Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
کاش ماهی یه باری یه شخصیت معرفی میکردن و مثل گایل از سوپر موو ها و کمبو هاشون رو نمایی میشد:D
مردیم از بی خبری(:|
والا با هایپی که از روز اول آنونس تا همین الان نشون دادی، فکر نمی کنم اینطوری هم راضی بشی و فقط ریلیز بازی می تونه هایپ دونتو نجات بده :D

والا با هایپی که از روز اول آنونس تا همین الان نشون دادی، فکر نمی کنم اینطوری هم راضی بشی و فقط ریلیز بازی می تونه هایپ دونتو نجات بده :D
درحدی خمارم که دیشب خاب سوپر موو Ken رو دیدم خواب دیدم 7 گاو لاغ چیز ببخشید...:))
خواب دیدم یه شوروکن آتیشی میزد دور خودش میچرخید میرفت بالا و آتیش سر مشتش شکل یه اژدهای گنده بود :D
یه چیز عجیبی
و درکل من این هایپ های قبل بازی و لیک ها و معرفی شخصیات رو خیلی دوست دارم و سر هیچ بازی هم واسه عرضه ش عجیه ندارم چون معتقدم
بذار بازی طول بکشه ولی شاهکار تحویل بدن(شاهکار هم نبود نبود ولی گند نزنن مثل سایبرپانک و استریت فایتر قبلی.البته جفتشون با آپدیت اوکی شدن ولی هایپه مرد)

• Smile
Reactions: Destro and .Amirone
خبری نشد؟ امروز روز موعوده دیگه 22 جولای :D
چند ساعت دیگه مونده. :D قبلش یه پنل برای باقی بازیای کپکام دارن که ساعتش 00:15 همین امشب هست و توسط مگی رابرترسون، بازیگر Lady D اجرا میشه. :))

پنل مربوط به استریت فایتر هم ساعت شروعش 01:30 هست و اینطور که من فهمیدم حدودا طولش یک ساعته. به امید دیدن تریلر رونمایی از Cammy به همراه گیمپلی. :D

خبری نشد؟ امروز روز موعوده دیگه 22 جولای :D
چند ساعت دیگه مونده. :D قبلش یه پنل برای باقی بازیای کپکام دارن که ساعتش 00:15 همین امشب هست و توسط مگی رابرترسون، بازیگر Lady D اجرا میشه. :))

پنل مربوط به استریت فایتر هم ساعت شروعش 01:30 هست و اینطور که من فهمیدم حدودا طولش یک ساعته. به امید دیدن تریلر رونمایی از Cammy به همراه گیمپلی. :D
خب... از لحاظ معرفی جدید که خبر خاصی نشد آنچنان. :D فقط اسکین قدیمی ریو، گایل و چون لی رو توی SF6 نشون دادن که هر چند همشون خوب بنظر میرسن ولی به هر حال اسکین هایی هستن که قبلا دیدیم:
برای لوک و جیمی هم یه اسکین جدید نشون دادن:

اما خبر خوب اینکه کمتر از دو هفته دیگه Evo 2022 آغاز میشه (14 مرداد) و حضور SF6 هم از مدت ها پیش تایید شده... انتظار میره بازی اونجا دیگه حضور پررنگی داشته باشه و شخصیتای جدید رو معرفی کنن. :-"

خب... از لحاظ معرفی جدید که خبر خاصی نشد آنچنان. :D فقط اسکین قدیمی ریو، گایل و چون لی رو توی SF6 نشون دادن که هر چند همشون خوب بنظر میرسن ولی به هر حال اسکین هایی هستن که قبلا دیدیم:
برای لوک و جیمی هم یه اسکین جدید نشون دادن:

اما خبر خوب اینکه کمتر از دو هفته دیگه Evo 2022 آغاز میشه (14 مرداد) و حضور SF6 هم از مدت ها پیش تایید شده... انتظار میره بازی اونجا دیگه حضور پررنگی داشته باشه و شخصیتای جدید رو معرفی کنن. :-"
خوب همون‌طور که مستحضر هستید من انتظار داشتم یه cammy یا Deejay معرفی بشه که متاسفانه نشد
اینکه بازیکن های قدیمی اسکین قدیمی دارن خیلی خوبه چون قطعا خیلی از ما Ken main ها شاید با قیافه جدیدش حال نکنیم و میتونیم با اسکین قدیمیش برداریم(البته من آدمی هستم که با واقعیت بیشتر حال میکنم یعنی اگه کارگردان تصمیم گرفته Ken این شکلی بشه و شبیه بی خانمان بدبخت معتاد باشه پس با همین بازی میکنم😁) ولی بودن اسکین قدیمی خالی از لطف نیست

• Like
Reactions: Ludens
دوستان دیشب یه کلیپ دیدم که تو اون درمورد کنترل مودرن بازی صحبت میکرد که جالب بود،قطعا من از این این تنظیمات استفاده نمیکنم چون آشغاله و حس خوب بازی رو ازت میگیره(این مسخره بازی ها چیه بازی باید اینجوری باشه که موقع هدوکن شل دست بازی در بیاری اشتباها شوریکن بزنی حریف پارت بکنه😁) ولی در کل دیدن کلیپه خالی از لطف نیست

• Like
Reactions: ps3_360_wii
خب برنامه زمانبندی Evo اعلام شده و پنل SF 6 فردا صبح ساعت 5 صبح شروع میشه. گفتن کپکام معرفی های جدیدی داره که خب امیدوارم اینبار دیگه Ken و Cammy رو بهمون نشون بدن. :D

خب برنامه زمانبندی Evo اعلام شده و پنل SF 6 فردا صبح ساعت 5 صبح شروع میشه. گفتن کپکام معرفی های جدیدی داره که خب امیدوارم اینبار دیگه Ken و Cammy رو بهمون نشون بدن. :D

میگم که میتونی زمانبندی کامل مسابقات برای بازی‌های مختلف رو به وقت خودمون بذاری؟ حالا یا اینجا یا تاپیک دیگه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or