Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
WTFZOMFG
دو تا اسکن از مجله فامیتسو تو اینترنت پخش شده که Adon,Cody و Guy رو تایید کرده و کلی شات و آرتورک براشون نشون داده !
091124_ssf402.jpg

091124_ssf401.jpg

هر سه کاراکتر شباهت زیادی به ظاهرشون تو Street Fighter Alpha دارن . مثلا Cody هنوز با لباس زندانشه .:biggrin1: یا Guy تو همون لباس نینجایی قرمزشه که واقعا هم زیبا و عالی طراحیش کردن برای SFIV

یه نکته خیلی مهم تو این عکس ها هست اونم اینکه در عکس دوم بالا سمت راست Guy داره یه Kunai رو دفع میکنه(ازین تیریپ چاقو های نینجایی) واسه همین احتمال 95% هست که Ibuki کاراکتر SF3 هم تو بازی باشه البته هنوز تایید نشده و من رو همون 5% میگم که نیست چون اصلا با Timelineـه SFIV جور در نمیاد.اون Kunai هم می تونه واسه Guy باشه چون سبک اون هم Ninjitsuـه!

من هر کاری میکنم تو کـَـتـَـم نمیره که با Guy تو sf4 بـپـر بـپـر کنم و wall-jump بزنم:biggrin1: در مورد adon هم این مسئله صادقه..آخه تیریپشون به تیریپ sf4 نمیخوره..
نمیدونم..شاید هم دارم شِر و ور میگم..حالا وایمیسم ببینم چی از آب در میاد.

من بیشتر از این بدم میاد که بیشتر کاراکترای جدید SF IV(نسخه ی کنسولی و PC) و SSF IV از سری آلفا هستن
بابا SF 3 چی میشه این وسط :mad:
Makoto :love::biggrin1:

آخه SF3 ؟ :-w
اگه باشه فقط Remy و بس 8-> یا مثلا Alex :-؟ با اینکه اصن حوصلشو ندارم...

Cody و Guy :love: به به
با این تیریپ خفن Bored خوره cody خیلی حال می کنم:biggrin1: خوراکمه|: )
Guy م هیچ وقت نشده باهاش بازی کنم درست حسابی اما ایندفعه می خوام جبران کنم/m\ احتمالا mainـه دوم سوممه:biggrin1:

الان فقط یه کاراکتر دیگه می خوام...;) Rolento :-|_________________________

تو هر روز لیست main ــت عوض میشه.یه روز خواب Dan میبینی. یه روز میگی guy -> گِی :دی
الانم داری میگی گای Main ـه دوم سوممه
کلا شاد ــی :cheesygri

تو هر روز لیست main ــت عوض میشه.یه روز خواب Dan میبینی. یه روز میگی guy -> گِی :دی
الانم داری میگی گای Main ـه دوم سوممه
کلا شاد ــی :cheesygri
:-|_
خو به من چه main دومه مناسب واسم پیدا نشده هنوز :-W
خوبه حالا همین danـه نوب من فعلا MAIN تورو میزنه ; ))
بعدشم... mainـه من همیشه bison بوده و خواهد بود. 8-> =/

من هر کاری میکنم تو کـَـتـَـم نمیره که با Guy تو sf4 بـپـر بـپـر کنم و wall-jump بزنم:biggrin1: در مورد adon هم این مسئله صادقه..آخه تیریپشون به تیریپ sf4 نمیخوره..
اتفاقاً به نظر من Guy خیلی به SF4 می‌خوره. کلاً کاراکترهای سری Alpha می‌تونن توی سری SF4 جا داشته باشن، اما از سری SF3 تقریباً هیچ‌کس مناسب 4 نیست. همین Ibuki هم که احتمالاً میاد تو بازی، لابد کلی زور زدن تا یه جوری جاش بــِـدن توی 4!

دوستان ببخشید منو نزینید این سوال رو میکنم
آیا میشه با نسخه کپیش آنلاین بازی کرد . ؟
یا فقط ارجینال باید باشه ( مثل garena نمیشه کپی خورش کرد . )

دوستان ببخشید منو نزینید این سوال رو میکنم
آیا میشه با نسخه کپیش آنلاین بازی کرد . ؟
یا فقط ارجینال باید باشه ( مثل garena نمیشه کپی خورش کرد . )
نه,متاسفانه یا خوشبختانه به لطف Windows Live و نبودن lanplay اصولا نمیشه بدون داشتن گیم اریجینال آنلاین بازی کرد.

البته یه راهی هست که اونم اصلا عملی نیست و fps رو کلی پایین میاره.دیگه با این کانکشن و پینگ ماها هم که خو اصلا فکر این قضیه رو هم نباید کرد !

خو بعده 500 سال ما هم نسخه اورجینال این بازی رو گرفتیم ولی به بزرگترین مشکل بازی که همون آنلاین بازی کردن هست رسیدم ! خدا رو شکر به آنلاین وصل نمی شه یکی از دوستان خواهشا راهنمایی کنه که حداقل مشکل من حل بشه در ضمن firewall هم بسته است ! استاید به دادم برسین :D !

cxvpy48flq9i2pjbixtd.jpg

مشکل یا از ISP ــه یا از مخابرات که به نظر من از مخابرات ــه:smartass:
مثلا من دیشب و امروز صبح میتونستم وصل شم ولی الان دیگه نمیتونم
البته همین که وصل نمیشه خوبه ها ! اگه وصل میشد از کار و زندگی می افتادم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or