژی ور میداری، بازی رو یه جور دیگه میبینی. یعنی موقعیت‌های بازی اصلاً یه جور دیگه به نظر میان. و خو آره سخت‌‌تر به نظر میاد اما وقتی عادت کنی، قضیه کاملاً منطقی به نظر میاد و واست یه چیز عادی میشه.

من خودم، هم کاراکترهای معمولی رو ور میدارم و هم شارژی. اصولاً یکی از دلایلی که با SF حال میکنم، وجود کاراکترهای شارژیه!

فعلاً کاراکترهایی که در نظر گرفتم تا موقعی که SF4 برای PC اومد، اونا رو به عنوان کاراکتر اصلی انتخاب کنم، فقط شامل کاراکترهای شارژی میشه :دی

ممنون حمید جان !
اون قضیه Trial حل شد ولی فکر کنم قسمت Hard ـش رو تا ابد نتونم تموم کنم :دی
آريا اتفاقا اينها آسونترن. ببين حتما لازم نيست بلند شي بعد شارژو شروع كني. رو زمينم افتاده باشي عقبو نگه دار، تا بلند شدي سريع جلو و دكمه ي مورد نظر رو با هم بزن.
به جاش يكي مثل Zangief بيچاره ميكنه آدمو ميخواي يه Ultra Combo بزني. بايد دو بار آنالوگو به طور كامل و بدون وقفه بچرخوني كه تقريبا امكان ناپذيره.:biggrin1: من كلك ميزنم.:biggrin1: ميپرم رو هوا سريع اين كارو ميكنم بعد كه مياد زمين Ultra رو ميزنه.:biggrin1: اون ياروئه كه تو نيرو هوايه آمريكاس (اسمشو يادم نيست) هم سخته.

هم اكنون پي بردم كه Zangief و Bison و البته كاراكتر مورد علاقم Blanka (:love:) از همه قويترن. مخصوصا Zangief.:evil:
حريف ميطلبم.:biggrin1:

آريا اتفاقا اينها آسونترن. ببين حتما لازم نيست بلند شي بعد شارژو شروع كني. رو زمينم افتاده باشي عقبو نگه دار، تا بلند شدي سريع جلو و دكمه ي مورد نظر رو با هم بزن.
به جاش يكي مثل Zangief بيچاره ميكنه آدمو ميخواي يه Ultra Combo بزني. بايد دو بار آنالوگو به طور كامل و بدون وقفه بچرخوني كه تقريبا امكان ناپذيره.:biggrin1: من كلك ميزنم.:biggrin1: ميپرم رو هوا سريع اين كارو ميكنم بعد كه مياد زمين Ultra رو ميزنه.:biggrin1: [/spoiler]
Zangief هم قلق خاص خودش رو داره. توی همه‌ی SF ها می‌تونی حرکت 360 درجه رو اینجوری بزنی که در واقع به جای 360 درجه، 270 درجه بزنی. یعنی چرخش رو از جلو شروع کنی و به سمت پایین، عقب، بالا بری و همون لحظه مشت رو بزنی. البته به قول خودت، چرخش رو میشه از قبل Buffer (بافـِر) کرد. یعنی موقعی که در حال پرش هستی، یا موقعی که روی زمین پهن شدی یا حتی موقعی که کاراکترت مشغول اجرای یه حرکت دیگه است (مثلاً موقع Dash یا هر کار دیگه‌ای)، 360 درجه یا 720 درجه رو بزنی، و بعد توی لحظه‌ی آخر، دکمه مشت رو بزنی.

کلاً توی همه‌ی SF ها میشه همه‌ی Input ها رو از قبل Buffer کرد و فقط دکمه‌ی مشت یا لگدِ آخر رو، توی لحظه‌ی آخر بزنی. یعنی برای Shoryuken، برای Super Combo ها یا برای هر کار دیگه‌ای میتونی این کار رو بکنی.

یه چند ساعتی SF4 بازی کردم، و بر و بچ هم زانگیــِفِ من رو دیدن، با خودِ گیم‌پد 360 هم بازی میکردم. البته از D-Pad استفاده می‌کردم و نه از آنالوگ.

الآن این حرکت معمولی هاشون رو تقریبآ یاد گرفتم ولی هنوز Super و Ultra هاشون سخته :دی ولی برای کاراکترهای معمولی خیلی آسون شده برام ! فقط میترسم دسته و آنالوگش و d-pad ـش از جا دربیان :دی
حالا که کسی اینجا بحثی نمیکنه یه چیزی در مورد کاراکترها بگین استفاده ببریم :دی
مثلآ Vega به نظر میاد چیز عجیب غریبی باشه (من از Street Fighter II تا حالا نتونستم باهاش راه بیام !) ولی یه جوریه که انگار کسی بلد باشه باهاش کار کنه خیلی عالی میشه.
یا مثلآ اون Dan نصف حرکاتش نمایشیه !؟!
فعلآ که با Dhalsim و Ryu خوب دارم راه میفتم و از استیل Sagat هم خوشم میاد :دی بعدشم برم سراغ Akuma .

نظر

سلام
راستش این بازی رو گرفتم ولی ازش خوشم نیومد مثل بازی های سگا میمونه انصافا در سبک مبارزه ای Tekken یه چیز دیگه است.:biggrin1:

فقط Tekken و فقط KING

خو همینجا میگم که افراد پایه لایو IV خودشونو نشون بدن یه چند دست باهم بزنیم
تنها کسی که دیدم Dreadlord بود که چند پست قبل تر اعلام آمادگی کرده بود
امروز یه 20 تایی مچ باهم زدیم

نکته : هرکی میاد فقط خواهشا گلاب بروتون دیگه ubern00b نباشه که تاکتیک های ابتدایی SF رو ندونه
GT مو اد کنین و تو پروفایل BCم هم پیغام بدین که چه بهتر

سلام
راستش این بازی رو گرفتم ولی ازش خوشم نیومد مثل بازی های سگا میمونه انصافا در سبک مبارزه ای Tekken یه چیز دیگه است.:biggrin1:

فقط Tekken و فقط KING
:| :| :| :\ :-j
هر کسی نظر خودشو داره!
به هر حال اصل حال SF به دوبعدی بودنش هست!تازه اصلا این دو تا با هم فرق دارن!اولی منشا آرکید داشته این یکی منشا کنثولی و به نظر من هم خیلی ضایع هست :sick: !خیلی راحته..هر دفعه هی دسته رو میگیری هر چی دکمه داره میزنی میری تو شکم حریف!
تازه این SF خیلی هم حالش بیشتره از نظر من و آنلاین بازی کردن بیشتر حال میده و سخت تر هم هست!ولی خوب با دسته خوب نمیشه بازی کرد!دسته ی XBOX360 هم که از نظر من یجوری درست شده که بازی با آنالوگ راحت تر باشه و خوب نمیشه بازی کرد!
هرکی میاد فقط خواهشا گلاب بروتون دیگه ubern00b نباشه که تاکتیک های ابتدایی SF رو ندونه
خوبی SF به اینه که طرفدار کم داره ولی همه یجورایی حرفه ای هستن تازه این حرکات و کمبوها همه جا ریخته!یه سر به gamefaqs بزنید راحت همشو میفهمید!مگه اینکه طرف nub باشه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or