میگم که میتونی زمانبندی کامل مسابقات برای بازیهای مختلف رو به وقت خودمون بذاری؟ حالا یا اینجا یا تاپیک دیگه
خب پس من تا قبل شروع شدن مسابقات همشون رو همونجا میذارم.بیاید تو کامیونیتی فایتینگ اونجا تک تک میذاریم دیگه، همش باهم طول میکشه.
مثلا ساعت ده شب شروع میشه غرفه ها و پنل ها، و راند یک همه بازی ها بجز Tekken.
Fighting Games Community
گیرم evo رو اونجا دیدیمخب پس من تا قبل شروع شدن مسابقات همشون رو همونجا میذارم.
خدا خیرت بدهتوییتر کپکام آلمان تصاویر کرکتر ها رو زود به هنگام منتشر کرد.
View attachment 267418
The sadist
Juri is still a thrill seeker and takes great pleasure in destroying her enemies. Her main motivation used to be revenge against M. Bison, but since his fall in Street Fighter 5, all she cares about is the next thrill.
View attachment 267419
The Ninja
Kimberly invited herself to be Guy's student in the art of bushinryu. She is infatuated with 80's pop culture, which is why she always carries a portable cassette player with her.
آقا هر وقت بازی اومد و اسکین کلاسیک Ken معرفی شد من شخصا روی هر پلفترمی خواستید اسکینش رو میخرم و تقدیمتون میکنم. کلا این حجم از نگرانی طرفدارا بابت افسردگی یه کارکتر غیرطبیعیه. شایدم من دارم یکم نامهربون برخورد میکنم، ولی به نظرم این تیپ خسته ای که داخل تصاویر لیک شده داشت خیلی بهش میاد!واقعا صبر کردن واسه این بازی سخت شده
طراحی کراکتر ها یکی از یکی خفن تر
سوپر موو ها همه زیبا
استیجی که جوری توش معرفی شد هم خیلی زیبا بود
واقعا همه شخصیت ها خوشگل طراحی شدن غیر از این Ken بدبخت که شده مثل کارتون خواب ها که امیدوارم کلیپ کذایی فیک باشه و اونم هم به همین زیبایی طراحی شده باشه
و در آخر امیدوارم بین معرفی شخصیت ها وقفه نندازن و همینطوری رگباری شخصیت معرفی کنن
نفرماییدآقا هر وقت بازی اومد و اسکین کلاسیک Ken معرفی شد من شخصا روی هر پلفترمی خواستید اسکینش رو میخرم و تقدیمتون میکنم. کلا این حجم از نگرانی طرفدارا بابت افسردگی یه کارکتر غیرطبیعیه. شایدم من دارم یکم نامهربون برخورد میکنم، ولی به نظرم این تیپ خسته ای که داخل تصاویر لیک شده داشت خیلی بهش میاد!