Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
با سلام من این بازی رو ویختم ولی بازی به طرز عجیبی کند اجرا میشه با اینکه دستگاه من نصبتا خوبه و با هیچ بازیه دیگه ای مشکل کندی رو ندارم به نظرتون مشکل از کجاست
ram 4gb-vga 960 gt 1,5 gb far cry2 edition - os xp

با سلام من این بازی رو ویختم ولی بازی به طرز عجیبی کند اجرا میشه با اینکه دستگاه من نصبتا خوبه و با هیچ بازیه دیگه ای مشکل کندی رو ندارم به نظرتون مشکل از کجاست
درایور کارت گرافیک ..........

در قسمت PC Settings گزینه Frame rate رو از Variable به Fixed تغییر بده! احتمالا مشکلت حل میشه!!;)

با تشکر مشکل از درایور کارت گرافیک بود اپدیت کردم درست شد خدایی این درایور خیلی تاثیر داره الان رو بالاترین تنظیمات به راحتی اجرا می شه

واقعا متاسف می شم وقتی این نظر ها یا به اصطلاح نقدها رو می بینم !
در یکی از وبلاگ ها نوشته شده یکی از مشکلات این بازی نداشتن گارد هست ! Loooooooooooool ! و گفته گرافیک بازی هم خیلی افتضاح هست یا بگه بعضی از فنها اصلا اجرا نمی شه انطوری که تو راهنمای بازی گفته شده ! واقعا خوندن داره ! البته اگه مثل من طرفدار این بازی باشین خونتون بجوش می یاد !
ببین این تکن چه بر سر این ملت آورده که می گن استریت فایتر مسخره هست ! باید به این ها گفت شما برو Paul رو بردار که 24 ساعته باهاش فینشر در سطح خوشحال بزنی !

http://gameinformation.mihanblog.com/post/109

کاراکتر های واقعا اغراق آمیز. در بعضی جاها انقدر اغراق شده که عضلات کاراکترها درون همیدگر فرو می روند !
حرکات خیلی پیچیده طراحی شده اند. یعنی برای هر حرکت شما باید مجموعه ای از کلید ها را با هم فشار دهید.
یکی از کلید های ترکیبی که خودم نتونستم پیدا کنم ←(charge)→ + P هست ! فکر می کنم منظورش اینه که کلید های چپ و راست رو باهم فشار بدید تا شارژ بشه ولی این کار عملاً غیر ممکنه ! اگر شما پیدا کردید به من هم بگید.
کار با کلید ها انقدر دشوار است که سایت Game Spot برای حرکات ، یک Manual آموزشی تهیه کرده است !
باگ خاصی در بازی دیده نمیشه بجز چیزهای معمول مثل گیر کردن های جزئی ، رد شدن از موانع و … .
به نوعی میشه گفت کار خیلی بچه گانه شده
واقعا ما اگه این منتقدها رو نداشتیم چیکار میکردیم؟! =))

LOL !!
دلم میخواد یه Raging Demon رو اون به اصطلاح منتقد اجرا کنم !:biggrin1:
کلا سروکله زدن با این ملت فایده نداره.اینا رو شکنجه هم کنی باز Tekken Tekken میکنن!

در طول بازی هم با هر کارکتر چند دست مختلف را مبارزه می کنید تا به قولی به غول آخر بازی می رسید.

می خوام بدونم مثلا king of fighters یا تکن به کجا ختم می شن !

راحی مدل ها در کل قابل قبول است ولی بافت های آن مقداری خشک است که این طراحی هنری گرافیک رامقداری خدشه دار می کند.

بله بله ! مثلا بافت های بدنی abel خیلی خشک بود و هیچ تحرکی در این هیکل نمی شه دید !

صدای بازی هم تعریف آنچنانی ندارد دیالوگ ها تکراری و خیلی محدود هستند

بله چون همه می دونید که واژه هادوکین در طول زمان تغییر کرده و باید در این باید هادوگیرا بالا تلفظ می شد برای همین تکراری بود :دی

ازی نام استریت فایتر را به دوش می کشد

آخه قرار بود تکن6 رو کپکام بسازه ولی شبیه به استریت فایتر درش آورده بود !

حدود 25 نوع دکمه مختلف در بازی وجود دارد

لول :دی

تمام این دکمه ها روی joystick جا نمی شود

والا الان که من 54 بازی کردم ! تو این 54 ساعت تمامی دکمه ها روی دسته بازیم جا شد ! حتما مال ایشون کلا یک بالا و پایین و دو تا دکمه بیشتر نداشته !

در کل باید گفت لــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or