من این اخبار رو همون روز میبینم یعنی تو تمام صفحات اجتماعی SF رو دنبال میکنم و نتفیکیشن همه روشنه که خبری شد سریع بفهمم
کسی نذاشته بود و منم الان دیدم توی یوتیوب
Tasty Steve و جیمز چن کبیر هم اضافه شدن برای گزارش(!) کردن
ولی خب ملت همچنان دوس دارن Yipes هم اضافه بشه ولی در کل خوب دارن پیش میرن
اگه SFV بود، یکی رو مجانی میذاشتن و بقیه رو باید میخریدی
کلا تو بازیسنتر تنها چیزایی که تاپیک فعال دارن اکشن ادونچر سوم شخص هست با گنشین ایمپکتمن این اخبار رو همون روز میبینم یعنی تو تمام صفحات اجتماعی SF رو دنبال میکنم و نتفیکیشن همه روشنه که خبری شد سریع بفهمم
از اونور تا مغازه خلوت شد خودم تحقیقات میدانی رو شروع میکنم و تو سایت ها و یوتیوب دنبال لیک ها و اخبار جدید میگردم
ولی چون دیدم اینجا از هر 10 تا پست 6 تاش مال منه دیگه نمیفرستم و کمش کردم گفتم زیادیش رو مخ بقیه ست
اخرین باری که انلاین بازی را تست کردم حدود دو سال پیش بود که همین مشکل شما را داشتم یا مچ پیدا نمیکرد یا وضعیت کانکشن یک خط بود ! این در صورتی بود که موقع ریلیز بازی هیچ مشکلی نداشتم و حتی رنک هم بازی میکردم . پیگیر که شدم متوجه شدم به خاطر بستن دسترسی به یکسری پورت ها هست که ISP به ISP متفاوت هست .دوستان یه موضوعی شاید هم اینجا جاش نباشه ولی خوب یه جوری ربطش میدم به این بازی که بشوره ببره
بچه هایی که SFV رو بازی کردید بیاید از آنلاینش بگید
چون من شهرستان زندگی میکنم اون زمان که بازی اومد و خریدم نتونستم آنلاین بزنم چون نت منطقه ما خیلی آشغاله اون زمان 3G بود
دیروز بعد از 6 سال گفتم آقا حالا که 4G+ اومده پینگم تو بقیه بازی ها هم حدود 130 هستش، منم هایپ SF6 هستم فعلا اینو آنلاین میزنم تا اون یکی بازی بیاد دوباره بازی رو گذاشتم تو دستگاه که یه دست آنلاین بزنم دیدم وضعیت باز همونه
الان چند مسأله هست
نت من مشکل داره یا کلا استریت فایتر آنلاینش داغونه؟
کسی بازی کرده؟
و در آخر خدا کنه سرور های SF6 اینجوری نباشه وگرنه داغون میشم