اینکه تاد هاوارد میخواد چند سال دیگه خداحافظی کنه غم انگیزه ولی بنظرم از یه نظر خوب میشه!امروز حین بازی طبق معمول داشتم اینونتوری مدیریت میکردم به این فکر افتادم که حیف نیست احتمالا بعد اکسپک بتسدا کارش با بازی تموم بشه؟
نزدیک ترین تاریخ برای نسخه بعدی هم میره 12-10 سال بعد
داشتم فکر میکردم چی میشد الان شرایط نسل 7 برقرار بود و بتسدا سفارش اسپین آف رو به یک استودیوی دیگه (ترجیحا آبسیدین )میداد
تا قبل امروز خیلی خیلی برای آبسیدین خوشحال بودم که با بودجه های خوب دارن بازیهای خودشون رو میسازن.
حتی یک بازی دیگه با تِم مشابه دارن.
ولی امروز واقعا دلم خواست کاش بیکار بودن و بتسدا مثل نسل 7 دیوونه.

من فعلا دارم استوری اصلی رو راش میدمبعدش که تمومش کنم نیوگیم پلاسو در آغوش میکشم و تا نیوگیم پلاس 10 میرم اونجا یه بار دیگه داستان رو با دقت بازی میکنم و در نهایت میرم و از سندباکس بازی لذت میبرم
![]()
من بازی رو روی مانیتور G7 سامسونگ بازی میکنم و خوبه کلا راضیم، ولی امروز گذاشتم روی LG C2 و با Dolby Vision بازی کردم ، فقط میتونم بگم WOW. بازی از لحاظ ویژوال عالیه و واقعا زیباست.
دیشب بازی رو series s پلی دادم تشتکام پرید.من بازی رو روی مانیتور G7 سامسونگ بازی میکنم و خوبه کلا راضیم، ولی امروز گذاشتم روی LG C2 و با Dolby Vision بازی کردم ، فقط میتونم بگم WOW. بازی از لحاظ ویژوال عالیه و واقعا زیباست.
هیچ مسیری اشتباه نیست ولی بنظرم واقعا بازی برات خیلی خیلی آسون میشه.من فعلا دارم استوری اصلی رو راش میدمبعدش که تمومش کنم نیوگیم پلاسو در آغوش میکشم و تا نیوگیم پلاس 10 میرم اونجا یه بار دیگه داستان رو با دقت بازی میکنم و در نهایت میرم و از سندباکس بازی لذت میبرم
![]()
چرا 10 ؟
هیچ مسیری اشتباه نیست ولی بنظرم واقعا بازی برات خیلی خیلی آسون میشه.
همینطوری بازی سختی نیست به اندازه کافی.
اونطوری که اورپاور که چه عرض کنم سوپرمن میشی تو بازی و شاید سندباکس بازی کردن اونموقع برات یکنواخت بشه.
شما که میدونی برای همین میخوای این کارو کنی ولی برای مابقی دوستان:
این ویدئو از Cohh خیلی خیلی بهتون کمک میکنه:
تو نیوگیم پلاس ها هر بار سفینه و آرمور تغییر میکنن و به یه لول بالاتر با مزایای بیشتر تبدیل میشن
داستان بازی هم قابل اسکیپ میشه و میتونید راش بدید برای آرتیفکت ها و بعد برید مرحله آخر و تمپل ها رو هم برید که پاور ها رو هم آپگرید کنید
بدون تمپل ها هر نیوگیم پلاس کلا 2 ساعت وقتتونو میگیره و نیوگیم پلاس 10 لول آخریه که آپگرید ها رو داره پس طبعا رو نیوگیم پلاس 10 استوری رو اسکیپ نمیکنم و یه بار دیگه با قدرت خیلی زیاد داستان رو انجام میدم در نهایتم که میرم و از دنیای بازی لذت میبرم
نیوگیم پلاس بجز اسکیل ها همه چیزو ریست میکنه پس دلیلی نداره تو دفعات اول وقتم رو برای جمع آوری منابع و ساخت بیس و آپگرید ها هدر بدم
عجبا.