Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز یکی لطف کنه کمبو های Akuma رو برای ما اعراب و تحلیل صرفیش رو بگه!
Super Combo = دوبار X - جلو - يك بار A - و بعد RB
Ultra Combo = دوبار X - عقب - يك بار A - و بعد RB
نكته 1 : اين دستورها در صورتي درسته كه Button Configuration رو تغيير نداده باشي. (استاندارد خودش باشه)
نكته 2 : تمام اين دكمه ها رو بايد كمتر از 1 ثانيه بزني تا بگيره.:biggrin1:
شما احتمالا Virtua Fighter رو با Tekken اشتباه نگرفتی ؟
شما هم انگار تكن رو با بازيه ديگه اي اشتباه گرفتي!

ما از چپ راست بالا عقب هر جور دیدیم اعصاب خرد کن بود.مگه شما از چه دیدی دیدی؟!
با این دید که برم قشنگ command list کاراکتری رو که میخوام بردارم رو از تو سایتای مختلف پیدا کنم..فیلمای بازی بازیکنای معروف رو از تو youtube پیدا کنم بشینم با دقت ببینم..combo های کاراکترمو بشینم تمرین کنم..با چند نفر online بازی کنم که بفهمم سطح بازیم در چه حدیه..فروم های SF رو برم بشینم بخونم..هر روز با افراد مختلف بازی کنم که بازیم پیشرفت کنه..برم توی تورنمنت های SF شرکت کنم مقام بیارم مثلا:biggrin1:(در آینده قراره تورنومنت تشکیل بدیم)..برم Fighting Stick بخرم که سرعت عملم بیشتر شه و کارای دیگه..
من این کارا رو واسه هر بازی آنلاینی که ازش خوشم بیاد و بخوام اونو به صورت حرفه ای بازی کنم انجام میدم..

اینکه آدم بشینه فقط آفلاین با cpu بازی کنه و بگه که "وای..چه فن های سخت و پیچیده ای داره..من چه جوری این همه دکمه رو حفظ کنم؟" یا مثلا "این چرا اینقدر سخته؟نمیتونم اچیومنت هاش رو بگیرم" .. چون این بازی ای نیس که بری بخریش بعد 2 روز بندازیش دور بری دوباره یه بازی دیگه بخری بشینی بازی کنی! .. اینجوری بازی کردن هیچ کیفی به آدم نمیده..حالا این وسط هم ممکنه یه نفر اصن از این بازی خوشش نیاد..قرار نیس که همه از یه بازی خوششون بیاد...
این چیزای هم که گفتم با شما نبودم..کلی گفتم.اینم بگم که SF رو تا وقتی که با یه نفر دیگه نشینی بازی کنی هیچ حالی به آدم نمیده! مثه PES یا FIFA یا CS مثلا!

فقط من الان هر چی دنبال کمبو هاش می گردم چیز بدر بخوری پیدا نمی کنم.
مثلآ کمبوش اینه که دو تا مشت میزنه بعد یک شوریکن بعد التراش رو میزد که زیاد جالب نیست من دنبال یک کمبوی میگردم که طولانی تر باشه
یه نکته ای رو هم بگم که چه توی تکن چه توی SF توی مسابقات(تورنومنت ها مثلا) زیاد کمبوهای طولانی نمیزنن تا اونجایی که من دیدم..چون یکی اینکه همیشه موقعیتش پیش نمیاد..یکی دیگه هم همونطور که دوستان گفتن ممکنه damageِّ ِ کمتری رو نسبت به یه ضربه ی معمولی بده...البته بعضی کاراکترا استثنا هستن این وسط مثه Yun توی SF3 یا Hworang توی تکن..اصولا کارای خیلی مهمتری هس که طرف باید روی اونا متمرکز بشه مثه zone control و set up و از این کارا..

