این شبا همه خواب فیزیک این بازیو میبینن تو خواب اسب رونینوبعضى بازيا اين فيزيك و انيميشن رو ببينن از اون اسبى كه طراحى كردن خجالت بكشن
من بعد از دیدن ویدیو بانوفکر کنم یوشیدا بعد گندی که سر دیمن سولز زد دیگه پشت دستش رو داغ کرده
دمش گرم واقعا .
Goty 2024 رو ببینین ، فقط قبلش یک زیرزبونی ، قرص فشاری چیزی بزارید دم دست باشه
View attachment 331138
سطح استودیوی بدبخت رو در حد این ویدئوهای آموزشی ساز آوردی پایینحالا اینکه شخصیت ها رو مثل زمان ps2 داران کاوایی و زیبا میسازن که باعث خوشحالی هست ولی اصلا تابلو به عمد با نشون دادن باسن میخوان برداران عشق گلنار رو تشویق به خرید کنن یه جوریه
خیلی بچه هارو دست کم گرفتی .به نظر من وقتی بازی به دستتون رسید بازی کردین، شبا رو شکم نخوابید
گوتی به ترکی همون معنی میده که همه روش زوم کردنگوتی
راه دوری نمیخواد بریحالا اینکه شخصیت ها رو مثل زمان ps2 داران کاوایی و زیبا میسازن که باعث خوشحالی هست ولی اصلا تابلو به عمد با نشون دادن باسن میخوان برداران عشق گلنار رو تشویق به خرید کنن یه جوریه
آقا...راه دوری نمیخواد بری
Nier که یکی از بهترین بازی های دنیاس حتی از این هم باسن مبارک رو بهتر طراحی کرده
دقیقا موقع بالا رفتن از نردبون من خودم چند ساعت معطل میشدم تا جوری از نردبون برم بالا که فقط شورت سفید ایشون رو از زیر دامن ببینم
قضیش پیچیدست و توضیحات اینجاست کامل نگاه کنید...این روزها کمتر استودیویی این قدر خوش ذوق پیدا میشه.
خیلی دوست دارم این بازی بیشتر از چیزی که باید موفق بشه که استودیوهای دیگه هم یک تکونی به خودشون بدن تا دیگه کمتر از این کرکترهایی که معلوم نیست جنسیتش چیه به خورد پلیر بدن.
یک استودیو اینطوری ، یکی دیگه هم فرگشت معکوس انجام میده و ترکیب نئاندرتال-شامپانزه رو جای شخصیت میخواد به خورد پلیر بده.
جاش اینجا نیست ولی اگه اون بازی بیاد و کرکتر همینی که معرفی کردن باشه باید یک ماد ساخته بشه که کلا بازی رو اول شخص کنه و همینطور شخصیت رو لال که نشه هیچ ردی ازش تو بازی پیدا کرد.
تو Nier یه لباسی تن کارکتر بود که مدل کاسپلی رایج هم تو ژاپن هست باز هم باید دنبال اصل داستان میگشتی. این اصلا هیچی نداره کاملراه دوری نمیخواد بری
Nier که یکی از بهترین بازی های دنیاس حتی از این هم عقب مبارک رو بهتر طراحی کرده
دقیقا موقع بالا رفتن از نردبون من خودم چند ساعت معطل میشدم تا جوری از نردبون برم بالا که فقط البسه زیر سفید ایشون رو از زیر دامن ببینم