Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
به 2 روز نکشید وسیله نقلیه رو ماد کردن

فعلا هر کدوم اینا مدل رو با اصلی جایگزین میکنه یعنی فقط یکی رو میشه نصب کرد ولی فکر کنم بعدا بشه چندتا همزمان داشت چون بخش انتخاب وسیله نقلیه خودش ساپورت میکنه تعداد رو

j.png s.png z.png

بعد از این آپدیت اگه new game شروع کنیم وسیله نقلیه از ابتدا در دسترس هست یا محدوده به کوئست یا منطقه‌ی خاصی؟
تقریبا از ابتدا ولی یکمی باید پیشروی کنی طبیعتا:

Head to any Ship Services Technician​

The only spot to get a Starfield vehicle for now is from a Ship Services Technician. If it's been a while since you've played Starfield, these are the folks that usually hang out near landing bays on some of the game's major hub worlds such as Akila and Neon. Perhaps the easiest one to reach, however, is on the planet Jemison, located in the Alpha Centauri system, because it's the earliest location available in the game once you can start traveling around. Specifically, you'll be landing in the city of New Atlantis.

کاش بعد از اینهمه اپدیت اینها میومدن یه فکری بحال لودینگ های بازی هم میکردن:-<
اون قسمت از بازی بنظرم از ریشه مشکل داره که اصلا قابل فیکس شدن نیست:دی
اوایل میگفتم چه خوب میشد لودینگ نمیداشت و میتونستیم راحت از این سیاره بریم به اون یکی بعد به این نتیجه رسیدم کلا مسیری که واسه دیزاین بازی در نظر گرفتن اشتباه بوده از اول.

فک کن مثلا کوئست Ryujin رو داری میری، هی بهت میگه برو فلان سیاره دوباره برگرد همینجا گزارش بده، اینقد این قضیه تکرار میشه که اعصابت از تعداد لودینگا خورد میشه، حالا با خودت میگی اگه لودینگ نمیداشت چی میشد؟ آیا حاضر بودی یه مسیرو هی با سفینت طی کنی و برگردی؟
شاید واسه چند بار فان میبود بعدش دوباره به همون فست ترَول روی میاوردی که بازم تبدیل میشد به همین چیزی که الان داریم :D

یه دلیلی که الان یکم واسه Shattered Space هایپم همینه که بنظر میاد داستانش تو یه جا اتفاق میوفته و قراره محیطا Handcrafted باشه، ماشینم که اضافه شده طبیعتا نباید مشکلات بیس گیم رو داشته باشه، یه چیزی مثل تجربه بازیای قبلی بتسدا.

آخرین ویرایش:
اون قسمت از بازی بنظرم از ریشه مشکل داره که اصلا قابل فیکس شدن نیست:دی
اوایل میگفتم چه خوب میشد لودینگ نمیداشت و میتونستیم راحت از این سیاره بریم به اون یکی بعد به این نتیجه رسیدم کلا مسیری که واسه دیزاین بازی در نظر گرفتن اشتباه بوده از اول.

فک کن مثلا کوئست Ryujin رو داری میری، هی بهت میگه برو فلان سیاره دوباره برگرد همینجا گزارش بده، اینقد این قضیه تکرار میشه که اعصابت از تعداد لودینگا خورد میشه، حالا با خودت میگی اگه لودینگ نمیداشت چی میشد؟ آیا حاضر بودی یه مسیرو هی با سفینت طی کنی و برگردی؟
شاید واسه چند بار فان میبود بعدش دوباره به همون فست ترَول روی میاوردی که بازم تبدیل میشد به همین چیزی که الان داریم :D

یه دلیلی که الان یکم واسه Shattered Space هایپم همینه که بنظر میاد داستانش تو یه جا اتفاق میوفته و قراره محیطا Handcrafted باشه، ماشینم که اضافه شده طبیعتا نباید مشکلات بیس گیم رو داشته باشه، یه چیزی مثل تجربه بازیای قبلی بتسدا.
اینو درست میگی ولی حداقل بتونن از این تعدد لودینگ ها هم کم کنن باز خیلی بازی رو بهتر میکنه و گشت و گذار رو لذت بخش تر. مثلا من از در و داخل کردن خونه و سفینه دیگه لودینگ نبینم :D اینجا شما عملا از هر دری وارد میشی یک لودینگ میبینی! سوای سفر های فضایی و فست تراول ها. حتی وارد اسانسور هم میشی بازم لودینگ میبینی :D خب این خیلی تجربه ی بازی رو خراب میکنه. من موندم خودشون یعنی براشون سوال نشده که یک فکری به حال این قضیه کنن؟!

