یه چیز بامزهای توی توئیتر دیدم، در مورد یکی از شخصیتهای بازی.
من هنوز توی بازی ملاقاتش نکردم و نمیدونم چه ماجرایی داره. چون خودم به لو رفتن چیزهای مختلف حساس هستم، میذارمش توی اسپویلر ولی به نظرم چیزی نیست که داستان خاصی رو لو بده. ولی به هر حال شاید یه عده بخوان خودشون توی بازی تجربه کنن.
تو نسخه جدید fsr روشن صرفا فقط ، شارپنینگ کار میکنه ، درصد آپ اسکیل رو خودتون مشخص میکنید.سلام دوستان من تاحالا بازیو ۲بار با این حجم سنگین پاک کردم و نصب کردم از گیم پس پیسی مشکلمم اینه fsr کار نمیکنه و درایوamdم بازیو نمیاره توی درایو که تنظیماتشم ببین توی تنظیمات بازی میزنه fsrروشن یا خاموش ولی فریم فرقی نمیکنه توی یوتوب دیدم چند نفر این مشکل رو دارن ولی جوابی ندیدم شما میدونید راه حلشو؟
View attachment 308701
ایشون رو که میبنید یکم خمیده وایستادن و پیرهن سفید استین بلندش رو کردن زیر شلوار پارچه ای سیاه با کمربند سگک مستطیلیش، پدر بنده هستن. کارمند بازنشسته اداره ی اموزش و پرورش. یک انسان کاملا بیکار. باید بگم ایشون و مادر بنده تو محل کار آبرو واسه ما نذاشتن. نماد یک مادر و پدر کاملا ایرونیه کنترل گر.
بعد از اولین ماموریتم اومدن کانستلیشن یه جا وایستادن منتظر که من برسم ببیننن دارم چیکار میکنم ، انگار نه انگار که شخصیت اصلی داستان منم. نه ابهتی واسم گذاشتن و نه کاریزمایی! تازه قراره مادرم بیسکویت درست کنه بار دیگه که اومدن با خودشون بیارن بدن بچه های دفتر بخورن.
منم بعد ۲ ساعت موفق شدم همه قطعات سفینه رو رنگ مشکی کنمفضاپیما مدل فرمول 1
View attachment 308673
View attachment 308674
View attachment 308675
متاسفانه آموزش ساخت نداره.
منم بعد ۲ ساعت موفق شدم همه قطعات سفینه رو رنگ مشکی کنم
از خوشحالی میخواستم اسکرین بگیرم بزارم تو نت.
اسلحه های متفاوت رو امتحان کنآقا چرا اینقدر تیر کمه ! من کلا با کاتر دارم میرم جلو
دوبار RB رو بزن بعد LS، حالا میتونی رنگ همه چیز رو همزمان عوض کنیمنم بعد ۲ ساعت موفق شدم همه قطعات سفینه رو رنگ مشکی کنم
از خوشحالی میخواستم اسکرین بگیرم بزارم تو نت.
فکر کردی نمیدونستم؟اون ماله گیمرهای جدیدهتوی شیپ بیلدر ؛ دوبار پشت سره هم کلیک کنی روی هرکدوم از قطعات کشتی فضایی ( احتمالا کنسول میشه دوبار A ؟) رنگ کله کشتی رو می تونی عوض کنی
این دیدم فکر کردم میخوای بگی چقدر شبیه سعید طوسیه
ایشون رو که میبنید یکم خمیده وایستادن و پیرهن سفید استین بلندش رو کردن زیر شلوار پارچه ای سیاه با کمربند سگک مستطیلیش، پدر بنده هستن. کارمند بازنشسته اداره ی اموزش و پرورش. یک انسان کاملا بیکار. باید بگم ایشون و مادر بنده تو محل کار آبرو واسه ما نذاشتن. نماد یک مادر و پدر کاملا ایرونیه کنترل گر.
بعد از اولین ماموریتم اومدن کانستلیشن یه جا وایستادن منتظر که من برسم ببیننن دارم چیکار میکنم ، انگار نه انگار که شخصیت اصلی داستان منم. نه ابهتی واسم گذاشتن و نه کاریزمایی! تازه قراره مادرم بیسکویت درست کنه بار دیگه که اومدن با خودشون بیارن بدن بچه های دفتر بخورن.
بسته به نوع سیاره یا قمر هم هر کدوم موسیقی مخصوص خودشو تعیین کردندوستان به صداگذاری بازی دقت کردید چقدر فوق العادست؟
تو دورافتاده ترین سیاره هم صدای سطوح مختلف متفاوته.