Dead or Alive که خیلی قشنگ تر همگی کلا بزنیم تو کار Dead or Alive حال کنیم.
البته من خودم DOA رو خیلی بازی نکردم و نظری ندارم در موردش ولی تا حالا خیلی شده که تو فروما ببینم این بازی رو مسخره میکردن!:confused: نمیدونم..
شما احتمالا Virtua Fighter رو با Tekken اشتباه نگرفتی ؟
VF رو نمی دونم ولی tekken تا اونجایی که میدونم بازیش بر اساس پرش های کوتاهه و کلا خیلی کم پیش میاد که توی این بازی کسی بپره!
سبك زدن كمبوهاش هم 180 درجه با SF فرق داره. كمبوها در حين زدن دكمه ها اجرا ميشه و ميشه به صورت نصفه هم ولش كرد ولي كمبوهاي SF رو يه بار ميزني و بعد تماشا ميكني (Super و Ultra) كه از ديد يكي نكته ي مثبته و از ديد يكي نكته ي منفي
اینی که میگی Super art هست که توی SFIV اسمش شده Ultra Combo..یعنی همون لحظه ای که دوربین میاد جلو و یه animation کوتاه نشون میده..این Ultra Combo ها به تنهایی کمبو نیستن خودشون..فقط توی اسمش combo داره..تو SF هم مثل Tekken کمبو داریم و اینجوری نیس که فقط نگاه کنیم...باید پشت سر هم (با فاصله های زمانی خاص) دکمه ها رو فشار بدی و فن بزنی..مثل این ویدیو

-------------------
دلیل اینم که توی تکن یه کسی که چیزی از فن ها نمیدونه راحت تر بازی میکنه به خاطر نحوه ی اجرای فن هاش هست که مثلا اکثرا این طورین که جلو رو همزمان با یه دکمه دیگه بزنی یا مثلا عقب+عقب(در حالت نگه داشتن..یعنی دکمه رو همینجوری نگه داری) + kick + punch مثلا ..که این باعث میشه کسی که دکمه ها رو همینجوری پشت سر هم با جهت ها الکی تند تند فشار میده(Mashing اصطلاحا) احتمال اینکه اون فن بگیره بیشتر میشه..و فک کنم این ویژگیشه که بیشتر باعث شده اینقدر معروف بشه...ولی تو SF چون حرکات بیشتر بر اساس ربع دایره نیم دایره هستن یا charge کردن احتمال اینکه فن ها بگیرن کمتره..نمیدونم منظورمو میفهمین با نه :-؟
البته این اصلا به این معنی نیس که tekken بازیِ noob یه...چون همین بازی رو هم میشه به صورت اصولی و حرفه ای بازی کرد.
من خودم شخصا fighting های 2d رو به 3d ترجیح میدم.

آخرین ویرایش:
البته من خودم DOA رو خیلی بازی نکردم و نظری ندارم در موردش ولی تا حالا خیلی شده که تو فروما ببینم این بازی رو مسخره میکردن!:confused: نمیدونم..
DOA که تکلیفش معلومه :)
بازی های خیلی بهتری در این سبک پیدا میشن. باور کنید!
VF رو نمی دونم ولی tekken تا اونجایی که میدونم بازیش بر اساس پرش های کوتاهه و کلا خیلی کم پیش میاد که توی این بازی کسی بپره!
منظور منم دقیقا همین بود! در Virtua Fighter 5 نبردهای هوایی تقریبا حذف شده (البته هر کارکتر هنوز هم چند حرکت پرشی داره) سیستم مبارزات بازی و کلا همه چیز فوق العاده خوش ساخته به طوریه که به هیچ وجه مثل بازیهای هم سبک و مشابه مثل Tekken نمیشه با زدن چند دکمه رقبا رو شکست داد .
البته نه اینکه Tekken بازی بدی باشه ولی مشکلات خیلی زیادی داره . اینم بگم که اگر با یک کارکتر کسی بتونه کاملا وارد بشه باز هم احتمال شکست خوردنش هست ولی در VF اصلا اینطور نیست .

پ.ن.ببخشید آف تاپیک شد!

آخرین ویرایش:
DOA که تکلیفش معلومه :)
DOA يكي از بهترين و در عين حال سخترين بازي هاي Fighting منتها اگه كسي مسخره اش مي كرده احتمالا ماله فيزيك boob بازيشه ( به قول بچه ها boob engine ) !!

Super Combo = دوبار X - جلو - يك بار A - و بعد RB
Ultra Combo = دوبار X - عقب - يك بار A - و بعد RB
نكته 1 : اين دستورها در صورتي درسته كه Button Configuration رو تغيير نداده باشي. (استاندارد خودش باشه)
نكته 2 : تمام اين دكمه ها رو بايد كمتر از 1 ثانيه بزني تا بگيره.:biggrin1:
شما هم انگار تكن رو با بازيه ديگه اي اشتباه گرفتي!
بسیار از شما ممنونم Dreadlord عزیز.

