بازی خیلی بزرگ و بی انتهاست و میشه هزار جور مختلف بازیش کرد، پیشنهاد من این هست که بازی رو برا خودت خطی تر کن. یعنی بشین faction ها رو الان بازی کن. وقتی خسته شدی برو سراغ کار های دیگه، outpost جدید بساز، سفینه بساز، سیارات مختلف رو کاوش کن، دوباره برو سراغ فکشن ها و ماموریت اصلی و... توی این وسط هم سلاح و... اپگرید کن و...درود.
بعد از رسیدن تقریبی به lvl 19 بازی خیلی خسته کننده و تکراری شده برام . بازی بسیار بزرگه و پر از پیچیدگی و دیالوگ ولی بنظر شخصیم اصلا روحی توش احساس نمیکنم . واقعا یه حالت سردرگم دارم توش و احساس میکنم هدفی توی این بازی نیست کلا. نمیدونم والا خیلی rpg باز نیستم و نسخه های fallout یا skyrim هم اصلا بازیشون نکردم و بازی های که تا الان تو سبک rpg تونستم تا آخرش برم cyberpunk و witcher بوده. ولی بشدت عاشق فضا و نجوم هستم و این بازی رو هم به همین دلیل play دادم ولی متاسفانه دیگه کششی برای ادامش ندارم ولی باز حیفم میاد دست بکشم ازش و uninstall کنم ، تا الان کلی ماد گرافیکی هم نصب کردم براش و از لحاظ گرافیک واقعا فوق العاده هم شده .
یدونه outpost هم ساختم توی kreet ولی عملا منابع خاصی هم ندارم برای تکمیلش و اصلا نمیدونم توی ادامه روند بازی چه کاری انجام میده یا تاثیرشو کجا میبینم .
از دوستان عزیز اگر نکته ای چیزی هست که باید مدنظر قرار بدم که بازی لذت بخشتر بشه یا روند پیشرویم تو بازی هدفمند تر بشه خوشحال میشم بشنوم .
ببخشید این یعنی خوب هست یا بد از نظر شما؟اول توی نت دیدم باورم نشد. بازی رو آپدیت کردم دیدم روی کنسول 100 گیگ فضا واسه ماد گذاشتن. برای مقایسه اسکایریم و فال اوت 4 کلا 4-5 گیگ بود
ببخشید این یعنی خوب هست یا بد از نظر شما؟
این یعنی الان خوشحال هستید از بابت یا نه؟
نکته مثبت میدونید یا منفی؟
چون من متوجه نشدم داداش که شما الان راضی هستی یا نه.چون من تاحالا هیچوقت از هیچ مادی در هیچ بازیای استفاده نکردم
خیلی خوبه. تو اسکایریم 4 تا ماد میریختم اون چند گیگ پر میشدببخشید این یعنی خوب هست یا بد از نظر شما؟
این یعنی الان خوشحال هستید از بابت یا نه؟
نکته مثبت میدونید یا منفی؟
چون من متوجه نشدم داداش که شما الان راضی هستی یا نه.چون من تاحالا هیچوقت از هیچ مادی در هیچ بازیای استفاده نکردم