Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
ببخشید
ممکنه سوالم یه کم مبتدی باشه یا شایدم تکراری ولی لطفا جواب بدین
وقتی محفظه ی انتقام یا قدرت پر میشه باید چه دکمه هایی رو بزنم تا از فن مخصوص استفاده کنم؟؟؟

یکی منو راهنمایی کنه :(( اول اینکه من یه استیک از همین 4,5 تومنیا دارم وصل که می کنم و وقتی بازی رو اجذا می کنم جفتشون (استیک و کیبورد) باهم یه کار می کنن یعنی جزو یه پلیر حساب میشن تو controller setting قبل بازی هم که میرم فقط یه استیک رو شناخته. تو vs mode هم که میرم باز هم کیبورد هم استیک سمت چپی رو تغییر میدن. این یک ! دوم اینکه با اونکه گرافیکم 9800GT هستش ولی رزولوشن از 1024 بیشتر نداره و کلا غیر فعاله :(

یک خبر نسبتاً داغ.
استیم آخر این هفته (یعنی شنبه و یکشنبه، 5 و 6 سپتامبر)، Street Fighter 4 رو به نصف قیمت می‌فروشه، یعنی 19.99 دلار.

اگه کسی میخواد SF4 اوریجینال بخره، الان وقتشه.

نگران دانلود بازی نباشید. احتیاجی به دانلود کل بازی از استیم ندارید. ما کمکتون می‌کنیم بدون دانلود کردن، بازی رو روی استیم راه بندازین.

فقط اگه میخواین از طریق بازی‌سنتر بازی رو سفارش بدین، سعی کنین شنبه اقدام به خرید کنین، چون از موقعی که پول رو به حساب میریزین تا موقعی که خرید واسه‌تون انجام میشه، ممکنه 24 ساعت طول بکشه.

یکی منو راهنمایی کنه :(( اول اینکه من یه استیک از همین 4,5 تومنیا دارم وصل که می کنم و وقتی بازی رو اجذا می کنم جفتشون (استیک و کیبورد) باهم یه کار می کنن یعنی جزو یه پلیر حساب میشن تو controller setting قبل بازی هم که میرم فقط یه استیک رو شناخته. تو vs mode هم که میرم باز هم کیبورد هم استیک سمت چپی رو تغییر میدن. این یک ! دوم اینکه با اونکه گرافیکم 9800GT هستش ولی رزولوشن از 1024 بیشتر نداره و کلا غیر فعاله :(

منم این مشکلو دارم

خوب بلاخره بعد از تلاش های فراوان تونستیم مشکلی که در آنلاین شدن بازی بود حل کنیم و کارمون حل شه :biggrin1:
و امروز یک تمرینی کنیم میرسیم سراغ حمیدوس عزیز و بابک و LeonSM :biggrin1:
دیشب با بروبچ انگلیس یک 5 دستی زدیم به خودمون امیدوار شدیم :)
ممنون از کمک های حمیدوس عزیز :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or