Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
بچه ها یه مسابقات حضوری بزاریم خیلی حال میده(Face 2 Face)
اگه یکی از بچه ها پایه باشه یه اسپانسر گیر بیاره و مسابقه رو یکم رسمیش بکنیم.
فک کن عجب تورنمنتی بشه مکان مسابقات ابتدا مراکز استان ها بعدش هم فینال تو پایتخت(تهران).
یه درصد هم احتمال برگزاریش باشه بازم بنظرم ارزش داره.
اساتید اگه نظری چیزی دارن بگن
طرحت خیلی چیزه...یعنی غیر ممکنه !
گفتی مراکز استان !...من فکر میکنم تو استان خودمون به زور 10 نفر پیدا بشه که SF بازی کنن !
اصلا بیخیال هنوز مونده تا SF بین ملت جا بیفته !
در وضع کنونی SF به عقیده ی بسیاری ->:sick:
:biggrin1:

بچه ها یه مسابقات حضوری بزاریم خیلی حال میده(Face 2 Face)
اگه یکی از بچه ها پایه باشه یه اسپانسر گیر بیاره و مسابقه رو یکم رسمیش بکنیم.
فک کن عجب تورنمنتی بشه مکان مسابقات ابتدا مراکز استان ها بعدش هم فینال تو پایتخت(تهران).
بله...
احساس نمی‌کنی که یه‌ریزه داری بـــیـــش از حد آرمانی فکر می‌کنی؟ :thinking:

فکر کنم در قرن 21 هستیم ! وقتی می شه اورجینال خرید و خوشحال تو خونه بازی کرد چرا حضوری باشه بعدش هم من دلم نمی یاد امیر رو جلوی جمع Perfect کنم ! تازه جلوی جمع هم که نمی شه کپل خورد ! تنها خوراکی که تو استریت فایتر حواس آدم رو پرت نمی کنه :دی و خیلی هم فاز می ده همین کپل یا آبنبات چوبی خودمون هست :دی

بببنید عزیزان چیز بخوردن اونایی که بگن استریت فایتر :sick:
در ضمن ما شهرستانی ها برا یه 128 باید 80 تومن برا یه اشتراک ای دی اس ال کنار بزاریم.دو هفته هم بازی رو دانلود کنیم بعدش اگه شرایط جور بشه و دیتا این قد قطع و وصل نشه تازه میتونیم بیایم شرکت کنیم.در ضمن کسانی هم که استریت فایتر بازی میکنن اون قدرم کم نیستنا؟!!؟!!!
برا حالت آرمانی هم باید یکم زحمت کشید نمی گم کار راحتیه ولی میشه بخدا

کمک

آقا کسی هست که به من تمام علامت های نا معلومی که توی کمبو لیست هستشو به من بگه . مثلا : نیم دایره ، 2 تا نیم دایره که کناره همن و توی ultra وsuper استفاده می شن و .... :boxing:

آقا کسی هست که به من تمام علامت های نا معلومی که توی کمبو لیست هستشو به من بگه . مثلا : نیم دایره ، 2 تا نیم دایره که کناره همن و توی ultra وsuper استفاده می شن و .... :boxing:
به 3 یا 4 صفحه قبل مراجعه کنید همه کمبوها اونجا اموزش داده شدند

این پستها رو ببین!!
258 و 260 و 293

به دوست عزیزی هم که پست اول رو زده (LeonSM) پیشنهاد کردم که این پستها رو قرار بده تا دگه کسی دچار سردرگمی نشه!!

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=737344&postcount=260http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=737344&postcount=260http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=688211&postcount=293

با سلام من اولش با این بازی مشکل داشتم خیلی کند بالا می اومد درایور کارت گرافیکم رو اپدیت کردم مشکل حل شد اما یوهو بعد از یکی 2 مسابقه به شدت افت فرین پیدا می کنه دز حالی که دستگام قویه و رو بالاترین تنظیمات بازی رو بالت می اره
ممکنه از کرک م باشه اگه میشه لینک یه کرک خوب رو بدین

غیر از کیبورد یه کنترلر دیگه باید داشته باشین
ابتدا از Options میرین به Assign 1P Controller (?) و یه دکمه از کیبورد رو میزنین.
بعد باید از منوی اصلی بری حالت Versus Mode و از اونجا Player vs Player رو انتخاب میکنین
همین فقط :-"

ولی من وقتی این کارو میکنم فقط کیبورد کار میکنه و دسته ها دیگه کار نمیکنن در ضمن من دو تا دسته دارم
همون اول که بازی رو اجرا می کنی و Launcher میاد یه قسمت Controller Setting هست که از اونجا می تونی پد رو بشناسونی به بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or