Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان فهمیدم.

در مورد ازاد کردن لباسا یکی بهم میگه که چطوری لباساشون رو باید ازاد کرد. با تشکر.
براي pc لباس نميتوني آزاد كني.فقط ميتوني دانلود كني جاي لباس قبليت replace كني كه حجم لباسا حدود 400 مگ بود اگه اشتباه نكنم.

بالاخره ما نفهميديم super sfIV براي pc هم مياد يا فقط براي xbox 360 و ps3 مياد؟:((

Last edited by a moderator:
سلام...

دوستان من این بازیو زمانی که اومد خیلی رفتم تقریبا همه کرکترها هم باز شده بود الان دیدم خواستم حذفش کنم گفتم یه چند دست بازی کنم بعد...اما بازیو ران کردم یه چنتا پیام اومد که (چون اینگلیسیم در حد لیگ دست یکه) فقط فهمیدم مربوط به سیو بعد که خواستم بازی کنم دیم همه چی شده مثل اولین باری که نصب کردم...

اعصابم یکمی خورد شده راهی نداره سیواش درست بشه...رفتم سیوهای توی gamecopyworld رو هم گرفتم کار نکرد کسی داره سیوهاش و نحوه گذاشتنش رو بگه واسه vista

ممنون......

آقا من تو این بازی شدیدا آماتورم! هر چیم روشای فن زدنشو خوندم و اینور اونور گشتم بازم نتونستم یدونه ازین فنون وبژه بازی رو اجرا کنم (از همینا که زاویه دوربین تغییر میکنه و یهو یه فن خفنی میزنه!)
مثلا برای ریو رو نوشته باید یک چهارم به سمت راست بدی و یه دکمه ای رو بزنی... ولی هر کاری میکنم (حتی تو اون حالت که اُلترا شده) فقط فایربال قویتری میفرسته...
یکی لطف کنه بصورت خیلی عامیانه برام توضیح بده چیکار باید بکنم |؟ پیشاپیش ممنون :)

یک چهارم دایره با کیبورد یعنی:پایین، جلو ( Arrow keys) با مشت (ASDF)
واسه Ultra ریو باید دو بار یک چهارم دایره بزنی با F
پ.ن:جلو یعنی طرفی که کاراکترت داره نگاه میکنه
پ.ن2: F=3xPPP
پ.ن3: P یعنی مشت (Punch)

منم همین کارو میکنم ولی فقط فایربال قویتری میفرسته! مثلا تو حالت عادی فایربال آبی میفرسته و تو حالت اُلترا (با زدن این دکمه ها) فایربال آتشین! میفرسته... هم با جویستیک تست کردم و هم با کیبورد... تو هر دو حالت همینه... :((
وقتی حریفم ریوئه تو این حالت دوربین اونو از نزدیک نشون میده و بعد یه فایربال قوی میفرسته... ولی من هر کاری میکنم فقط یه فایربال میفرسته! ... بازم اگه فکر میکنید جایی رو اشتباه انجام میدم کمک کنید لطفا... یا اُلترائه یه شخصیت دیگرو بگید تا تست کنم ببینم میشه یا نه !؟

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم.مطمئنم یه جایی رو اشتباه میکنی:دی
فکر میکنم مشکلت اینه که نمیدونی کدوم نوار اولتراــه و کدوم مال سوپره
نوار آبی رنگی چهار قسمتی که پایین صفحه میبینی نوار سوپره.
نوار دایره ای شکل که بغل نوار سوپره رو بش میگن خط انتقام (یا اولترا) .این نوار با کتک خوردن پر میشه
بعد از اینکه خط اولترات پر شد باید اولترا بزنی.
اگه با کیبورد بازی میکنی(که پیشنهاد میکنم نکنی:دی) به این صورت باید اولترا بزنی:پایین،جلو،پایین،جلو با F
سریع انجام بده

اگه هنوز کسی هست که بخواد SFIV pc رو اوریجینال بگیره تا بتونیم آنلاین بازی کنیم (که البته بعید می دونم) Capcom Store نسخه قابل دانلود SFIV رو که 40$ـه رو بمدت یک هفته 20$ می فروشه.اگه می خواین بگیرین الان بهترین فرصته
Street Fighter® IV PC Digital Download
سایت paypal و visa و mastercard هم پشتیبانی می کنه
اگه در تهیه پول paypal و visa هم مشکل داشتین بهم پیغام بدین یه سایت معتبر و خوب اینکارو بهتون معرفی کنم

اگه با کیبورد بازی میکنی(که پیشنهاد میکنم نکنی:دی) به این صورت باید اولترا بزنی:پایین،جلو،پایین،جلو با F
سریع انجام بده
چطوره یه ریزه واضح‌تر بگم که مثلاً یه وقت اشتباه نکنه دو بار downforward بزنه!

