هشتاد در صد وزنش توی کمر به پایینش جمع شده.فقط چهره ی بانو یجوریه انگار ۱۵ ساله اس (و البته یکمم یبس!) کاش ایشون به عنوان کاراکتر اصلی می بود:
View attachment 330754
اون لباس رو دارهنمیشه همون لباس اولی رو براش بزاریم ؟ حتما باید لباسش عوض بشه؟
نه اشتباه نکن کمر به بالا هم درصد بالایی داره!هشتاد در صد وزنش توی کمر به پایینش جمع شده.
از همه چیش تعریف کردی به جز جلب کننده اصلینمایش قبلی سونی را که میدیدم اون بخش تریلر این بازی را هی تند تند اسکیپ میکردم میگفتم این دیگه چه بازیه چرندی هست.
دمو را که بازی کردم قشنگ کف کردم
عجب چیزی بود خیلی خفن بود.طراحی محیط شهریش + موسیقیش + فینیشرهای اختصاصی باس هاش + هک ان اسلشش برای منی که فن دویل مکرای و فاینال فانتزی هستم + داستان احساسی و غمنامش + درخت اسکیلش + گرافیکش + فریم ثابتش و… همه و همه پرفکت بودن در حد امتیاز 9 .
خیلی لذت بردم و منی که سر سوزنی این بازی برام اهمیت نداشت قطعا دی وان میخرمش
بنظر من این بازی اگه سر چیزای غیرگیمی ازش نمره کم نکنن قاعدتا باید نمرات خیلی خوبی بگیره. حدسم بالای ۸۰ و دور بر ۸۵ هست.ظاهرا بازی قرار بوده یه چیز کوچیک و جمعو جور باشه تا اینکه عمو Shuhei Yuehida میره و پروتوتایپ اولیه رو تست میزنه و یک نه صد دل عاشق بازی میشه و میگه آقا بنویس قرارداد رو. دیگه تو سونی و PS هم کیه که رو حرف ایشون حرف بزنه سونی متعهد میشه به ساپورت کامل ازشون. مارکتینگ و Full QA Testing و ابزار لازم از طرف باقی استودیوهاشون. منبع الهامشون یه انیمهی دهه ۹۰ی بوده. ۶۰٪ بازی فول اکشنه و ۴۰٪ دیگه مربوط به داستان و روایتش و باقی چیزا. شروع بازی خطی خواهد بود تا زمانی که به شهر برسید و ازونجا تازه بازی شروع میشه. بازی بیشتر از ۲۰ باس فایت داره. از فایتای معمولی که دیدیم بگیر تا مبارزاتی شبیه به باسهای شَدو آو کالوسوس! بیشتر از ۳۰تا اوتفیت داریم. اکسسوریهایی مثل عینک خواهیم داشت و همچین مدل موهای مختلف برای ایو که همگی کازمتیک هستن و هیچ تاثیری رو گیمپلی ندارن.
https://www.reddit.com/r/stellarblade/s/czEfh24mvn
اومدن بازی روی PC دریچههای زیادی رو باز میکنه. انقدر تابلوـه که حتی لازم نیست ته جمله بزنم IYKWIMیه کاربر رفته درخواست انتشار بازی Stellar Blade روی pc کرده بعدش اکانت رسمی بازی اومده این کامنت رو لایک کرده
View attachment 330876
اون دریچه های جدید رو من مطمئنم خود سازنده ها در حال ساخت بازی داشتن استفاده میکردن ازشاومدن بازی روی PC دریچههای زیادی رو باز میکنه. انقدر تابلوـه که حتی لازم نیست ته جمله بزنم IYKWIM
فکر کنم یوشیدا بعد گندی که سر دیمن سولز زد دیگه پشت دستش رو داغ کردهظاهرا بازی قرار بوده یه چیز کوچیک و جمعو جور باشه تا اینکه عمو Shuhei Yushida میره و پروتوتایپ اولیه رو تست میزنه و یک نه صد دل عاشق بازی میشه و میگه آقا بنویس قرارداد رو. دیگه تو سونی و PS هم کیه که رو حرف ایشون حرف بزنه سونی متعهد میشه به ساپورت کامل ازشون. مارکتینگ و Full QA Testing و ابزار لازم از طرف باقی استودیوهاشون. منبع الهامشون یه انیمهی دهه ۹۰ی بوده. ۶۰٪ بازی فول اکشنه و ۴۰٪ دیگه مربوط به داستان و روایتش و باقی چیزا. شروع بازی خطی خواهد بود تا زمانی که به شهر برسید و ازونجا تازه بازی شروع میشه. بازی بیشتر از ۲۰ باس فایت داره. از فایتای معمولی که دیدیم بگیر تا مبارزاتی شبیه به باسهای شَدو آو کالوسوس! بیشتر از ۳۰تا اوتفیت داریم. اکسسوریهایی مثل عینک خواهیم داشت و همچین مدل موهای مختلف برای ایو که همگی کازمتیک هستن و هیچ تاثیری رو گیمپلی ندارن.
فکر کنم آخرین مدیر از نسل قدیم سونی یوشیدا باشه. خدا کنه فعلا سایه عزیزش بالا سر برند بمونهظاهرا بازی قرار بوده یه چیز کوچیک و جمعو جور باشه تا اینکه عمو Shuhei Yushida میره و پروتوتایپ اولیه رو تست میزنه و یک نه صد دل عاشق بازی میشه و میگه آقا بنویس قرارداد رو. دیگه تو سونی و PS هم کیه که رو حرف ایشون حرف بزنه سونی متعهد میشه به ساپورت کامل ازشون. مارکتینگ و Full QA Testing و ابزار لازم از طرف باقی استودیوهاشون. منبع الهامشون یه انیمهی دهه ۹۰ی بوده. ۶۰٪ بازی فول اکشنه و ۴۰٪ دیگه مربوط به داستان و روایتش و باقی چیزا. شروع بازی خطی خواهد بود تا زمانی که به شهر برسید و ازونجا تازه بازی شروع میشه. بازی بیشتر از ۲۰ باس فایت داره. از فایتای معمولی که دیدیم بگیر تا مبارزاتی شبیه به باسهای شَدو آو کالوسوس! بیشتر از ۳۰تا اوتفیت داریم. اکسسوریهایی مثل عینک خواهیم داشت و همچین مدل موهای مختلف برای ایو که همگی کازمتیک هستن و هیچ تاثیری رو گیمپلی ندارن.
فکر کنم یوشیدا بعد گندی که سر دیمن سولز زد دیگه پشت دستش رو داغ کرده
دمش گرم واقعا .
Goty 2024 رو ببینین ، فقط قبلش یک زیرزبونی ، قرص فشاری چیزی بزارید دم دست باشه
View attachment 331138