Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
یه خبر خوش !:excited:
STEAM داره بازی SF IV رو با قیمت 10 $ داره میفروشه !!:thumbsup:
اونایی که میخوان بخرن سریع اقدام کنن چون فقط تا یک ژانویه 2010 میتونن با همین قیمت بخرن
به نظر من که واقعا ارزش خریدن داره :guitar:

سلم

می خواستم ببینم که چی جوری با هم بازی می کنین!

به ما هم یاد بدین Xlive مخصوص می خواد؟؟

حال گشتن تو صفحات قبل رو ندارم لطفا نگین برو صفحات قبل یا لینک بدین!

چند تا سوال

راستش من می خوام علاوه بر فی لانگ و آبل با یکی از کارکترهای فایربالی هم تمرین کنم. دلیلش هم اینه که این دو کاراکتر از خیلی جهات بهم شبیه هستن. هر چند آبل گرپلر هست و اینا ولی بهرحال بهم شبیه هستن. یه جایی هم می خوندم که آبل ترکیبی از فی لانگ و زانگیفه که خوشم اومد (البته این یارو زانگیف رو اعصاب منه، این چیه آخه). از بیسون هم خوشم میاد اما آستاروس گفت که این کاره نیستی:-/
منظورم از "فایربالی ها" کارکترهای شارژی نیست، منظورم ایناست: ساگات، گوکن، آکوما، ریو و کن.

آخرین ویرایش:
راستش من می خوام علاوه بر فی لانگ و آبل با یکی از کارکترهای فایربالی هم تمرین کنم.
اضافه کنم که منظورم از "فایربالی ها" کارکترهای شارژی نیست، منظورم ایناست: ساگات، گوکن، آکوما، ریو و کن. کدوم رو پیشنهاد میدید شما؟
فکر کنم همون Ryu رو تمرین کنی بهتر باشه. یه کاراکتر کلاسیک که هر چی لازم هست رو داره. کمبو هم به اندازه کافی داره و قشنگ با سیستم SF4 آشنات می‌کنه. اونقدرا آسون نیست، قشنگ باید تمرین و اینا هم داشته باشی.

فکر کنم همون Ryu رو تمرین کنی بهتر باشه. یه کاراکتر کلاسیک که هر چی لازم هست رو داره. کمبو هم به اندازه کافی داره و قشنگ با سیستم SF4 آشنات می‌کنه. اونقدرا آسون نیست، قشنگ باید تمرین و اینا هم داشته باشی.

نه می دونم آسون نیست. من هم می خوام یکی رو انتخاب کنم و باش تمرین کنم.
منظورت این بود که ریو توی این چند تا کرکتر از همه بهتره؟

منظورت این بود که ریو توی این چند تا کرکتر از همه بهتره؟
بین اون چهارتایی که گفتی، شاید بشه گفت Ken ضعیفتره. البته این چیزیه که بازیکن‌های Pro می‌گن، و سطحی که اونا بازی می‌کنن، با ما خیلی فرق داره :دی به خاطر همین هم هست که اون جدول رده‌بندی کاراکترها به نظرت عجیب میاد. برای ما، شاید Ken خیلی هم قوی باشه.

آستاروس گفت که این کاره نیستی
یادش بخیر ! به منم همینو میگفت:))
کلا واسه شروع همون Ryu به نظرم مناسبه.بعد اینکه خوب تو SF4 جا افتادی میتونی یکی دیگه رو برداری.
بستگی به خودت داره که چجوری میخوای بازی کنی ؟ هجومی-دفاعی-متعادل ؟
Abel و Fei Long واسه Damage زدن باید چسبیده به حریف باشن ! از دور کاری ازشون برنمیاد.
بین اون کاراکترهایی که گفتی بخوام مقایسه کنم یه نمه پست طولانی میشه.
راجع به آکوما : این یارو تقریبا هر چی بخوای داره فقط نمیشه رو Normal Move هاش زیاد تکیه کرد.بدی دیگه ای که داره Stamina بسیار کمشه.یه دونه FADC xx Ultra ریو تقریبا 70 % جونشو میبره.خلاصه کوچکترین اشتباه = مرگ :دی
گوکن : کلا از گوکن اطلاع زیادی ندارم.کلا خیلی با بقیه Shoto ها فرق داره،بنابراین واسه شروع اصلا توصیه نمیکنم
ساگات : مرد شماره 1 در SF4 ! چیز زیادی لازم نیس با ساگات یاد بگیری :دی یاد بگیر عقب واستی تایگر شات اسپم کنی و به موقع آپرکات بزنی :دی
ریو و کن : توضیح خاصی لازم نیس:دی فقط Ken یه جذبه خاصی داره که هر کی بار اول دستش به SF4 میخوره Ken رو ور میداره !! دلیلش بر هیچکس معلوم نیس :-؟
در کل اصول بازی رو با یه کاراکتر Basic (مثلا ریو ) یاد بگیر،بعد برو سراغ هر کی خواستی

(البته این یارو زانگیف رو اعصاب منه، این چیه آخه).

ما،دوستان خوبی برای هم میشیم:d

فقط Ken یه جذبه خاصی داره که هر کی بار اول دستش به SF4 میخوره Ken رو ور میداره !! دلیلش بر هیچکس معلوم نیس :-؟
نشنیدی میگن "مردا همیشه بلوده رو انتخاب میکنن" ؟:))

آخرین ویرایش:
آستاروس گفت که این کاره نیستی
چی میگین باا :d من کی گفتم این کاره نیستی ! من گفتم فعلا با همون fei long و abel که شروع کردی با همونا ادامه بده.
خو البته اگر می دیدین مثلا طرف با بایسن special move اسپم می کنه و هر دفعه هم 5 ثانیه دورخیز (:- ||) می کنه که شارژ کنه همینو می گفتین :d
می‌دونستی خود منم اولین باری که به 3rd Strike دست زدم، اولین کاراکتری که ورداشتم Ken بود
الان که فک می کنم منم توی 3rd Strike وقتی شروع کردم Ken ورمی داشتم.حتی اون موقع که شاد و خوشحال SF2 می زدم قدیما :d
جذبه خاصی داری :-؟

من فلسفه کارکترای شارژی رو خوب درک نکردم هنوز و مثلا buffer کردن و اینا رو درس بلد نیستم. اون که می بینی اونجوری میشه به خاطره اینه:)
درباره اون کارکترهای فایربال هم یه چیزایی بگم حالا. یکی اینکه اون آکوما فقط ظاهرش ترسناکه و با یه فوت می میره و این اصلا برای بازیکن کتک خوری مثه من مناسب نیس. .
درباره ی کن هم براتون بگم که بر عکس شما من اصن باهاش ارتباط برقرار نمی کنم، صداش هم خیلی ضایع اس وقتی می گه شوریوکن و اینا!

از همه با حال تر گوکن هست که شدیدا تکنیک هاش چشم نواز و مَشتی هست و بالاخره یاد می گیرم باهاش بازی کنم، حالا ببینید!
ریو کرکتر جذابی هست. ولی به نظرم تکنیک هاش خیلی ساده و معمولیه و همین هم نقطه ی ضعفشه.

اینها چکیده ای از عقاید و نظرات بازیکنی بود که هر چند سطح بازیش پایینه ولی شمّ خوبی داره، اعتماد به نفسش هم بالاس ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or