اگه دزدی قانونی میخوای آخوند شوبچه ها غیر از قاچاق راه دیگه برا پول درآوردن میگید؟
Outpost بزن یجا که اون سیاره یا ماه دور خودش کند میگرده و مثلا یک ساعت اونجا ۱۰ ساعت UT هست، بعد منابع استخراج کن ، ی عالمه انبار درست کن ، یک industrial workbench بزن بغل همونجا و با منابعت یکی از اون ها رو که بهش میخوره بساز، مثلن من ی عالمه الومینیوم و اهن تولید میکنم دیگه راحت میشه ۹۹۹+ ، بعد یک عالم adaptive frame میسازم ، بعد مثلا وزنم میشه ۴۰۰۰-۵۰۰۰تابچه ها غیر از قاچاق راه دیگه برا پول درآوردن میگید؟
و میفروشم، درکنارش هر دونه ای که از اینا میسازی ، یک xp هم میگیری که جمعش خیلیه ، راحت تو نیم ساعت ،۴-۵تا لول اپ میکنی.چیه این مورگان همه دنبالشن!!لوج لذت یعنی یه چهار دیواری بدون پنجره وسط یه سیاره یخی دور افتاده بسازی، با بانو مورگان، مشغول research شی......

داستان تلخی داره این خرس عروسکی. ممکنه دقیقا همون که من دیدم نباشه ولی مدلش دقیقا همونه و از وقتی که من برداشتمش هی تو ایتمهام میبینمش و یاد قضیه اش میفتم.ی چیز جالب توی بازی هست،. میتونید Cockpit تون رو دکور کنید
فقط دوستانی که بازی رو تموم کردن یا نزدیک اتمام هستن با بله و خیر تو اسپویلر جواب بدن که آیا خبری از نژادهای هوشمند فضایی استایل مس افکت هم هست یا نه![]()
نمیشه قطعی گفت، چون آمارای تخمینی از فروش 1 میلیون نسخه ای پریمیوم میداد رو استیم و الان آمار 1.15 رو میده و پلیر همزمان 4 سپتامبر 248 هزار بود و 5 سپتامبر 171 و روز 6 که ریلیز عمومی شد 250.اگه early acsess نداشت حتما عبور میکرد
بنظرم اگه تکراری شده برات جبهه را رو عوض کنبعد از حدود 50 ساعت با همه romance رو تجربه کردم
فقط مونده بانو marika boros که ظاهرا پا نمیده![]()
اره همینقاچاق کردن منظورتون همون Contrband هست ؟ یا چیزه دیگه ؟

باید یه Fallout بدن به آبسیدین با بودجه و وقت خوب. خود بتزدا که عمرا تا 10 سال دیگه یه Fallout بده بیرونامروز حین بازی طبق معمول داشتم اینونتوری مدیریت میکردم به این فکر افتادم که حیف نیست احتمالا بعد اکسپک بتسدا کارش با بازی تموم بشه؟
نزدیک ترین تاریخ برای نسخه بعدی هم میره 12-10 سال بعد
داشتم فکر میکردم چی میشد الان شرایط نسل 7 برقرار بود و بتسدا سفارش اسپین آف رو به یک استودیوی دیگه (ترجیحا آبسیدین )میداد
تا قبل امروز خیلی خیلی برای آبسیدین خوشحال بودم که با بودجه های خوب دارن بازیهای خودشون رو میسازن.
حتی یک بازی دیگه با تِم مشابه دارن.
ولی امروز واقعا دلم خواست کاش بیکار بودن و بتسدا مثل نسل 7 دیوونه.