Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:

Starfield might be lacking DLSS and XeSS support at launch, preload data indicates

متاسفانه همانطور که حدس زده میشد، طبق فایلهای preload از dlss و XeSS برای pc پشتیبانی نمیکنه

پ.ن : توی خبر اشاره میکنه شاید با پچ روز اول یا بعدا به بازی اضافه بشن
پ.ن2 : خدا مادسازها را حفظ کند

آخرین ویرایش:
اینکه به Content Creator ها هم همزمان کد دادن خیلی نشونه خوبیه، به شکل عجیبی انگار اطمینان دارن از کیفیت بازی :D

حالا در این صورت دو حالت پیش میاد بنظرم.
یا بازی در حد انتظارات نیست و به ارلی اکسس نرسیده کلی فضای منفی دورش شکل میگیره و لانچشو خراب میکنه (که بعید میدونم)
یا هم بازی واقعا خوبه که در اون صورت چون زودتر کد دست Content Creator ها رسیده روز امبارگو شونصد تا ویدیو ادیت شده میاد تو فید میلیون ها نفر رو یوتوب! که شدیدا رو فروشش تاثیر مثبت میزاره.

ادیت:
حتی واسه این چنلای کوچک هم فرستادن جالبه:D
این Starfield Signal که تازه چندماه پیش چنلشو زده و 31k بیشتر ساب نداره هم ویدیو گذاشت میگه ناراحت بودم یه دفعه ایمیل باز کردم دیدم دیروقت کد اومده الان رو دانلودم :D
1692387590834.png

آخرین ویرایش:
ادیت: این مطالب توسط یه اکانت فیک نوشته شده.

اینم یه سری تجارب دیگه‌ای از ابتدای بازی:

البته توجه کنید که ایشون کلا یخورده به ایکس‌باکس «ارادت» دارن. واسه همین خیلی تعاریف تمجید ایشون رو نباید جدی گرفت.

آخرین ویرایش:
اینم یه سری تجارب دیگه‌ای از ابتدای بازی:

البته توجه کنید که ایشون کلا یخورده به ایکس‌باکس «ارادت» دارن. واسه همین خیلی تعاریف تمجید ایشون رو نباید جدی گرفت.

اکانتی که اینارو نوشته فیک بوده.

Starfield might be lacking DLSS and XeSS support at launch, preload data indicates

متاسفانه همانطور که حدس زده میشد، طبق فایلهای preload از dlss و XeSS برای pc پشتیبانی نمیکنه

پ.ن : توی خبر اشاره میکنه شاید با پچ روز اول یا بعدا به بازی اضافه بشن
پ.ن2 : خدا مادسازها را حفظ کند
خبر خوب اینکه pure dark مادساز معروف خبر داده که ریویو کد دریافت کرده و ۱ سپتامبر ماد dlss3 و 2 رو همزمان با انتشار جهانی بازی ، منتشر میکنه

Starfield To Get NVIDIA DLSS 3 & DLSS 2 Mod Support On PC At Launch, Confirms PureDark

پ.ن : کارشون عجیبه ، از یه طرف تو بازی dlss نذاشته و از طرف دیگه ریویو کد میده به مادساز متخصص افزودن dlss

آخرین ویرایش:
اینکه به Content Creator ها هم همزمان کد دادن خیلی نشونه خوبیه، به شکل عجیبی انگار اطمینان دارن از کیفیت بازی :D

حالا در این صورت دو حالت پیش میاد بنظرم.
یا بازی در حد انتظارات نیست و به ارلی اکسس نرسیده کلی فضای منفی دورش شکل میگیره و لانچشو خراب میکنه (که بعید میدونم)
یا هم بازی واقعا خوبه که در اون صورت چون زودتر کد دست Content Creator ها رسیده روز امبارگو شونصد تا ویدیو ادیت شده میاد تو فید میلیون ها نفر رو یوتوب! که شدیدا رو فروشش تاثیر مثبت میزاره.

ادیت:
حتی واسه این چنلای کوچک هم فرستادن جالبه:D
این Starfield Signal که تازه چندماه پیش چنلشو زده و 31k بیشتر ساب نداره هم ویدیو گذاشت میگه ناراحت بودم یه دفعه ایمیل باز کردم دیدم دیروقت کد اومده الان رو دانلودم :D
View attachment 304812
یوتوب دقیقا فروش یک بازی را تضمین میکند در دوام فروش یک بازی یوتوب مهمترین عامل هست
من یادم میاد در تمام چنلای گمینگ در شش ماه پس از عرصه ی الدن رینگ یوتوب پر بود از ویدئو ها البته من گفتم اگر جای مایکروسافت باشم با این بازی مثل GTA 5 رفتار میکنم دقیقا این بازی خوراک لایو سرویس هست

اصلا شخصی نیست بلکه علمیه . اکثرا سیارات جهان فضای یک نواختی دارن. ولی جالبه انتظار دارن 1000 سیاره مثل زمین طراحی کنند :)) .بتزدا خدا نیست دوستان استدیو بازی سازیه.
اینجا دنیای سرگرمیه و نه شبیه ساز حیات و قراره بریم سال 2330 نه 2023، یعنی سه قرن بعد.
با علم ما، هنوز سیاره ای که جو مناسب برای حیات انسانها رو داشته باشه، نیافتیم ولی تو این بازی داریم. پس این بازیه، نه شبیه ساز حیات.
و براساس داده های فرضی 3 قرن بعده، نه امروز.
پس اینکه ما برای شبیه سازی، این مدلی درآوردیم. پس برای شبیه سازی، باید انسانم میزاشتید رو زمین بمونه.
_______
استارفیلد دنیای سال 2330 هست با مفروضات اون برهه. پس نمیشه با دانسته های سال 2023 قضاوتش کرد، پس شخصیه. ما داریم یه دنیای خیالی میسازیم.
من یه تئوری توطئه در این مورد دارم

که با dlc پس از عرضه بخوان تعدادی از این سیارات رو پر کنن

با توجه به اینکه بازی منتشر نشده dlc داستانی داره

این چند تا ایمپرشنی که بیرون اومده نشان از شرایط فنی خوب بازی داره.

جدا از ورژن فعلی که دست منتقد ها رسیده ورژن ۱.۶ بازی بوده‌. باز خیلی وقت پیش تکمیل شده و ورژن ۱.۰۱ اش آماده شده و ۶ باری اقلا پچ گرفته تا به این رسیده. و گویا پچ دی وان هم خواهد داشت.

آخرین بار که اینقدر برا چیزی هایپ بودم، سایبر۲۰۷۷ بود(نخندید😁 بازی نهایتا بعد ۱ سال همونی شد که میخواستم) و قبل تر از اون هم RDR2 .
مایکرو میخرید یا نمیخرید بتزدا رو، هایپ من قرار نبود تغییری بکنه برا این بازی.

یه سری اطلاعات هم از ایمپرشن هایی اومده که میزارم تو اسپویلر ولی چیز داستانی ای توش نداره:

بازی گویا بخش life sim خیلی قوی ای داره. از trait هایی که باید بزاری و محدودیت ها و فرصت هایی که برات ایجاد میکنن گرفته تا بخش اقتصادی مفصل بازی که حواست نباشه انگار تا خرخره تو قرض میبرتت و یه سری بخش های social life اختیاری.

یه بخش دیگه هم از فایل های بازی لیک شده بود که نمیدونم راسته یا نه ولی این یکی چیز مهمیه(گرچه بازم داستانی نیست) و این یکی رو کلا نمیگم. ولی اواخر deep dive چهل و پنج دقیقه آخر هم یه هینتی بهش شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or