والا با هایپی که از روز اول آنونس تا همین الان نشون دادی، فکر نمی کنم اینطوری هم راضی بشی و فقط ریلیز بازی می تونه هایپ دونتو نجات بدهکاش ماهی یه باری یه شخصیت معرفی میکردن و مثل گایل از سوپر موو ها و کمبو هاشون رو نمایی میشد
مردیم از بی خبری
درحدی خمارم که دیشب خاب سوپر موو Ken رو دیدم خواب دیدم 7 گاو لاغ چیز ببخشید...والا با هایپی که از روز اول آنونس تا همین الان نشون دادی، فکر نمی کنم اینطوری هم راضی بشی و فقط ریلیز بازی می تونه هایپ دونتو نجات بده
چند ساعت دیگه مونده. قبلش یه پنل برای باقی بازیای کپکام دارن که ساعتش 00:15 همین امشب هست و توسط مگی رابرترسون، بازیگر Lady D اجرا میشه.خبری نشد؟ امروز روز موعوده دیگه 22 جولای
خبری نشد؟ امروز روز موعوده دیگه 22 جولای
خب... از لحاظ معرفی جدید که خبر خاصی نشد آنچنان. فقط اسکین قدیمی ریو، گایل و چون لی رو توی SF6 نشون دادن که هر چند همشون خوب بنظر میرسن ولی به هر حال اسکین هایی هستن که قبلا دیدیم:چند ساعت دیگه مونده. قبلش یه پنل برای باقی بازیای کپکام دارن که ساعتش 00:15 همین امشب هست و توسط مگی رابرترسون، بازیگر Lady D اجرا میشه.
پنل مربوط به استریت فایتر هم ساعت شروعش 01:30 هست و اینطور که من فهمیدم حدودا طولش یک ساعته. به امید دیدن تریلر رونمایی از Cammy به همراه گیمپلی.
خوب همونطور که مستحضر هستید من انتظار داشتم یه cammy یا Deejay معرفی بشه که متاسفانه نشدخب... از لحاظ معرفی جدید که خبر خاصی نشد آنچنان. فقط اسکین قدیمی ریو، گایل و چون لی رو توی SF6 نشون دادن که هر چند همشون خوب بنظر میرسن ولی به هر حال اسکین هایی هستن که قبلا دیدیم:
برای لوک و جیمی هم یه اسکین جدید نشون دادن:
اما خبر خوب اینکه کمتر از دو هفته دیگه Evo 2022 آغاز میشه (14 مرداد) و حضور SF6 هم از مدت ها پیش تایید شده... انتظار میره بازی اونجا دیگه حضور پررنگی داشته باشه و شخصیتای جدید رو معرفی کنن.
خب برنامه زمانبندی Evo اعلام شده و پنل SF 6 فردا صبح ساعت 5 صبح شروع میشه. گفتن کپکام معرفی های جدیدی داره که خب امیدوارم اینبار دیگه Ken و Cammy رو بهمون نشون بدن.
بیاید تو کامیونیتی فایتینگ اونجا تک تک میذاریم دیگه، همش باهم طول میکشه.