واقعا به نکته خیلی خوبی اشاره کردی ، خیلی کم دیدم بهش اشاره کنن.دوستان به صداگذاری بازی دقت کردید چقدر فوق العادست؟
تو دورافتاده ترین سیاره هم صدای سطوح مختلف متفاوته.
اسلحه قویتر بگیر که اینقدر نیاز نباشه خشاب خالی کنی رو سر دشمن.آقا چرا اینقدر تیر کمه ! من کلا با کاتر دارم میرم جلو
موسیقی که شاهکاره،فقط ای کاش تعداد ترک بیشتری داشت.بسته به نوع سیاره یا قمر هم هر کدوم موسیقی مخصوص خودشو تعیین کردن
کلا از نظر صدا و موسیقی بازی نکست لوله فکر کنم بعد از DA Origins این بهترین کار Inon Zur باشه توی بخش موسیقی
حتا با دوربین های مختلف امتحان کنید صدای بازی رو،مثلا اول شخص صداها نزدیکتر به گوش میرسه.واقعا به نکته خیلی خوبی اشاره کردی ، خیلی کم دیدم بهش اشاره کنن.
کاش بخش ویژوال انجین هم در حد باقی تیمها مثل همین بخش صداگذاری میبود .
صداگذاری و ویژوال مکمل یکدیگن و همه اونچه که ما از بازی تجربه میکنیم بواسطه همین دو عامله.
با اینکه یک پیشرفت بوضوح چندبرابری به نسبت بازیهای گذشته استودیو داشته ولی خب مسلما نتونسته پا به پا بیاد.
غیر از موسیقی متن فوق العاده ، کار صداگذاری بازی عالیه.
صدای اسلحه ها ، تو شهر که میری صدای پس زمینه ، داخل کلاب و... که میشی.
اصلا همین نشستن / بلند شدن سفینه واقعا ارضا کنندست.
توی کاکپیت که میشینی و ...
کلا صداگذاری بازی درجه یکه و خیلی به فضاسازی کمک کرده.
اسلحه قویتر بگیر که اینقدر نیاز نباشه خشاب خالی کنی رو سر دشمن.
اگه پرک Armor Piercing هم داشته باشه که نونت تو روغنه.
اسلحه اصلی رو انتخاب کن و فقط برای اون مهمات بخر.
میدونی که تو اسلحه فروشیها اگه سطل آشغال رو بلند کنی و اسلحه های روی شلوها رو با اون بندازی پایین و همینطوری حول بدی ببری یک گوشه میتونی بزاری تو جیبت؟
بعد میبری یه جای دیگه میفروشیش و بدون اینکه از منو بیرون بیای دوباره Buy Back میکنی که قانونی بشه.
طبق این برو که همون اوایل بازی خیلی کمک میکنه:
==========
برای ست آرمور هم وقتی اولین بار سارا رو میبینی که آرتیفکت رو بهش بدی ، دست راست کنار پله ها ، یک در داره که میره به اتاق شخصی سازیها.
همون رو ادامه بده میرسی به یک اتاق خواب که داخلش یک ست آرمور Mark 1 هست.
شاید یکی از قویترین ست آرمورهای کل بازی باشه.
باز کردن قفلش لول بالا میخواد ولی روبروش که وایسی ذره ذره حرکت کنی میتونی نمایشگر موس/گیم پد رو از بین درز شیشه ها بزاری روی خود آرمور و E یا A بزنیو بگیریش.
View attachment 308768
من بازیهای بتسدا رو همیشه FPS میرم.حتا با دوربین های مختلف امتحان کنید صدای بازی رو،مثلا اول شخص صداها نزدیکتر به گوش میرسه.
اینکه تاد هاوارد میخواد چند سال دیگه خداحافظی کنه غم انگیزه ولی بنظرم از یه نظر خوب میشه!امروز حین بازی طبق معمول داشتم اینونتوری مدیریت میکردم به این فکر افتادم که حیف نیست احتمالا بعد اکسپک بتسدا کارش با بازی تموم بشه؟
نزدیک ترین تاریخ برای نسخه بعدی هم میره 12-10 سال بعد
داشتم فکر میکردم چی میشد الان شرایط نسل 7 برقرار بود و بتسدا سفارش اسپین آف رو به یک استودیوی دیگه (ترجیحا آبسیدین )میداد
تا قبل امروز خیلی خیلی برای آبسیدین خوشحال بودم که با بودجه های خوب دارن بازیهای خودشون رو میسازن.
حتی یک بازی دیگه با تِم مشابه دارن.
ولی امروز واقعا دلم خواست کاش بیکار بودن و بتسدا مثل نسل 7 دیوونه.
من فعلا دارم استوری اصلی رو راش میدم بعدش که تمومش کنم نیوگیم پلاسو در آغوش میکشم و تا نیوگیم پلاس 10 میرم اونجا یه بار دیگه داستان رو با دقت بازی میکنم و در نهایت میرم و از سندباکس بازی لذت میبرم
من بازی رو روی مانیتور G7 سامسونگ بازی میکنم و خوبه کلا راضیم، ولی امروز گذاشتم روی LG C2 و با Dolby Vision بازی کردم ، فقط میتونم بگم WOW. بازی از لحاظ ویژوال عالیه و واقعا زیباست.
دیشب بازی رو series s پلی دادم تشتکام پرید.من بازی رو روی مانیتور G7 سامسونگ بازی میکنم و خوبه کلا راضیم، ولی امروز گذاشتم روی LG C2 و با Dolby Vision بازی کردم ، فقط میتونم بگم WOW. بازی از لحاظ ویژوال عالیه و واقعا زیباست.