فکر کنم الان دیگه پریلود شروع شده باشه دیشب تو صفحه بازی سایزو زده بود ۱۲۶ گیگ ولی هنوز قابل دانلود نبودبازی گلد شد.
تاریخ preload:
View attachment 304525
- ایکسباکس و ویندوز PC: فردا ۱۷ آگوست
- استیم: ۳۰ آگوست
فکر کن 126 گیگ رو باید از استور داغون با سرعت افتضاح دانلود کنی !فکر کنم الان دیگه پریلود شروع شده باشه دیشب تو صفحه بازی سایزو زده بود ۱۲۶ گیگ ولی هنوز قابل دانلود نبود
این بازی رو نباید پریلود کردفکر کن 126 گیگ رو باید از استور داغون با سرعت افتضاح دانلود کنی !
![]()
رفیق چون Early Access دارد بهترین موقع پریلود همون اول سپتامبر هست چون قطعا Day 1 Patch هم همزمان با عرضه زودهنگام منتشر می شود.ما که دستمان از Early Access کوتاه هست،حداقل موقع عرضه رسمی بازی آماده اجرا هست.این بازی رو نباید پریلود کردحالا شاید برای کشورای پیشرفته مهم نباشه ولی یهو پچ روز اول میدن 80 گیگ اون موقع من ایرانی باید با سر برم تو مانیتور
![]()
دقیقا من نیز همین طوررفیق چون Early Access دارد بهترین موقع پریلود همون اول سپتامبر هست چون قطعا Day 1 Patch هم همزمان با عرضه زودهنگام منتشر می شود.ما که دستمان از Early Access کوتاه هست،حداقل موقع عرضه رسمی بازی آماده اجرا هست.
امتیازات بازی هم حس می کنم همون اول سپتامبر منتشر بشود،امیدوارم موفق عمل بکند و صرفا در حد خیلی خوب یا حتی عالی نباشد،به کمتر از شاهکار و تکرارنشدنی راضی نیستم!!!
فشرده سازی استیم رو با هیچ چی نمیشه مقایسه کرد !این بازی رو نباید پریلود کردحالا شاید برای کشورای پیشرفته مهم نباشه ولی یهو پچ روز اول میدن 80 گیگ اون موقع من ایرانی باید با سر برم تو مانیتور
![]()
و بَ این مقدار دلخوش نباشید که روز اول بازی می کنیدرفیق چون Early Access دارد بهترین موقع پریلود همون اول سپتامبر هست چون قطعا Day 1 Patch هم همزمان با عرضه زودهنگام منتشر می شود.ما که دستمان از Early Access کوتاه هست،حداقل موقع عرضه رسمی بازی آماده اجرا هست.
امتیازات بازی هم حس می کنم همون اول سپتامبر منتشر بشود،امیدوارم موفق عمل بکند و صرفا در حد خیلی خوب یا حتی عالی نباشد،به کمتر از شاهکار و تکرارنشدنی راضی نیستم!!!
بازی بتسدایی که باگ نداشته باشه بازی بتسدا نیستو بَ این مقدار دلخوش نباشید که روز اول بازی می کنید
و لاکن بازی استاتر و لگ و افت فریم فراوان دارد
رفیق اگر وضعیتش مثل بازی های قبلی بتزدا باشد برای من مشکل خاصی به حساب نمی آید.ولی خب فریم ریت برای اکثر افراد خیلی مهم هست و امیدوارم شرایط تکنیکی اینقدر خوب باشد که بر روی تجربه بازی اثر منفی نگذارد.و بَ این مقدار دلخوش نباشید که روز اول بازی می کنید
و لاکن بازی استاتر و لگ و افت فریم فراوان دارد
یکم توضیح میدید منظورتون از اون برگ برنده بتسدا چی هست.شاید بالدورز گیت 3 با اون سطح از Role Play کار رو سخت کرده باشه. ولی من فکر می کنم آسی که بتسدا تو آستین اش داره هنوز خیلی چیز قدرتمندیه و استایل بازی های BGS هنوز بی رقیب اند تو ژانر
یکم توضیح میدید منظورتون از اون برگ برنده بتسدا چی هست.
فیکه