Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
یه چیز بامزه‌ای توی توئیتر دیدم، در مورد یکی از شخصیت‌های بازی. :دی
من هنوز توی بازی ملاقاتش نکردم و نمی‌دونم چه ماجرایی داره. چون خودم به لو رفتن چیزهای مختلف حساس هستم، می‌ذارمش توی اسپویلر ولی به نظرم چیزی نیست که داستان خاصی رو لو بده. ولی به هر حال شاید یه عده بخوان خودشون توی بازی تجربه کنن. :دی

sdko4kr4_7zwu.jpg

رفتم تو یه سیاره یخ زده ای
پوشیدن هلمت و لباس فضایی رو حالت دستی بود
حواسم به این موضوع نبود و از سفینه خارج شدم و تحت تاثیر اون جو قرار گرفتم
سریع هلمت و لباس فضایی رو پوشیدم و رفتم ماموریت رو انجام دادم و کلا از سیاره خارج شدم
یکم بعد زد که سرماخوردگی شدید گرفتی و باید دارو مصرف کنی:D
از اونجایی که نمیدونستم چه دارویی باید مصرف کنم رفتم یکم آبمیوه و چنتا پرتقال خوردم و یه med pack استفاده کردم یکم بعد زد حالت بهتر شده:D

امروز حین بازی طبق معمول داشتم اینونتوری مدیریت میکردم به این فکر افتادم که حیف نیست احتمالا بعد اکسپک بتسدا کارش با بازی تموم بشه؟
نزدیک ترین تاریخ برای نسخه بعدی هم میره 12-10 سال بعد :(

داشتم فکر میکردم چی میشد الان شرایط نسل 7 برقرار بود و بتسدا سفارش اسپین آف رو به یک استودیوی دیگه (ترجیحا آبسیدین )میداد8->[-o<
تا قبل امروز خیلی خیلی برای آبسیدین خوشحال بودم که با بودجه های خوب دارن بازیهای خودشون رو میسازن.
حتی یک بازی دیگه با تِم مشابه دارن.

ولی امروز واقعا دلم خواست کاش بیکار بودن و بتسدا مثل نسل 7 دیوونه.

امروز حین بازی طبق معمول داشتم اینونتوری مدیریت میکردم به این فکر افتادم که حیف نیست احتمالا بعد اکسپک بتسدا کارش با بازی تموم بشه؟

داشتم فکر میکردم چی میشد الان شرایط نسل 7 برقرار بود و بتسدا سفارش اسپین آف رو به یک استودیوی دیگه (ترجیحا آبسیدین )میداد8->[-o<
تا قبل امروز خیلی خیلی برای آبسیدین خوشحال بودم که با بودجه های خوب دارن بازیهای خودشون رو میسازن.

باید یه Fallout بدن به آبسیدین با بودجه و وقت خوب. خود بتزدا که عمرا تا 10 سال دیگه یه Fallout بده بیرون

اخ، زدی تو هدف، تو بهترین حالت تا 2035 و اینا از استارفیلد خبری نیست:(( فکر کنم فالوت 5 همون 2030 و اینا بیاد، کاش برای عرضه زودتر بازی هاشون چیتی، چیزی وجود داشت
منم بشدت اسپین آف میخوام

بعد چند سال آدم میاد تو فروم جا میخوره... به هر حال
نوشتن نقد استارفیلد داستان‌های زیادی داشت، همون طوری که حواشی رو دیدین و میبینین
منم وقتی مسئولیت رو قبول کردم میدونستم این موضوع رو
وقتی قراره نظرت در قالب یه مطلب مرجع باشه حتی برای یک نفر و از اون مهم‌تر توی متاکریتیک هم ثبت بشه بین 100 تا نقد دیگه این فشار و بار مسئولیت رو بیشتر میکنه که کاملا عادلانه باشه
به خاطر همین طبق خط قرمز خودم وقتی نقد یه بازی رو قبول میکنم نقد هیچ رسانه دیگه‌ای رو نمیخونم که حتی رو ناخودآگاه هم تاثیر نذاره و کاملا نظر نظر خودم و نزدیک‌ترین حالت به قضاوت محصول نهایی باشه
به هر حال بعد از چند سال انتظار، استارفیلد اینجاست و داریم ازش لذت میبریم و سرگرم‌مون میکنه، سرگرمی رسالت اصلی ویدئوگیم رو بتزدا و هاد هاوارد بهش رسیدن هر چند بازی کم و کاستی هم داره و همه‌مون بهش آگاهیم

یک ماد خوب دیگه پیدا کردم.
این دایره اسکنر اوایل اذیت نمیکنه ولی بعد ساعتها L1/F زدن واقعا میره روی اعصاب و یک چیز اضافست بنظرم.
این ماد خیلی تر و تمیز تر میکنه هاد رو و همینطور تجربه رو بهتر:
Remove Scanner Circle

1.jpg 2.jpg

یک ماد خوب دیگه پیدا کردم.
این دایره اسکنر اوایل اذیت نمیکنه ولی بعد ساعتها L1/F زدن واقعا میره روی اعصاب و یک چیز اضافست بنظرم.
این ماد خیلی تر و تمیز تر میکنه هاد رو و همینطور تجربه رو بهتر:
Remove Scanner Circle

View attachment 308640View attachment 308641

این ماد عالیه آره ، به شدت پیشنهاد میشه.وقتی از روی صحفه حذف اون اضافات میفهمیم چقدر خوبه تازه :D

رفتم تو یه سیاره یخ زده ای
پوشیدن هلمت و لباس فضایی رو حالت دستی بود
حواسم به این موضوع نبود و از سفینه خارج شدم و تحت تاثیر اون جو قرار گرفتم
سریع هلمت و لباس فضایی رو پوشیدم و رفتم ماموریت رو انجام دادم و کلا از سیاره خارج شدم
یکم بعد زد که سرماخوردگی شدید گرفتی و باید دارو مصرف کنی:D
از اونجایی که نمیدونستم چه دارویی باید مصرف کنم رفتم یکم آبمیوه و چنتا پرتقال خوردم و یه med pack استفاده کردم یکم بعد زد حالت بهتر شده:D
ولی خیلی با حاله حواست نباشه بدون Spacesuit با زیرپوش پیاده شی توی یه سیاره با دمای منفی 230 درجه، بعدش برگردی سرما بخوری :D

یه چیز بامزه‌ای توی توئیتر دیدم، در مورد یکی از شخصیت‌های بازی. :D
من هنوز توی بازی ملاقاتش نکردم و نمی‌دونم چه ماجرایی داره. چون خودم به لو رفتن چیزهای مختلف حساس هستم، می‌ذارمش توی اسپویلر ولی به نظرم چیزی نیست که داستان خاصی رو لو بده. ولی به هر حال شاید یه عده بخوان خودشون توی بازی تجربه کنن. :D

sdko4kr4_7zwu.jpg
اره اینو منم دیدم. یه "سیما چرم‌چی" هم هست تو بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or