تقریبا از ابتدا ولی یکمی باید پیشروی کنی طبیعتا:بعد از این آپدیت اگه new game شروع کنیم وسیله نقلیه از ابتدا در دسترس هست یا محدوده به کوئست یا منطقهی خاصی؟
در دسترس هست ، فقط نیاز به خرید از Ship Services Technician دارهبعد از این آپدیت اگه new game شروع کنیم وسیله نقلیه از ابتدا در دسترس هست یا محدوده به کوئست یا منطقهی خاصی؟

اون قسمت از بازی بنظرم از ریشه مشکل داره که اصلا قابل فیکس شدن نیستکاش بعد از اینهمه اپدیت اینها میومدن یه فکری بحال لودینگ های بازی هم میکردن![]()
اینو درست میگی ولی حداقل بتونن از این تعدد لودینگ ها هم کم کنن باز خیلی بازی رو بهتر میکنه و گشت و گذار رو لذت بخش تر. مثلا من از در و داخل کردن خونه و سفینه دیگه لودینگ نبینماون قسمت از بازی بنظرم از ریشه مشکل داره که اصلا قابل فیکس شدن نیست
اوایل میگفتم چه خوب میشد لودینگ نمیداشت و میتونستیم راحت از این سیاره بریم به اون یکی بعد به این نتیجه رسیدم کلا مسیری که واسه دیزاین بازی در نظر گرفتن اشتباه بوده از اول.
فک کن مثلا کوئست Ryujin رو داری میری، هی بهت میگه برو فلان سیاره دوباره برگرد همینجا گزارش بده، اینقد این قضیه تکرار میشه که اعصابت از تعداد لودینگا خورد میشه، حالا با خودت میگی اگه لودینگ نمیداشت چی میشد؟ آیا حاضر بودی یه مسیرو هی با سفینت طی کنی و برگردی؟
شاید واسه چند بار فان میبود بعدش دوباره به همون فست ترَول روی میاوردی که بازم تبدیل میشد به همین چیزی که الان داریم
یه دلیلی که الان یکم واسه Shattered Space هایپم همینه که بنظر میاد داستانش تو یه جا اتفاق میوفته و قراره محیطا Handcrafted باشه، ماشینم که اضافه شده طبیعتا نباید مشکلات بیس گیم رو داشته باشه، یه چیزی مثل تجربه بازیای قبلی بتسدا.
این DLC و آپدیتهاش عملا میتونه یه انتشار دوباره برای بازی باشه.لیست اچیومنت های shattered space منتشر شد . فک کنم دوباره باید بازی رو دانلود کنم
View attachment 348229
یعنی اگه اون فکشن کوئستها نبودن بازی عملا مرده بود.سلام.
بلاخره از مدت ها گشتن توی بازی و انجام فعالیت های مختلف داستان بازی رو تموم کردم.
به نظرم بد ترین و بیخود ترین داستانی بود که تا حالا توی یک بازی باهاش رو به رو شده بودم و اصلا نمیفهمم دلیل انتخاب این ماجرا چی بوده.
اینقدر اعصابم از داستان و وقتی که به خاطرش هدر رفت بهم ریخته هست، که اگه مکانیزم و ماموریت های فرعی رو در نظر نگیرم باعث میشه که تبدیل به بدترین بازی عمرم بشه و از ۱۰۰ بهش ۰ بدم.
بهترین داستان از نظر من ماجرای گروه ستاره آزاد (فری استار) بود که واقعا من رو درگیر خودش کرد و باعث شد که تصمیمات سختی رو بگیرم. حتی باعث شد بعضی جاها بین دو راهی عدالت یا قانون بمونم و ندونم که باید چه کاری رو انجام بدم.