والا با هایپی که از روز اول آنونس تا همین الان نشون دادی، فکر نمی کنم اینطوری هم راضی بشی و فقط ریلیز بازی می تونه هایپ دونتو نجات بدهکاش ماهی یه باری یه شخصیت معرفی میکردن و مثل گایل از سوپر موو ها و کمبو هاشون رو نمایی میشد
مردیم از بی خبری![]()
درحدی خمارم که دیشب خاب سوپر موو Ken رو دیدم خواب دیدم 7 گاو لاغ چیز ببخشید...والا با هایپی که از روز اول آنونس تا همین الان نشون دادی، فکر نمی کنم اینطوری هم راضی بشی و فقط ریلیز بازی می تونه هایپ دونتو نجات بده![]()
چند ساعت دیگه مونده.خبری نشد؟ امروز روز موعوده دیگه 22 جولای![]()
خبری نشد؟ امروز روز موعوده دیگه 22 جولای![]()
خب... از لحاظ معرفی جدید که خبر خاصی نشد آنچنان.چند ساعت دیگه مونده.قبلش یه پنل برای باقی بازیای کپکام دارن که ساعتش 00:15 همین امشب هست و توسط مگی رابرترسون، بازیگر Lady D اجرا میشه.
پنل مربوط به استریت فایتر هم ساعت شروعش 01:30 هست و اینطور که من فهمیدم حدودا طولش یک ساعته. به امید دیدن تریلر رونمایی از Cammy به همراه گیمپلی.![]()
خوب همونطور که مستحضر هستید من انتظار داشتم یه cammy یا Deejay معرفی بشه که متاسفانه نشدخب... از لحاظ معرفی جدید که خبر خاصی نشد آنچنان.فقط اسکین قدیمی ریو، گایل و چون لی رو توی SF6 نشون دادن که هر چند همشون خوب بنظر میرسن ولی به هر حال اسکین هایی هستن که قبلا دیدیم:
برای لوک و جیمی هم یه اسکین جدید نشون دادن:
اما خبر خوب اینکه کمتر از دو هفته دیگه Evo 2022 آغاز میشه (14 مرداد) و حضور SF6 هم از مدت ها پیش تایید شده... انتظار میره بازی اونجا دیگه حضور پررنگی داشته باشه و شخصیتای جدید رو معرفی کنن.![]()
خب برنامه زمانبندی Evo اعلام شده و پنل SF 6 فردا صبح ساعت 5 صبح شروع میشه. گفتن کپکام معرفی های جدیدی داره که خب امیدوارم اینبار دیگه Ken و Cammy رو بهمون نشون بدن.![]()
بیاید تو کامیونیتی فایتینگ اونجا تک تک میذاریم دیگه، همش باهم طول میکشه.