با "اگه" که کار راه نمیفته، اما میشه اینده رو بر اساسش اصلاح کرد،

اگه بازی روز اول 60 فریم با امکانات امروز + حداقل یک یا دو محیط دست ساز جهان باز گسترده، منتشر میشد، الان جز بهترین ار پی جی های بازار بود با وجود کاستی های دیگرش... و نمره اش شاید 10 تا بیشتر میشد...

حیف؛ امیدوارم حداقل از این حیف، یک تجربه سهمگین کسب شده باشه... یک واکترو...

لیست اچیومنت های shattered space منتشر شد . فک کنم دوباره باید بازی رو دانلود کنم :(

View attachment 348229
این DLC و آپدیتهاش عملا میتونه یه انتشار دوباره برای بازی باشه.
ببینیم میتونه چرخشگاه بشه برای بازی و انتشار dlc های بعدی.

سلام.
بلاخره از مدت ها گشتن توی بازی و انجام فعالیت های مختلف داستان بازی رو تموم کردم.
به نظرم بد ترین و بیخود ترین داستانی بود که تا حالا توی یک بازی باهاش رو به رو شده بودم و اصلا نمیفهمم دلیل انتخاب این ماجرا چی بوده.
اینقدر اعصابم از داستان و وقتی که به خاطرش هدر رفت بهم ریخته هست، که اگه مکانیزم و ماموریت های فرعی رو در نظر نگیرم باعث میشه که تبدیل به بدترین بازی عمرم بشه و از ۱۰۰ بهش ۰ بدم.
بهترین داستان از نظر من ماجرای گروه ستاره آزاد (فری استار) بود که واقعا من رو درگیر خودش کرد و باعث شد که تصمیمات سختی رو بگیرم. حتی باعث شد بعضی جاها بین دو راهی عدالت یا قانون بمونم و ندونم که باید چه کاری رو انجام بدم.

سلام.
بلاخره از مدت ها گشتن توی بازی و انجام فعالیت های مختلف داستان بازی رو تموم کردم.
به نظرم بد ترین و بیخود ترین داستانی بود که تا حالا توی یک بازی باهاش رو به رو شده بودم و اصلا نمیفهمم دلیل انتخاب این ماجرا چی بوده.
اینقدر اعصابم از داستان و وقتی که به خاطرش هدر رفت بهم ریخته هست، که اگه مکانیزم و ماموریت های فرعی رو در نظر نگیرم باعث میشه که تبدیل به بدترین بازی عمرم بشه و از ۱۰۰ بهش ۰ بدم.
بهترین داستان از نظر من ماجرای گروه ستاره آزاد (فری استار) بود که واقعا من رو درگیر خودش کرد و باعث شد که تصمیمات سختی رو بگیرم. حتی باعث شد بعضی جاها بین دو راهی عدالت یا قانون بمونم و ندونم که باید چه کاری رو انجام بدم.
یعنی اگه اون فکشن کوئستها نبودن بازی عملا مرده بود.
Starborn کلا مزخرفترین خط داستانی بود که میشد از یک استودیوی در این سطح انتظار داشت.

ماموریتهای UC و Crimson Fleet بازی رو برای من نجات داد.
به نظرم این داستان تو حالت کلی یه چیز فوق العاده ای میشد ازش درآورد ولی به احتمال زیاد اسیر انتخابهای سوال برانگیز حین گیم دیزاین شده و چپ و راست ازش کات کردن و چسبوندن که نهایتا اینقدر آبکی و خسته کننده روایت شد.

امیدمون باید به اکسپنشن (SS) باشه که یک داستان خفن بیاره.
بعدش بتسدا محکومه که با یک اکسپنشن دیگه بیاد و روایت Starborn رو اونطور که باید بهش عمق بده و نجاتش بده.
بازی به راحتی با دو یا سه تا اکسپنشن میتونه از این نمره 8-7 خودش رو بکنه و یه 9.5 یا 10 خوشگل بگیره و به شاهکار تبدیل بشه ، واقعا این پتانسیل رو داره.
این وسط جا داره حتی یه دستی هم روی نواقص و کم و کاستی بازی پایه بکشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or