این DLC و آپدیتهاش عملا میتونه یه انتشار دوباره برای بازی باشه.لیست اچیومنت های shattered space منتشر شد . فک کنم دوباره باید بازی رو دانلود کنم
View attachment 348229
یعنی اگه اون فکشن کوئستها نبودن بازی عملا مرده بود.سلام.
بلاخره از مدت ها گشتن توی بازی و انجام فعالیت های مختلف داستان بازی رو تموم کردم.
به نظرم بد ترین و بیخود ترین داستانی بود که تا حالا توی یک بازی باهاش رو به رو شده بودم و اصلا نمیفهمم دلیل انتخاب این ماجرا چی بوده.
اینقدر اعصابم از داستان و وقتی که به خاطرش هدر رفت بهم ریخته هست، که اگه مکانیزم و ماموریت های فرعی رو در نظر نگیرم باعث میشه که تبدیل به بدترین بازی عمرم بشه و از ۱۰۰ بهش ۰ بدم.
بهترین داستان از نظر من ماجرای گروه ستاره آزاد (فری استار) بود که واقعا من رو درگیر خودش کرد و باعث شد که تصمیمات سختی رو بگیرم. حتی باعث شد بعضی جاها بین دو راهی عدالت یا قانون بمونم و ندونم که باید چه کاری رو انجام بدم.
تنها چیزی که در حال حاظر میتونه من رو آروم بکنه تا به بازی شانس دوباره بدم، دیدن یک داستان عالی و نه خوب از بسته الحاقی هستش. من مشکلی با طراحی و مکانیزم بازی ندارم و دنبال تحول عجیبی هم نیستم.یعنی اگه اون فکشن کوئستها نبودن بازی عملا مرده بود.
Starborn کلا مزخرفترین خط داستانی بود که میشد از یک استودیوی در این سطح انتظار داشت.
ماموریتهای UC و Crimson Fleet بازی رو برای من نجات داد.
به نظرم این داستان تو حالت کلی یه چیز فوق العاده ای میشد ازش درآورد ولی به احتمال زیاد اسیر انتخابهای سوال برانگیز حین گیم دیزاین شده و چپ و راست ازش کات کردن و چسبوندن که نهایتا اینقدر آبکی و خسته کننده روایت شد.
امیدمون باید به اکسپنشن (SS) باشه که یک داستان خفن بیاره.
بعدش بتسدا محکومه که با یک اکسپنشن دیگه بیاد و روایت Starborn رو اونطور که باید بهش عمق بده و نجاتش بده.
بازی به راحتی با دو یا سه تا اکسپنشن میتونه از این نمره 8-7 خودش رو بکنه و یه 9.5 یا 10 خوشگل بگیره و به شاهکار تبدیل بشه ، واقعا این پتانسیل رو داره.
این وسط جا داره حتی یه دستی هم روی نواقص و کم و کاستی بازی پایه بکشن.
همون که درباره منشا ترومورفها هستتنها چیزی که در حال حاظر میتونه من رو آروم بکنه تا به بازی شانس دوباره بدم، دیدن یک داستان عالی و نه خوب از بسته الحاقی هستش. من مشکلی با طراحی و مکانیزم بازی ندارم و دنبال تحول عجیبی هم نیستم.
راستی ماموریت کلونی های متحد (uc) کدوم هست؟
مگه میشه بازی نکرده باشی؟تنها چیزی که در حال حاظر میتونه من رو آروم بکنه تا به بازی شانس دوباره بدم، دیدن یک داستان عالی و نه خوب از بسته الحاقی هستش. من مشکلی با طراحی و مکانیزم بازی ندارم و دنبال تحول عجیبی هم نیستم.
راستی ماموریت کلونی های متحد (uc) کدوم هست؟
این رو رفتم. من فکر کردم منظورت یک ماموریت دیگه ای هستش.مگه میشه بازی نکرده باشی؟
بهترین کوئستلاین بازیه ولی آپشنال که واقعا عجیبه.
پس برگرد و تمومش کن ، لذت کامله.
همون اول میری تو نیوآتلانتیس اون افسره بهت ماموریت میده که باید انجام بدی.
اسامی و مکانها یادم نیست ، این ویدئو رو ببین:
والا بنظرم اصل محتوای بازیا بتسدا همون فکشن کوئستا و داستانای اطرافش هست تا داستان اصلی، واسه همین هیچوقت انتظاراتمو بالا نمیبرم.
فالوت 4 که فقط 30 درصد آخرش برام جذاب بود، 3 که از استارفیلد بنظرم بدتر بود اسکایریم خوب بود اما همونم آدم میشناسم شونصد ساعت پلی تایم داره هزار بار فکشن کوئستا رو تموم کرده یه بار داستان اصلی رو تموم نکرده
خداییش فکشن کوئستای استارفیلد مخصوصا UC خیلی خوب نوشته شده بود فقط درگیر گیم دیزاین داغونش شده بود که هی درگیر فست ترول کردن و لودینگ دیدن بودی مخصوصا Ryujin
نه دیگه مشتری پر رو میشهنميشه dlc هم رو گيم پس بياد؟
اینها عادت دارن به این نوع کارها و براشون امر رایجیه.دو سه روز پیش تو یه میشن فرعی بازی به یه مشکلی بر خوردم یه سفینه تو یه لندینگ پد مشخص مونده بود و مراحلی که باید از اون لندینگ پد استفاده می شد رو نمی شد ادامه داد، و سفینه ی اصلی که باید سوارش می شدیم زیر اون اسپان می شد
View attachment 349110
به ساپورت بتزدا تیکت زدم ، بعد از گفتن راه کار های مرسوم مثل فست تراول و صبر کردن تو بازی و لود کردن سیو قبلی که مشکل رو حل نکرد گفتن که اکانت بتزداتو لینک کن رو اکانت ایکس باکست تا یه قابلیت آپلود کردن سیو رو به کنسول اضافه کنن برام
View attachment 349112
بعدش این گزینه ی آپلود سیو تو کنسول برام اضافه شد
View attachment 349114
آپلود کردم سیو رو و امروز گفتن که یه میشن دیگه رو که کامل تمومش نکردم و یادم رفته بود اصلا چیه و مرتبط بود با این سفینه ای که مونده بود اونجا باعث باگ شده. اونو رفتم درست شد.
خلاصه که از بتزدا بعید بود این پیگیری