بله البته درون که شکی نیست.
ولی در صورتی که توی اونم شما نیای به صورت احمقانه دکمه ها رو فقط پشت سر هم بزنی
یا از فن قشنگ ضبدر ضبدر و ... هورانگ استفاده کنی:sick:
این هوش سرشار شما خیلی من رو آزار میده!
چشماتونو واز کنید و پستهای قبلی من اینجا یا ضرب المثل خلایق هر چه لایق رو ببینید!
همینجوری نیومده هر چی خواستید بارمون نکنید لطفا!
دوست من شما اقلآ بزار یک ماهی از اشنایت با سبک فایتینگ بگذر بعد نظر های قشنگت رو پخش کن.
اصلا به شما ارتباطی داره که من اطلاعات دارم یا نه؟به هر حال اونقدر اطلاعات کافی دارم که بگم چقدر چرت گفتید!
خوب من بازی رو دیروز رفتم کلوپ یک دو ساعتی بازی کردم زدن الترا ها و سوپر کمبو هاش اونقدری هم سخت نبود دوتا مایل کشیدن که دیگه این حرف ها رو نداره.
شما اول بذارید 10 ساعت از SF بازی کنید بعد بیاید پست دادن!
مثلآ کمبوش اینه که دو تا مشت میزنه بعد یک شوریکن بعد التراش رو میزد که زیاد جالب نیست من دنبال یک کمبوی میگردم که طولانی تر باشه, چند تا دمو از استریت فایتر دو دیدم اونا قشنگ بودن از اون کمبو ها واسه چهارش نیست؟
جناب آقای ضد Tekken که اومدی اینجا و حرف های بقیه رو تکرار کردی!این کمبوهایی که شما میگی مخصوص تکن ـه اصولا و بیشتر در اون از این کمبوهای چند ساعته استفاده میکنن!
ن هر دو تقريبا راحت بازي ميكنم و به نظر من هر كدوم به يه شكل حرفه اين. اصلا ماهيت اين دو بازي كاملا با هم فرق داره و نميشه به طور دقيق گفت كدوم حرفه اي تره. (بستگي به طرف مقابل داره).
خوب صد البته سلیقه ای ـه ولی خوب من فکر کنم گیم پلی استریت فایتر خیلی بهتره و خوب تکن نسبت به استریت یه مزیت داره اونم داشتن یه داستانه مفصله فک کنم!
کلا بستگی به سلیقه داره!
كمبوهاي SF رو يه بار ميزني و بعد تماشا ميكني
دقیقا!خوب اینجوری من بیشتر کیف میکنم
و در ضمن تکن کنسولی ـه :sick: اما استریت منشا آرکیدی داره!همین دلیلیه که کپکام دو بازی با گیم پلی کاملا متفاوت ارائه داد!
کلا من به شخصه بازی های که از اول رو آرکید بودن مثل MK ئ SF رو بیشتر دوست دارم!
و خوب واقعا همین تفاوتی که بالا گفتم این دوتا بازی رو کاملا از هم متمایز میکنه و خوب تنها بحث ـه سلیقه میمونه در میون!
تازه اگه یه موقعی بخوام یه فایتینگ 3D رو شروع کنم، یه حسـّی بهم میگه که باید Virtua Fighter خور کنم :biggrin1:
حمید یه توضیح میدی درباره بازی؟
به هر حال من یه ذره Dragon Ballz بازی کردم بد نبود همچی!ولی خوب خز و خیله!کاراکترای جاپونی با موهای قشنگ! :دی

اینکه آدم بشینه فقط آفلاین با cpu بازی کنه و بگه که "وای..چه فن های سخت و پیچیده ای داره..من چه جوری این همه دکمه رو حفظ کنم؟" یا مثلا "این چرا اینقدر سخته؟نمیتونم اچیومنت هاش رو بگیرم" .. چون این بازی ای نیس که بری بخریش بعد 2 روز بندازیش دور بری دوباره یه بازی دیگه بخری بشینی بازی کنی! .. اینجوری بازی کردن هیچ کیفی به آدم نمیده..حالا این وسط هم ممکنه یه نفر اصن از این بازی خوشش نیاد..قرار نیس که همه از یه بازی خوششون بیاد...
خوب من هرروز میشینم با CPU بازی میکنم ولی اینارو نمیگم :دی
پیشنهاد من اینه که با Ryu یا Ken شروع کنی.
آره...این دوتا برای شروع خوبن!
هر چند سلیقه ای هستن ولی برای اینکه این بازی رو یاد بگیری از همه بهتر این دوتا هستن!
کمبوهای راحتی دارن و کار باهاشون آسونه!

