البته بعید هم نیست کاشکی اونموقع می بودیم و ان پیشرفت ها را میدیدم نه اینکه در عصر فلاکت و بدبختی برای وصل شدن یا نشدن اینترنت ازار ببینیممقداری Lore ـه بازی.
View attachment 304313
View attachment 304315
View attachment 304316
View attachment 304314
-----------------------
بقیه از اینجا
Starfield | Official Website
چون اون قسمت تو سایت interactive هست بقیه Lore رو به صورت اسکرین شات هم میذارم اینجا برای دوستانی که احیانا دسترسی ندارن.بقیه از اینجا
Starfield | Official Website
View attachment 304309
کد های بازی برای نقد و بررسی روز 1 سپتامبر به منتقدین داده میشه
مقداری Lore ـه بازی.
View attachment 304313
View attachment 304315
View attachment 304316
View attachment 304314
-----------------------
بقیه از اینجا
دروددرود .
دوستان چند مورد سوال داشتم که میخواستم بپرسم . من قصد تهیه بازی رو دارم :
۱- این بازی denuvo داره ؟
۲- بین نسخه استور (gamepass) و استیم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ (از این لحاظ که در آینده احتمالا زیرنویس این بازی هم بیاد و بخوایم راحت نصبش کنیم و باتوجه به امکانات لانچر و این چیزا...)
۳- این سوال شاید زود باشه بپرسم ولی بازی اگر قفل خاصی نداشته باشه و راحت کرک بشه بنظرتون ارزش داره خریدش و یا بازی امکانات آنلاین خاصی داره ؟
ممنون.
واژه Rant (یاوه گویی) کاملا برازنده شون هست. ماشالا در عرض چند روز همه نویسنده هاشون یه دور یه چرندی گفتن.
با این فرمونی که اینا دارن میرن جلو، بازی ۱۱/۱۰ هم باشه حس میکنم اینا از همین الان یه ۶ ۷ ای کنار گذاشتن واسه بازی
اینا امتیاز بازی رو قبل از انتشار دادند! دقیق تر بگم از حدود دو سال پیشبا این فرمونی که اینا دارن میرن جلو، بازی ۱۱/۱۰ هم باشه حس میکنم اینا از همین الان یه ۶ ۷ ای کنار گذاشتن واسه بازی
بعد بگیم یه سری از مدیا ها دارن پول میگیرن میگن توهم توطئه داری