Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
یه چیز بامزه‌ای توی توئیتر دیدم، در مورد یکی از شخصیت‌های بازی. :D
من هنوز توی بازی ملاقاتش نکردم و نمی‌دونم چه ماجرایی داره. چون خودم به لو رفتن چیزهای مختلف حساس هستم، می‌ذارمش توی اسپویلر ولی به نظرم چیزی نیست که داستان خاصی رو لو بده. ولی به هر حال شاید یه عده بخوان خودشون توی بازی تجربه کنن. :D

sdko4kr4_7zwu.jpg

لهجه هم داره :D

میخواستم برم شیلد برای محموله قاچاق بگیرم خیلی اتفاقی وارد quest مربوط به ایشون شدم. داستان جالبی هم داره

بازی ،از نظر محتوا در نوع خودش کم نظیر هست
هر گوشه ای یه داستانی ، چیزی برای گفتن داره که از دو ، سه راه میشه انجامش داد.

اگر خواستی میتونید برید به

You’ll get this mission when you first arrive at Porrima II in the Porrima system

------------------------------------------------------------------

Firearms Expert Reacts to Starfield’s Guns​

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تاحالا بازیو ۲بار با این حجم سنگین پاک کردم و نصب کردم از گیم پس پیسی مشکلمم اینه fsr کار نمیکنه و درایوamdم بازیو نمیاره توی درایو که تنظیماتشم ببین توی تنظیمات بازی میزنه fsrروشن یا خاموش ولی فریم فرقی نمیکنه توی یوتوب دیدم چند نفر این مشکل رو دارن ولی جوابی ندیدم شما میدونید راه حلشو؟

سلام دوستان من تاحالا بازیو ۲بار با این حجم سنگین پاک کردم و نصب کردم از گیم پس پیسی مشکلمم اینه fsr کار نمیکنه و درایوamdم بازیو نمیاره توی درایو که تنظیماتشم ببین توی تنظیمات بازی میزنه fsrروشن یا خاموش ولی فریم فرقی نمیکنه توی یوتوب دیدم چند نفر این مشکل رو دارن ولی جوابی ندیدم شما میدونید راه حلشو؟
تو نسخه جدید fsr روشن صرفا فقط ، شارپنینگ کار میکنه ، درصد آپ اسکیل رو خودتون مشخص میکنید.

IMG_0707.jpeg
ایشون رو که میبنید یکم خمیده وایستادن و پیرهن سفید استین بلندش رو کردن زیر شلوار پارچه ای سیاه با کمربند سگک مستطیلیش، پدر بنده هستن. کارمند بازنشسته اداره ی اموزش و پرورش. یک انسان کاملا بیکار. باید بگم ایشون و مادر بنده تو محل کار آبرو واسه ما نذاشتن. نماد یک مادر و پدر کاملا ایرونیه کنترل گر.
بعد از اولین ماموریتم اومدن کانستلیشن یه جا وایستادن منتظر که من برسم ببیننن دارم چیکار میکنم ، انگار نه انگار که شخصیت اصلی داستان منم. نه ابهتی واسم گذاشتن و نه کاریزمایی! تازه قراره مادرم بیسکویت درست کنه بار دیگه که اومدن با خودشون بیارن بدن بچه های دفتر بخورن.

View attachment 308701
ایشون رو که میبنید یکم خمیده وایستادن و پیرهن سفید استین بلندش رو کردن زیر شلوار پارچه ای سیاه با کمربند سگک مستطیلیش، پدر بنده هستن. کارمند بازنشسته اداره ی اموزش و پرورش. یک انسان کاملا بیکار. باید بگم ایشون و مادر بنده تو محل کار آبرو واسه ما نذاشتن. نماد یک مادر و پدر کاملا ایرونیه کنترل گر.
بعد از اولین ماموریتم اومدن کانستلیشن یه جا وایستادن منتظر که من برسم ببیننن دارم چیکار میکنم ، انگار نه انگار که شخصیت اصلی داستان منم. نه ابهتی واسم گذاشتن و نه کاریزمایی! تازه قراره مادرم بیسکویت درست کنه بار دیگه که اومدن با خودشون بیارن بدن بچه های دفتر بخورن.

اقا من از خنده چشام دیگه اشک آمد :D عالی بود.

منم بعد ۲ ساعت موفق شدم همه قطعات سفینه رو رنگ مشکی کنم
از خوشحالی میخواستم اسکرین بگیرم بزارم تو نت.

توی شیپ بیلدر ؛ دوبار پشت سره هم کلیک کنی روی هرکدوم از قطعات کشتی فضایی ( احتمالا کنسول میشه دوبار A ؟) رنگ کله کشتی رو می تونی عوض کنی ;))

آقا چرا اینقدر تیر کمه ! من کلا با کاتر دارم میرم جلو :D
اسلحه های متفاوت رو امتحان کن
تا میتونی مهمات لوت کن توی محیط و بعد کشتن دشمنا
از اسلحه هایی که crit بهتری میدن استفاده کن مثل انواع شاتگان تا با تیر کمتر بیشتر بکشی

توی شیپ بیلدر ؛ دوبار پشت سره هم کلیک کنی روی هرکدوم از قطعات کشتی فضایی ( احتمالا کنسول میشه دوبار A ؟) رنگ کله کشتی رو می تونی عوض کنی ;))
فکر کردی نمیدونستم؟اون ماله گیمرهای جدیده

Og های واقعی از قدیم هیچوقت از دابل a استفاده نمیکنند

IMG_0707.jpg
این دیدم فکر کردم میخوای بگی چقدر شبیه سعید طوسیه :))

آخرین ویرایش:
دوستان به صداگذاری بازی دقت کردید چقدر فوق العادست؟
تو دورافتاده ترین سیاره هم صدای سطوح مختلف متفاوته.
بسته به نوع سیاره یا قمر هم هر کدوم موسیقی مخصوص خودشو تعیین کردن
کلا از نظر صدا و موسیقی بازی نکست لوله فکر کنم بعد از DA Origins این بهترین کار Inon Zur باشه توی بخش موسیقی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or