آخرین ویرایش:
به به که همه اساتید اینجان :دی. اقا بازی رو گرفتم و میشه گفت درحد و اندازه اژدهای درونی سری ظاهر شده :دی.
اقا رو TV چهارده اینچ بازی میکنم (:دی) یکی لطفا نمادهای مشت و لگد و ... انها رو بزاره واسه این پیر مرد.
ممنون

به به که همه اساتید اینجان :دی. اقا بازی رو گرفتم و میشه گفت درحد و اندازه اژدهای درونی سری ظاهر شده :دی.
اقا رو TV چهارده اینچ بازی میکنم (:دی) یکی لطفا نمادهای مشت و لگد و ... انها رو بزاره واسه این پیر مرد.
ممنون
بَفَرماييد :biggrin1:

درود
آواره شدم رفت، از عشقش سرکار هم نرفتم امروز :دی. از دیشب تا الان بکوب پاشم و کارکترم رو یافتم بلاخره :دی.
Ultra Combo ـش فوق العاده ست کلا استیلش و فنونش راست کار خودمه :دی. فقط لطف کنید این رو معنی کنید:
hmbpbdhchhu08v5j382.jpg

اصلا منظورش رو متوجه نمیشم. خب من شارژ میکنم با MP و MK وقتی که میزنم بعدش بلا فاصله میزنم | عقب-جلو + k | ولی اتفاقی نمیافته!.
Dreadlord جان اونت پست رو دارم متاسفانه شکلهاش با این چیزی که تو بخش تمرینی هست فرق میکنه!!.
درهرحال ممنون

درود
آواره شدم رفت، از عشقش سرکار هم نرفتم امروز :دی. از دیشب تا الان بکوب پاشم و کارکترم رو یافتم بلاخره :دی.
Ultra Combo ـش فوق العاده ست کلا استیلش و فنونش راست کار خودمه :دی. فقط لطف کنید این رو معنی کنید:
hmbpbdhchhu08v5j382.jpg

اصلا منظورش رو متوجه نمیشم. خب من شارژ میکنم با MP و MK وقتی که میزنم بعدش بلا فاصله میزنم | عقب-جلو + k | ولی اتفاقی نمیافته!
شارژ کردن به اون معنی نیست. توی این پست توضیح دادم شارژ کردن یعنی چی.

طرز اجرای Super Combo و Ultra برای Chun Li مشابه اجرای Super و Ultra برای Bison ــه، که توی این یکی پست توضیح دادم.

آخرین ویرایش:
حمید جون رفتم صفحات قبل رو بخونم اون پستهات رو دیدم و باکمال تشکر باید بگم کارو راه انداخت الان Super Combo میزنم شفتالو :دی.
اون Ultra چون دفاع معاع (:دی) رو مشکونه خیلی بهتره که متاسفانه نتونستم بزنم. دکمه سه تا لگد فکنم R2 ـه ولی اون دو سه باری که زدم فقط همون SC رو ضد درحالی که UC پُر بود!!؟.
درهرحال خیلی ممنون

شخصیتهای بازی خیلی ضاین اون دموی اول بازی هم خیلی مسخرست کلا بازی جواد میزنه همیشه Tekken یه چیز دیگه بوده
خب هرکسی نظر و سلیقه ای داره ! مثلآ به نظر من وارد شدن یه نفر با شلوار جین و با موتورسیکلت به میدون مبارزه خیلی مسخره هست ! یا جنگیدن با یه کنده درخت یا خرس پاندا دیگه ... !!
شخصیت های Street Fighter هم از دید تو ممکنه مسخره باشن ولی از دید خیلی های دیگه بهترین تنوع و طراحی رودارن
درسته اریا منم منظورم به نظر من بود:biggrin1:

آخرین ویرایش:
شخصیتهای بازی خیلی ضاین اون دموی اول بازی هم خیلی مسخرست کلا بازی جواد میزنه همیشه Tekken یه چیز دیگه بوده
خب هرکسی نظر و سلیقه ای داره ! مثلآ به نظر من وارد شدن یه نفر با شلوار جین و با موتورسیکلت به میدون مبارزه خیلی مسخره هست ! یا جنگیدن با یه کنده درخت یا خرس پاندا دیگه ... !!
شخصیت های Street Fighter هم از دید تو ممکنه مسخره باشن ولی از دید خیلی های دیگه بهترین تنوع و طراحی رو دارن !

دکمه سه تا لگد فکنم R2 ـه ولی اون دو سه باری که زدم فقط همون SC رو ضد درحالی که UC پُر بود!!؟.
فریدون توی 360 که 3 تا مشت و 3 تا لگد به ترتیب LB و LT هستن. احتمالآ توی PS3 هم L1 و L2 باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or