Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من با انالوگ تقریبا تمام فن ها رو میزنم به جز super combo ها،اصلان نمیشه اونها رو زد.مثلا هدوکن ryu رو راحت میزنم ولی super combo خیلی کم شانسی میگیرند.نکنه tekken 6 هم اینجوری بشه...

من با انالوگ تقریبا تمام فن ها رو میزنم به جز super combo ها،اصلان نمیشه اونها رو زد.مثلا هدوکن ryu رو راحت میزنم ولی super combo خیلی کم شانسی میگیرند.نکنه tekken 6 هم اینجوری بشه...
اتفاقا اصلا هم شانسی نیست مخصوصا super combor ryu که خیلی اسونه
احتما لا شما حرکات را روی انالوگ با سرعت لازم انجام نمی دهید در صورتی که باید حرکات را روی انالوگ به سرعت انجام دهید.

عجیبه هر کاری کردم نشد...نمیدونم چرا وقتی ربع دایره جلو رو دو بار میزنم بعد مشت ولی به جای super combo همون هدوکن رو میزنه...باور کنید روزی نیم ساعت تو تمرین باهاش سر و کله میزنم ولی فرجی نمیشه.

عجیبه هر کاری کردم نشد...نمیدونم چرا وقتی ربع دایره جلو رو دو بار میزنم بعد مشت ولی به جای super combo همون هدوکن رو میزنه...باور کنید روزی نیم ساعت تو تمرین باهاش سر و کله میزنم ولی فرجی نمیشه.
باز هم تکرار میکنم حرکات را روی انالوگ سریع انجام بده (هنگام دو بار چرخاندن ربع دایره مکث نکن)
البته یه دلیل دیگه هم می تونه باشه که شما باید در قسمت button conflg بازی دکمه ها رو تغییر بدی یعنی شما برای حرکت super combo پس از چرخاندن ربع دایره باید حرکت light punch رو انجام بدی.اگرمنظورمو نفهمیدی برو به این ادرس:

http://faqs.ign.com/articles/953/953441p1.html

دوستان کاراکتر ها چطوری آزاد میشن؟
اینجوری ازاد میشن:

Unlock Akuma:
First, unlock Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose then fight Akuma on arcade mode. Get at least 2 perfects and 2 Ultra Finishes to unlock him.

Unlock Gouken:
First, unlock Akuma, Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose then Fight him on arcade mode. Get at least 2 perfects and 2 Ultra Finishes to unlock him.

Unlock Cammy:
End the arcade mode with Crimson Viper

Unlock Dan:
End the arcade mode with Sakura

Unlock Fei Long:
End the arcade mode with Abel

Unlock Gen:
End the arcade mode with Chun-Li

Unlock Rose:
End the arcade mode with M.Bison

Unlock Sakura:
End the arcade mode with Ryu

Unlock Seth:
End the game with all the other characters

ا

کف کردیم از بس کتک خوردیم و تو چشای حرفامون زول زدیم....
.
بابا این چه بازی هستش....تا الان اگه تیکن بود 60 بار مقام اول و کسب کرده بودیم...
.
رمزی چیزی نداره برای آنلوک کردنش؟؟
این بردنشون روی نرمال کار حضرت فیله وای به حال هاردش.
روی نرمال بریم کاراکتر آزاد نمی کنه؟؟؟
بدبختی ایزیشم مصیبته...
.
دوستانی که همه کاراکتر ها رو آزاد کردن...
چه چیزایه دیگه ای برای آلوک کردن داره؟
یکی شرح کامل میده...
ما فعلا همون اولش گیر کردیم.

روی نرمال بریم کاراکتر آزاد نمی کنه؟؟؟
بدبختی ایزیشم مصیبته...
بذار روی Easiest و خیلی راحت با مشت و لگد معمولی و یکی دو تا حرکت، بازی رو تموم کن. برای باز کردن هر کاراکتر، باید با یکی از کاراکترها تموم کنی بازی رو.
مثلاً اگه با Chun Li تموم کنی، Gen آنلاک میشه. یا مثلاً با Bison تموم کنی، Rose آنلاک میشه.

آقا ما هر چی خودمونو کشتیمو قیچی کردیم و خلاصه از این حرفا نتونستیم حتی یه Ultra Combo با Ken,Ryu حتی بزنیم.دیگه نمیدونم چقدر باید دکمه رو سریع بزنم.حالا دسته 360 عزیزتز از جانم خراب نشه Ultra رو ولش!
پشیمون شدم بازی رو خریدم.
غول آخرش انقدر عقده ای و نامرده که وقتی کم میاره هی Ultra میزنه.:mad::mad::mad::mad::mad:

با سلام خدمت تمام برو بچه ها بازی سنتر
خسته نباشید همگی
اقا ما ده تا صفحرو خوندیم نهمیدی بازی حالت Co-op داره یا نه؟
ممنون میشم جواب بادید

با سلام خدمت تمام برو بچه ها بازی سنتر
خسته نباشید همگی
اقا ما ده تا صفحرو خوندیم نهمیدی بازی حالت Co-op داره یا نه؟
ممنون میشم جواب بادید

منظورتون از Co-Op یعنی چی ؟!
Street Fighter و Co-Op ؟ یعنی دو بازیکن یک طرف در برابر کامپیوتر؟!
همچنین چیزی من تا حالا در SF ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or