منتقد کدوم سایت هست ؟به گفته افرادی که در حال تجربه بازی هستن، بازی ظاهرا بسیار پالیش شده و مشکلات فنی و باگی رو مشاهده نکردن فعلا
View attachment 304786
اینم یه سری تجارب دیگهای از ابتدای بازی:
البته توجه کنید که ایشون کلا یخورده به ایکسباکس «ارادت» دارن. واسه همین خیلی تعاریف تمجید ایشون رو نباید جدی گرفت.
به شما کد ندادن؟
اکانتی که اینارو نوشته فیک بوده.
خبر خوب اینکه pure dark مادساز معروف خبر داده که ریویو کد دریافت کرده و ۱ سپتامبر ماد dlss3 و 2 رو همزمان با انتشار جهانی بازی ، منتشر میکنهStarfield might be lacking DLSS and XeSS support at launch, preload data indicates
متاسفانه همانطور که حدس زده میشد، طبق فایلهای preload از dlss و XeSS برای pc پشتیبانی نمیکنه
پ.ن : توی خبر اشاره میکنه شاید با پچ روز اول یا بعدا به بازی اضافه بشن
پ.ن2 : خدا مادسازها را حفظ کند
یوتوب دقیقا فروش یک بازی را تضمین میکند در دوام فروش یک بازی یوتوب مهمترین عامل هستاینکه به Content Creator ها هم همزمان کد دادن خیلی نشونه خوبیه، به شکل عجیبی انگار اطمینان دارن از کیفیت بازی
حالا در این صورت دو حالت پیش میاد بنظرم.
یا بازی در حد انتظارات نیست و به ارلی اکسس نرسیده کلی فضای منفی دورش شکل میگیره و لانچشو خراب میکنه (که بعید میدونم)
یا هم بازی واقعا خوبه که در اون صورت چون زودتر کد دست Content Creator ها رسیده روز امبارگو شونصد تا ویدیو ادیت شده میاد تو فید میلیون ها نفر رو یوتوب! که شدیدا رو فروشش تاثیر مثبت میزاره.
ادیت:
حتی واسه این چنلای کوچک هم فرستادن جالبه
این Starfield Signal که تازه چندماه پیش چنلشو زده و 31k بیشتر ساب نداره هم ویدیو گذاشت میگه ناراحت بودم یه دفعه ایمیل باز کردم دیدم دیروقت کد اومده الان رو دانلودم
View attachment 304812
اصلا شخصی نیست بلکه علمیه . اکثرا سیارات جهان فضای یک نواختی دارن. ولی جالبه انتظار دارن 1000 سیاره مثل زمین طراحی کنند.بتزدا خدا نیست دوستان استدیو بازی سازیه.
من یه تئوری توطئه در این مورد دارماینجا دنیای سرگرمیه و نه شبیه ساز حیات و قراره بریم سال 2330 نه 2023، یعنی سه قرن بعد.
با علم ما، هنوز سیاره ای که جو مناسب برای حیات انسانها رو داشته باشه، نیافتیم ولی تو این بازی داریم. پس این بازیه، نه شبیه ساز حیات.
و براساس داده های فرضی 3 قرن بعده، نه امروز.
پس اینکه ما برای شبیه سازی، این مدلی درآوردیم. پس برای شبیه سازی، باید انسانم میزاشتید رو زمین بمونه.
_______
استارفیلد دنیای سال 2330 هست با مفروضات اون برهه. پس نمیشه با دانسته های سال 2023 قضاوتش کرد، پس شخصیه. ما داریم یه دنیای خیالی میسازیم.