شاید بهتر باشه اینجوری گفت:

پایین، صبر بسیار بسیار کوتاه در حد صفر :دی، جلو، صبر بسیار بسیار کوتاه در حد صفر :دی، پایین، صبر بسیار بسیار کوتاه در حد صفر :دی، جلو به همراه کلید F.
(البته میتونی کلید F رو یه ریزه دیرتر از «جلو»ی آخر هم بزنی.)

به بیانی دیگر! :

انگشت شصت ـت رو روی D-pad (همون جهت ها) بزار روی پایین , بعد روی یک مسیر ربع دایره ای(π/2) بیا به سمت راست..بعد خیلی سریع دوباره انگشتت رو ببر سر جای اول و این حرکت رو دوباره انجام بده..و اواخر حرکت دوم دکمه ی مورد نظر رو بزن.

این روش در واقه برای گیم پد بود..

پ.ن:به صورت دقیق تر بخام بگم میشه توی بازه ی 3π/2 تا 2π :study:

ویرایش: اشتباه نکن! اگه سمت راست باشی باید در جهتِ عقربه های ساعت یا بنا به عبارتی خلاف جهت دایره ی مثلثاتی حرکت کنی و اگه کاراکتر سمت چپ باشه برعکس.

آخرین ویرایش:
پ.ن:به صورت دقیق تر بخام بگم میشه توی بازه ی 3π/2 تا 2π :study:
بله، حرفهای شما تأیید می‌شه.
البته ناگفته نماند که اگه کاراکتر شما در سمت راست تصویر قرار داشته باشه، برای اجرای این حرکت باید در جهت عقربه‌های ساعت عمل کنین بنابراین باید توی بازه 2/π- تا π- حرکت کنین. :smartass1:

آخرین ویرایش:
:laughing: !!!
آقایون با اُسکُل که طرف نیستید! (اُسکُلی به دور!) خب معلومه هر طرف باشی باید به همون سمت جهت رو زد! ... اُلترا شدن هم که کاملا معلومه چه موقعیه! تابلوئه! مینویسه اُلترا دیگه!
من با جُیستیک بازی میکنم و به جونتون نمیشه!!
بابا من سوپر استریت فایتر 2 رو روی سوپر نینتندو خورده بودم! اون همه حرکتاش انجام میشد! این نمیدونم چرا نمیشه! شاید این نسخه از بازی که من دارم مشکل داره... مطمئنم درست میزنم دکمه هارو... لعنتی این بازی بدون اُلترا (کلا حرکت زدن!) اصلا حال نمیده
به هر حال از توضیحات منون :cheesygri

(یه چیز دیگه... یه سری شخصیتا هستن که از همون اول ازین حرکتا میزنن... بدون اُلترا شدن... اونا قضیش چیه ؟ مثلا همین اول کاری طرف 20 بار ازین فنا میزنه که دوربین یهو تغییر وضعیت میده و پدر مارو در میاره سه سوته!)

(یه چیز دیگه... یه سری شخصیتا هستن که از همون اول ازین حرکتا میزنن... بدون اُلترا شدن... اونا قضیش چیه ؟ مثلا همین اول کاری طرف 20 بار ازین فنا میزنه که دوربین یهو تغییر وضعیت میده و پدر مارو در میاره سه سوته!)
لابد Super زده ؟:confused:

من با جُیستیک بازی میکنم و به جونتون نمیشه!!
من پیشنهاد میکنم تو youtube یکم بگردی یه فیلم پیدا کنی که توش طرف رو در حال ultra زدن نشون بده..(البته online streaming فعلا تعطیله فک کنم..فک نکنم بنونی چیزی ببینی)
یا بگی یکی از بچه ها واست فیلم بگیره upload کنه ببینی چجوری باید بزنی..(من خودم dialup ـم وگرنه اینکارو میکردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or